Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפרדים מ-STi - הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לייבא שנתים אחורה ולא שנה כמו שיהלי כתב.

מתחת לשנתיים ומעל 30.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לייבא שנתים אחורה ולא שנה כמו שיהלי כתב.

מתחת לשנתיים ומעל 30.

לאחרונה ביטלו את עניין השנתיים והנ"ל עומד על שנה.

כמובן שצפו לעניין ביקורת, והליך תקינה ארול ומייגע (ויקר) מהרגיל

(למיטב ידיעתי)

Down shift to drift

פורסם
הכל טוב ויפה, רק לא הבנתי מה A3 עושה בפיינליסטיות שלך....

גרסת 3.2 קוואטרו ידנית/6 אמורה להיות מעניינת.

לא אמרתי שמחר אני קונה.

בסה"כ נסיעת מבחן.

לי זה נשמע מעניין אתה לא חייב להסכים.

Down shift to drift

פורסם

אימפרזה בלי כונס? בוטל לטובת קולר קדמי?

איך בדיוק ביטלת?

הקולר עבר לחזית

זה פשוט מאוד מכאנית לעשות את העברה

יש לזה את ההיתרונות ואת החסרונות כמו שאתה יודע

מה שכן גם אחרי פחחות טובה על המכסה רואים קימור די מכוער

מלבד הקסנון והביביאס 17"שחורים יש לה מראה שקט מאוד

יש כאלה שמחפשים את הפוזה ואת הנוכחות אבל בשבילי זה יתרון שהאוטו נקי כמה שיותר משטויות ולא מושך צומת לב מיותרת

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
הקולר עבר לחזית

זה פשוט מאוד מכאנית לעשות את העברה

יש לזה את ההיתרונות ואת החסרונות כמו שאתה יודע

מה שכן גם אחרי פחחות טובה על המכסה רואים קימור די מכוער

מלבד הקסנון והביביאס 17"שחורים יש לה מראה שקט מאוד

יש כאלה שמחפשים את הפוזה ואת הנוכחות אבל בשבילי זה יתרון שהאוטו נקי כמה שיותר משטויות ולא מושך צומת לב מיותרת

אני יודע כמה פשוט להעביר קולר לחזית ולבטל את העליון.

השאלה היתה בעניין עבודת הפחחות שלאחר המעבר.

:)

Down shift to drift

פורסם

שלום יהלי.

לדעתי אתה נמצא בטופ של הנישה עם האסתי המשופרת שלך.

יותר גבוה מזה אתה לא מעוניין לעלות, עד כאן אני צודק?

אם כן, אז אתה צריך לחפש לך נישה אחרת, לחפש את הריגוש מכיוון אחר.

יש מספר כיוונים עיקריים ואתה רק צריך לבחור מה קורץ לך יותר..

כמובן שאם אתה חפץ ברכב ספורטיבי למהדרין, ומסוגל להחזיק אחד כזה, יש את ה911... אבל זה כנראה כבר יותר מדי אה?..

יש את רכבי הסלון: הגרמניות - אאודי סדרה 4,בימר 3, מרסדס כלשהי.., יש גם איטלקית חמודה בשם אלפא - אולי אחת עם הנעה כפולה תעניין אותך?

במעבר חד יש גם את הרודסטרים:המיאטה - שכנראה תדרוש שיפור כח רציני כדי לספק אותך(למרות שמאזדה זה איכסה ויפני זה אמין וצרפתי זה מתפרק - מבין לאן אני חותר?), יש את הS2000, שלדעתי אתה עלול למצוא בה אתגר כי היא נחשבת למכונית מענישה שדורשת הרבה מהנהג, ויש את הZ4 שאתה אומר שאהבת, ואת הבוקסטר כמובן(שלדעתי אגב כרכב יומיומי עלולה להיות יקרה יחסית לאחזקה), אגב מה עם הSL? היא קופה-קבריולה לא? נכון, היא מרצדס אבל אולי היא תתאים בכל זאת? (זאת אומרת אם היא בתקציב..)

יש גם אמריקאיות אם אתה מעוניין, מוסטנגים למיניהם.. אבל זה משהו אחר לגמרי...

אמרת שאתה צריך משהו פרקטי ליומיום, מה זה פרקטי בשבילך?

האם חוץ מהמשפחה משהו הפריע לך באימפרזה?

האם יש לך דרישה לתא מטען?

בקיצור, תבחר לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת?

רכב קיצוני נוסף? או רכב יוקרתי שהסוסים שלו יוצאים לעבודה רק כשאתה צריך אותם? או אולי סתם FUNמוביל קטן ונחמד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגבי ה-NSX, כבר הגיעה אחת כזו לארץ מהונגריה והיא לא קיבלה אישורים לנסיעה בארץ.

כבר בנמל עשתה פרסה וחזרה כמו שבאה.

וליעלי, אם האימפרצה שלך היא כמו שאתה מתאר אותה, תשאר איתה ותחסוך מעצמך תיסבוכים מיותרים.

שקוף לחלוטין שאתה תצטער על השניה שתמכור אותה.

שקול אפילו לשכור רכב לחודש ולשמור את האסתי לסופ"ש, למען ההפסקה (או כל סידור דומה).

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
הגה והתנהגות גרועים. ממש לא מסכים איתך, וזה אחרי ניסיון בנהיגה על C5 Z06, זה לא רכב קטן במיוחד אבל לכתוב שהתנהגות שלו לא טובה זה פשוט לא נכון.

מנוע גדול וכבד. שלילי בזנ"טי. ה-LS-1 של הקורבט קומפקטי מאוד ביחס לנפח וגם קל מאוד במשקלו, כולו עשוי מאלומיניום.

טכנולוגיה עתיקה. נו באמת...

וגם כל מה ש yaheli כתב.

הבן-אדם רגיל לנינג'ה פסיכו טורבו מתקדמת, איך הגעת בכלל לשברולט קורבט ?! :screwy:

ראיתי מספיק קורבטים בחיים עם אנשים שיש להם קצת נסיון בנהיגה שממש לא מתרגשים מכל איבו או STI עם קצת שיפורים...

אנשים כאן מציעים כל מיני מכוניות כמו ניסאן 350Z, הונדה S2000, בימרים למיניהן וכו' - הקורבט תאכל את כל המכוניות הנ"ל בלי מלח.

חלאס עם הסטיגמות.

מוטי

פורסם

זאת הסטיגמה המכוערת של שנות ה 90 ולקורבטים שכאן בארץ, בשנתונים של 92-96.

הקורבט החדשות מ-ע-ו-ל-ו-ת, לפני כשנה נהגתי על דנדשה מהחברה אצל דודי בלונג איילנד, אהבתי יותר מהאיבו שלו.

ול SHALLCASE, SL???? עם תקציב של 350 יש לו עוד הרבה, מאוד, לחלום בשביל אחת.

Maserati.

פורסם
ראיתי מספיק קורבטים בחיים עם אנשים שיש להם קצת נסיון בנהיגה שממש לא מתרגשים מכל איבו או STI עם קצת שיפורים...

אנשים כאן מציעים כל מיני מכוניות כמו ניסאן 350Z, הונדה S2000, בימרים למיניהן וכו' - הקורבט תאכל את כל המכוניות הנ"ל בלי מלח.

חלאס עם הסטיגמות.

מוטי

עדיין מה שרשמתי נכון.

הכל יחסי לרוח השרשור מוטי.

לבוקסטר,M3,STI,EVO... התנהגות טובה והיגוי טוב משל שברולט קורבט.

מה לעשות שהטכנולוגיה שלה לא מתקדמת כמו המכניות הנ"ל ? אולי רק בדור-החדש הם התחילו ליישר קו.

אני בטוח שהבחור יתאכזב נורא מקורבט ולכן אין טעם להציע לו אותה.

אנחנו לא אוהבים מכוניות אמריקאיות :wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תשמע , אישית אני חושב שיש לך בעיה אמיתית , אתה מכור למכונית שהיא על הקצה , רק מה נעשה כמו בכול התמכרות, בסופו של דבר זה לא מספיק, ובמקרה שלך אתה רוצה גם לנוח כי אפשר לחיות על הקצה . זה טוב מאוד לחיות עם מכונית מירוץ אבל בתנאי שיש מכונית פשוטה יותר שמשמשת ללכת לסופר ולכול הנסיעות המנהלתיות , כשמכונית המירוץ משמשת לכבישים מיוחדים לטראק די ולכאלו . ואז אתה חי ומאידך אתה לא מוותר על הריגוש . האיזון הזה הוא מה שנראה לי שחסר לך.

למרות השנאה שלך למרצדס והסטיגמות שיש לכולם עליה זה בדיוק מה שהיא מייצגת . עם הSL55AMG שאנני יודע אם היא נופלת בתקציב שלך , אתה יכול להכנס (גם עם אוטומט) לטראק די ולא כל כך בטוח (לא בדקתי ולא נסעתי אבל יש לי הרגשה כזו) שהSTI תתן לה פייט אמיתי . אולם בחיי היום יום אתה מקבל רודסטר שיש לה בעית הגה ורעש מנוע , אבל היא ברמה של הבוקסטר עם הרבה פחות עלויות אחזקה , ותיבה אוטומטית זה בעיה אבל כאן זה לא אסון.

אם לא אז היחידה שבאה בחשבון עבורך היא הבוקסטר היא יותר ספורט , הבעיה היא האם תחיה עם האמינות שלה . כי לקנות מכונית אפילו ב600K זה אפשרי לבעלי הכנסות מסוימות , אבל לעיתים במיוחד אם זה קורה מהר מידי ההוצאות על האחזקה יכולות להוציא אותך מדעתך .

מכול מקום אני לא חושב שהקורבט היא בשבילך ולא בגלל שהיא עגלה כמו שניסו לומר עליה אלה משום שאם כול הכבוד הקורבט אינה יודעת לתת כוח לכביש בלי הלהיות כל כך קשוחה , שבכבישים בארץ יהיה לך אותו סיוט או יותר .

מה שמשאיר לדעתי שלושה אפשרויות

1 . להשאר עם המכונית הקיימת עד שימאס לך לחלוטין

2 . לקנות מרצדס

3 . לקנות בוקסטר

כול שאר האפשרויות אם תעשה אותם הם תירוץ לחזור למכונית שלך אז אל תמכור אותה אם אתה חושב על הA3 או משהו אחר .

זוהי דעתי ואני מקווה שעזרתי לך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אם אפשר לסכם את השירשור שהפך להזוי במקצת...

דעתי מכל מה שקראתי זה שאתה מחפש רכב נוח ליום יום שיהיה ניתן לנסוע רגוע עם אופציה לכיף ולחיה מוטורית באותו הזמן.

הבוקסטר היא בדיוק הייצור הזה, אחיזה מרהיבה, הגה מצויין ושימושיות כפול הנהדרת. נהגתי על אחת כזאת קצת (בכבישים וטיפלה בגמייקנה) ונורא נורא נהנייתי. אפילו הופתעתי לטובה מהאיכות של הרכב.

הבעיה - מחירי טיפול יקרים מאוד :!: כנ"ל ביטוח רק שאתה מציין שזה לא בעיה בשבילך.

Z4, לא נהגתי אבל אמורה להיות פנטסטית, בקרוב אמורה להגיעה גם הZ4 קופה הסגורה, בעניי היא יפייפיה והיא בהחלט היתה מתחרה על הרכב המועדף עלי.

אמרת שאתה לא מעוניין לייבא בעצמך אבל אולי תוכל לקנות מסוכנות ייבוא אישית רכב כמו ה Z4 קופה במחיר נורמלי יחסית, משומשת מעט (ואני בספק אם הרכבים ה"משומשים" שם הם באמת משומשים או שנוסעים עליהם 1000 ק"מ כדי שיהיה ניתן לשלם עליהם מס מופחת)

תהנה

פורסם

יהלי לדעתי אתה מחפש כול טענת נגד אפשרית בשביל שלא למכור ......... אל תמכור ותמשיך להנות ......והצעת הקורסה עדדין עומדת בעינה :lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...