Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפרדים מ-STi - הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, נראה כאילו אתה לא באמת רוצה להפרד מהאסתי..

אתה נותן אמנם תקציב גבוה יחסית, אבל מגביל אותו בכל מיני הגבלות די מוזרות...

פוסל רכבים בגלל המותג שלהם, לא מוכן ללכת על רכב חדש וכו' וכו'..

נראה כאילו או שאתה מחפש רכב שלא קיים או שאתה פשוט לא באמת החלטת שאתה רוצה להחליף את האסתי..

אלה רק להגיד למשפחה "תראו.. ניסיתי.. אבל אני לא מוצא משהו אחר שאני אוכל לחיות איתו"..

עד שלא תחליט בלב שלם שאתה מוכר את האסתי ועובר למשהו אחר, מתון יותר - שום דבר לא ירצה אותך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

DISCOVER, אתה צודק וליבי חצוי אך במוקדם או מאוחר אהיה חייב לכן השרשור.

TB, מטעמי חלפים, אמינות מפוקפקת בלשון המעטה, עלויות שוטפות ולא שוטפות מוגזמות ואולי גם תדמית.

לא פסלתי הכל, אני מתאם נסיעת מבחן על Z4 ואודי A3 3.2.

בשלב הזה אלו האלטרנטיבות שאני מוצא לנכון.

לא פוסל על הסף M3 ובמידה ואחליט כי אני כן הולך על אחת מאחר ואין ספק שמדובר במכונה מדהימה המספק חווית נהיגה שאין שני לה וכבונוס מייצרת את אחד מפסי הקול הכי סקסיים שקיימים בעולם המוטורי. אם אחליט אולי אחפש כזו ממודל 2003 למרות שאני בספק גדול אם ידי משגת במסגרת התקציב.

Down shift to drift

פורסם
DISCOVER, אתה צודק וליבי חצוי אך במוקדם או מאוחר אהיה חייב לכן השרשור.

TB, מטעמי חלפים, אמינות מפוקפקת בלשון המעטה, עלויות שוטפות ולא שוטפות מוגזמות ואולי גם תדמית.

מטעמי חלפים - Z4 לא תיהיה זולה יותר (שתיהן ב.מ.וו...), פורש כניראה יקרה יותר.

תדמית - אני חושב שהתדמית תיהיה זהה לתדמית של ה Z4. בשתיהן תיראה צעיר, בעוד ב M3 יש גם תדמית מנהלית כלשהי (במיוחד מתוך הרכב).

עלויות שוטפות (דלק, ביטוח וכו) - הפורש תיהיה כניראה יקרה יותר, ה Z4 גם (בביטוח, בגלל הגג).

אמינות מפוקפקת - שמעתי על זה פעם. גם על ה S200 שמעתי את השמועה הזו (מנועים נשברים או אנערף) - אין לי מושג.

זה נשמע כאילו אתה לא מתחבר פשוט ל M3 והסיבות האלו שרשמת אלו הם סתם סיבות שזרקת לאוויר. לא שהן לא נכונות, אלא פשוט אתה לא מתחבר לרכב ואלו הן החסרונות שלה באופן כללי. אם זה באמת המצב ואתה לא מתחבר אליה אז אין מה לנסות להסביר עליה. כשלא מתחברים, במיוחד בסכומים האלו, אין שום סיבה לרכוש רכב. למרות כל היתרונות של הרכב.

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם
בתור אחד שעבר הרבה בחיים עצתי לך תשאר עם המכונית .

לפי הסברך לא תחזיק מעמד.גם לנשמה של הבן אדם מגיע!

יש לך עוד זמן כדי לרצות אחרים איזה כיף לצאת בלילה לנסיעה

ועל זה תוותר?

sti לגוף ולנשמה ! :-P

אם כל המכוניות שהציאו לך פה לא מתאימות לך אז אתה כנראה לא בשל להחליף את האוטו ..

פורסם
מטעמי חלפים - Z4 לא תיהיה זולה יותר (שתיהן ב.מ.וו...), פורש כניראה יקרה יותר.

תדמית - אני חושב שהתדמית תיהיה זהה לתדמית של ה Z4. בשתיהן תיראה צעיר, בעוד ב M3 יש גם תדמית מנהלית כלשהי (במיוחד מתוך הרכב).

עלויות שוטפות (דלק, ביטוח וכו) - הפורש תיהיה כניראה יקרה יותר, ה Z4 גם (בביטוח, בגלל הגג).

אמינות מפוקפקת - שמעתי על זה פעם. גם על ה S200 שמעתי את השמועה הזו (מנועים נשברים או אנערף) - אין לי מושג.

זה נשמע כאילו אתה לא מתחבר פשוט ל M3 והסיבות האלו שרשמת אלו הם סתם סיבות שזרקת לאוויר. לא שהן לא נכונות, אלא פשוט אתה לא מתחבר לרכב ואלו הן החסרונות שלה באופן כללי. אם זה באמת המצב ואתה לא מתחבר אליה אז אין מה לנסות להסביר עליה. כשלא מתחברים, במיוחד בסכומים האלו, אין שום סיבה לרכוש רכב. למרות כל היתרונות של הרכב.

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

חלפים ל-M3 אינם זמינים.

ויקרים משמעותית(!) מאלו של ה-Z4.

ל-M3 בעיות לרוב בראשים והנ"ל יקרים להחריד מה גם שאין לי רצון בהתעסקות.

ביטוח אין לי בעיה.

דלק גם לא אני נוסע על אוטו שעושה לעיתים 1:2.

S2000 למיטב ידיעתי אמינה ביותר.

אני מאד מתחבר ל-M3 במיוחד ברמת הניהוג, הנוחות, פס הקול המדהים והיכולת הכללית יוצאת הדופן

Down shift to drift

פורסם

לטעמי האישי M3 תיתן הרבה יותר מ STI או EVO וזה לא ממש משנה כמה תשפר אותם.

מנוע אטמוספרי מדהים , הנעה אחורית טהורה , שילדה שמחזיקה את הכוח בצורה מושלמת והכי חשוב , אתה עדיין נראה בה כמו מנהל ולא כמו פירחח ממהיר ועצבני.

לא ידעתי שיש לבאסטות מנהלים.....

STI 2004

פורסם
לא ידעתי שיש לבאסטות מנהלים.....

אכן תדמית צ'חצ'ח.

למרות ש-M3 היא לא 318 - אלי ישראלי אינו יודע להבדיל ומבחינתו וגם מבחינת השכנה שמת ג'אטים וקישוטים

Down shift to drift

פורסם

לM3 היו בעיות עם הדיפרנציאל האחורי בדגמים המוקדמים, וגם עם הראשים, וגם עם הSMG.

אגב, מישהו ראה אחת כזו, קאבריולה אפורה עם גג כחול-כהה, עם צביעה מגוחכת (משהו עם מפלצת ועיניים), מסתובבת באיזור המרכז? ראיתי אותה שלוש פעמים בזמן האחרון.

ועוד אגב, יש את ה3 קופה החדשה בקרוב. צריכה להיות מכונה מרתקת, במיוחד ה335 כפולת המגדשים (למרות שיש לי הרגשה שהיא תעלה משמעותית יותר מהתקציב שנתת - בטח לא פחות מ420).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לM3 היו בעיות עם הדיפרנציאל האחורי בדגמים המוקדמים, וגם עם הראשים, וגם עם הSMG.

אגב, מישהו ראה אחת כזו, קאבריולה אפורה עם גג כחול-כהה, עם צביעה מגוחכת (משהו עם מפלצת ועיניים), מסתובבת באיזור המרכז? ראיתי אותה שלוש פעמים בזמן האחרון.

ועוד אגב, יש את ה3 קופה החדשה בקרוב. צריכה להיות מכונה מרתקת, במיוחד ה335 כפולת המגדשים (למרות שיש לי הרגשה שהיא תעלה משמעותית יותר מהתקציב שנתת - בטח לא פחות מ420).

יקירי 330 קופה חדשה עולה מעל 400.

אז 335? לפי היכרותי הקצרה עם מר צימרמן היא לא תעלה פחות מ-550.

335 לא מתחרה ב-M3.

צפויה להיות בעלת הספק נמוך יחסית לנפח ולתצורה משבו בסביבות ה-310 כ"ס לטובת חסכון ואמינות (כך מאמר מאתר WORLDCARSFANS)

ה-M החדשה צפויה לקבל V8.

Down shift to drift

פורסם

לא אמרתי שמתחרה - אבל הM3 יקרה יותר, ובנקודות מסויימות ה335 כנראה תהיה עדיפה (מעצם היותה תכנון חדש יותר בלמעלה מחמש שנים).

בכל זאת, 335 עם SMG צריכה להיות מניחה את הדעת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא אמרתי שמתחרה - אבל הM3 יקרה יותר, ובנקודות מסויימות ה335 כנראה תהיה עדיפה (מעצם היותה תכנון חדש יותר בלמעלה מחמש שנים).

בכל זאת, 335 עם SMG צריכה להיות מניחה את הדעת.

\

M3 חדשה כבר על פס הייצור ואני מוותר על SMG למרות שהיא מצויינת.

מעדיף סטיק ידני. יותר מערב.

Down shift to drift

פורסם
חשבתה אולי בכיון השתי מכוניות ?

320/325 רגועה ומפנקת בשביל האישה

ומשהו בסגנון S2000 ל2 בלילה...

אין אישה.

אין צורך ב-2.

לכן אני מחפש משהו פרקטי אך בו בזמן מעניין

Down shift to drift

פורסם
רגע - מה על הקורבט? מה רע בהן?
הגה והתנהגות גרועים.

מנוע גדול וכבד.

טכנולוגיה עתיקה.

וגם כל מה ש yaheli כתב.

הבן-אדם רגיל לנינג'ה פסיכו טורבו מתקדמת, איך הגעת בכלל לשברולט קורבט ?! :screwy:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...