Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפרדים מ-STi - הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה אוטו עם ביצועים של פרארי אנזו ,אמינות של סובארו ליאונה ,שיהיה מפואר כמו אס-קלאס ובנוסף שיהיה פרקטי כמו סטיישן והכל בתקציב של 300אלף שקל

הציעו לך כל דבר אפשרי כבר ושום דבר לא היה מספיק טוב בשבילך

תגיד לי מה אתה רוצה שימציאו לך מכוניות ?

אני מוכן לשים כסף שלא נהגת על המרצדס בחיים שלך כי אחרת לא היית מדבר שטויות כאלה

אם יבוא מחול בא בחשבון ויש לך ביצים ללכת על משהו באמת מיוחד שלא נחות בשום צורה מהאימפרזה\איבו תחפש acura\honda nsx מנוע3.2ידנית בת שנתיים-שלוש

תגיד לי אתה בא לפעמים למפגשים של המועדונים עם הסובארו שלך ? יכול להיות שאני מכיר אותך?

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רוצה אוטו עם ביצועים של פרארי אנזו ,אמינות של סובארו ליאונה ,שיהיה מפואר כמו אס-קלאס ובנוסף שיהיה פרקטי כמו סטיישן והכל בתקציב של 300אלף שקל

אם יבוא מחול בא בחשבון ויש לך ביצים ללכת על משהו באמת מיוחד שלא נחות בשום צורה מהאימפרזה\איבו תחפש acura\honda nsx מנוע3.2ידנית בת שנתיים-שלוש

תגיד לי אתה בא לפעמים למפגשים של המועדונים עם הסובארו שלך ? יכול להיות שאני מכיר אותך?

1. אתה מדבר שטויות במיץ. אולי בגלל שהתבאסת מהירידה שלי על ה-WRX.

2. נהגתי על המרצדס שעה שלמה. פה בארץ.

3. נהגתי כמעט על כל כלי רכב שתוכל לעלות על הדעת. כן גם 911 וגם פרארי.

4. שים כסף. 1000 שח יספיקו לי. תקבל הוכחה. קודם כסף אם כבר העלית את העניין.

5. יש לי ביצים, 2 מהן. בכל מקרה, יבוא מחול לא בא בח-ן ובנוסף לכך אתה לא יכול ייבא רכב בן יותר משנתיים ושלא שווק בעבר בארץ מה שאפר לומר על המכונית שהצעת שבכל מקרה לא מעניינת אותי.

6. יש כמה חברים מהפורום שמכירים אותי אישית ולא אני לא מגיע למפגשים מאחר ואין לי עניין, אתה לא מכיר אותי למיטב ידיעתי.

והדבר היחיד שבאמת מעניין אותי מכל מה שכתבת זה מדוע אני מדבר שטויות על המרצדס ואיך בדיוק עשיתי את זה?

מעבר לעובדה שהיא עולה כמעט 600 אלף שח, ולא קשורה לשרשור

כתבתי שהיא מהירה כברק ובעלת פס קול לא מעניין והגה לא מספיק מהיר והכל כמובן, לטעמי האישי בלבד. שטויות? תגיד מה שתגיד אך ה-V8 עם הסופרצ'ארג' שלהם לא מפיק סאונד כמו ה-M3 אפילו לא קרוב לזה. הגה? ההגה של האיבו יותר חד בהרבה. אפילו של אלפא 156. וכן- גם של האסתי.

בשלב הזה Z4 או אודי A3 3.2Q ידנית או בוקסטר S כמובן.

Down shift to drift

פורסם

1.כרגע ביום יום אני נוהג על במוו 323 ובקשר לWRX אתה יכול לבלבל במוח עליה עד מחר עם המסרקים והמספרים שלך בשבילי היא עושה את העבודה מצויין ושאני יגיע לרגע שאני יכול לנצל 1\2 מהיכולת שלה על הכביש אני וואלה יהיה מבסוט

2.אתה חמוד אתה עשית על המרצדס חתיכת דיאגנוסטיקה על ההיגוי והמנוע שלה מנסיעה של שעה מסביב לרחוב המסגר והבסאטות של התחנה מרכזית

באמת אחת הבדיקות היותר רציניות שראיתי שלח פקס לביביסי בקשר לעבודה בטופגיר

3.לא שכחת פאגני זונדה ומקלארן ???

4.תבוא לגימקאנות\מפגשים בזמן הקרוב אני יבוא עם השטרות ואתה תבוא עם הדיבורים שלך

ככה גם באותה הזדמנות ניתן לחיצה עם הWRX מול האסתי שלך עם הטורבו היותר חזק מגיטי40 ועם המתחת ל4שניות ל100 שאתה מצהיר

5.כן הם באמת לא לרמה שלך ההאקורה וההונדה סתם זבל של מכוניות

6.גם לא למפגשים של מועדון sti ? מישהו בכלל מכיר אותך פה בפורום?

איזה סופרצארגר בראש שלך תגיד לי? בc55amg מנוע אטומוספירי ללא שום גדישה(בe\s\sl עם ה470כס יש סופרצארגר על המנוע) בc32amg שזה מנוע אחר לגמרי שם יש סופרצארגר

אם אתה חושב שלמדת מה זה אחזקה יקרה מהאסתי ורוצה ללכת על משהו כמו הבוקסטר מצפה לך הפתעה גדולה מאוד

פורסם
1.כרגע ביום יום אני נוהג על במוו 323 ובקשר לWRX אתה יכול לבלבל במוח עליה עד מחר עם המסרקים והמספרים שלך בשבילי היא עושה את העבודה מצויין ושאני יגיע לרגע שאני יכול לנצל 1\2 מהיכולת שלה על הכביש אני וואלה יהיה מבסוט

2.אתה חמוד אתה עשית על המרצדס חתיכת דיאגנוסטיקה על ההיגוי והמנוע שלה מנסיעה של שעה מסביב לרחוב המסגר והבסאטות של התחנה מרכזית

באמת אחת הבדיקות היותר רציניות שראיתי שלח פקס לביביסי בקשר לעבודה בטופגיר

3.לא שכחת פאגני זונדה ומקלארן ???

4.תבוא לגימקאנות\מפגשים בזמן הקרוב אני יבוא עם השטרות ואתה תבוא עם הדיבורים שלך

ככה גם באותה הזדמנות ניתן לחיצה עם הWRX מול האסתי שלך עם הטורבו היותר חזק מגיטי40 ועם המתחת ל4שניות ל100 שאתה מצהיר

5.כן הם באמת לא לרמה שלך ההאקורה וההונדה סתם זבל של מכוניות

6.גם לא למפגשים של מועדון sti ? מישהו בכלל מכיר אותך פה בפורום?

איזה סופרצארגר בראש שלך תגיד לי? בc55amg מנוע אטומוספירי ללא שום גדישה(בe\s\sl עם ה470כס יש סופרצארגר על המנוע) בc32amg שזה מנוע אחר לגמרי שם יש סופרצארגר

אם אתה חושב שלמדת מה זה אחזקה יקרה מהאסתי ורוצה ללכת על משהו כמו הבוקסטר מצפה לך הפתעה גדולה מאוד

מהכל אני אבחר להתעלם, כן גם פה מכירים אותי וגם במועדון STI שבו במקרה אני חבר כבר כמה שנים.

גיבור גדול אתה וה-323 עם החמוצים או WRX מה שזה לא יהיה

תמשיך להכניס לי מילים לפה ולך תלחץ בגימיקאנות אתה והWRX עם החמוצים.

לך עם השטרות לגימקאנות ותמסור ד"ש :)

ולפני שאתה ממשיך לבלבל בביצים עם הספקים של מרצדס תעשה שיעורים ותלמד שההספק של ה-55 הוא 367 כ"ס בעוד שלדגם הקודם ה-32 היו 13 כ"ס פחות. לא 470 ולא 890. יותר מדי בלוקבאסטר. צא מהסרט.

מילא הבנת הנקרא ועברית תקנית, אבל חשבון פשוט...

הרבה ג'ל בפוני חביבי

Down shift to drift

פורסם

ו... בבקשה להעלות את רמת הדיון לויכוח שפוי ולא לרמה של כתה ד כדי שנוכל להמשיך ולהחליף דעות (לא לריב ברמה של כתה ב)

וחזרה לדיון, ה-C55AMG לא כזו מדהימה. באמת שלא. היא חזקה, מאוד. אבל יש דברים הרבה יותר מהנים ממנה ויותר בזול. ולא לא נהגתי עליה בעצמי, אבל חבר טוב (וגם כתב רכב בנוסף, אם זה משנה) נהג, ולא התלהב ודעתו יותר מנחשבת בעיני. אגב גם אם פותח השירשור היה מציע תקציב שבו היא נכנסת, לא הייתי ממליץ על הרכב.

בוקסטר, במיוחד S אופציה מעניינת מאוד (נהגתי רק על האוטומטית לצערי) ואני הייתי מעדיף אותה על Z4 (אם כי בה נהגתי ב-2.5 ל' ידנית, ולא ב-3.0, שנדייק במידע). אני גם הייתי מחזיר לרשימה את ה-S2000 ולמי שדיבר על אמינות בהקשר שלה, מדובר ברכב שמגיע ראשון בלא מעט סקרי אמינות ושביעות רצון (בסקר של טופ גיר משנה שעברה, הוא במקום הראשון).

פורסם
ו... בבקשה להעלות את רמת הדיון לויכוח שפוי ולא לרמה של כתה ד כדי שנוכל להמשיך ולהחליף דעות (לא לריב ברמה של כתה ב)

וחזרה לדיון, ה-C55AMG לא כזו מדהימה. באמת שלא. היא חזקה, מאוד. אבל יש דברים הרבה יותר מהנים ממנה ויותר בזול. ולא לא נהגתי עליה בעצמי, אבל חבר טוב (וגם כתב רכב בנוסף, אם זה משנה) נהג, ולא התלהב ודעתו יותר מנחשבת בעיני. אגב גם אם פותח השירשור היה מציע תקציב שבו היא נכנסת, לא הייתי ממליץ על הרכב.

בוקסטר, במיוחד S אופציה מעניינת מאוד (נהגתי רק על האוטומטית לצערי) ואני הייתי מעדיף אותה על Z4 (אם כי בה נהגתי ב-2.5 ל' ידנית, ולא ב-3.0, שנדייק במידע). אני גם הייתי מחזיר לרשימה את ה-S2000 ולמי שדיבר על אמינות בהקשר שלה, מדובר ברכב שמגיע ראשון בלא מעט סקרי אמינות ושביעות רצון (בסקר של טופ גיר משנה שעברה, הוא במקום הראשון).

תודה ומזל שאתה ושכמותך פה.

אכן ה-S2000 מציגה אמינות מופלגת אך אני לא חושב שהיא תתאים מבחינת נוחות שכן אם אני עובר לרכב מהנישה הנ"ל וודאי שאעדיף Z4 או בוקסטר הנעימות פי כמה לשהיה אך לא ע"ח הנאה/ביצועים.

אכן המרצדס לא מבריקה. בטח שבסכום הזה.

Down shift to drift

פורסם

אולי ההצעה שלי נשמעת הזויה אבל היא תלמד את ההורים והמשפחה שהכול יחסי.

אם אתה מכיר מישהו שרוכב על אופנוע ספורט כבד תזמין אותו לביקור תעמיד את האופנוע ליד הסובארו ותגיד להורים שאתה קונה אחד.

נראה מה הם יגידו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אולי ההצעה שלי נשמעת הזויה אבל היא תלמד את ההורים והמשפחה שהכול יחסי.

אם אתה מכיר מישהו שרוכב על אופנוע ספורט כבד תזמין אותו לביקור תעמיד את האופנוע ליד הסובארו ותגיד להורים שאתה קונה אחד.

נראה מה הם יגידו.

אני ממש לא חושב שהוא בגיל שהוא צריך לדפוק להורים חשבון....

הענין פה הוא לנסות לרצות את הסביבה.

שוב, אני הייתי הולך על בוקסטר - לא נראה לי שיש בחירה טובה ממנה ואפילו אני מוכן להודות

אני מחכה לרגע שאוכל לרכוש אחת.

STI 2004

פורסם
אני ממש לא חושב שהוא בגיל שהוא צריך לדפוק להורים חשבון....

הענין פה הוא לנסות לרצות את הסביבה.

שוב, אני הייתי הולך על בוקסטר - לא נראה לי שיש בחירה טובה ממנה ואפילו אני מוכן להודות

אני מחכה לרגע שאוכל לרכוש אחת.

תשאר עם הGT שלך.

האוטו שאני הכי מתגעגע אליו זה ה-GT.

שמור עליה!

פשוט יופי של אוטו! פשוט ומהנה. כמו שצריך. בלי שטויות.

היתה לי כחולה מדהימה ושמורה ללא תיקון צבע.

אני הייתי יד 2 לאחר שקניתי מבחור מבוגר.

נמכרה בשניה ואני מצטער על כך שלא שמרתי אותה.

Down shift to drift

פורסם

NSX בת שנתיים שלום תעלה בסביבות 70000$ שזה קרוב ל350,000 ש"ח, וזה כשהיא עוד לא בארץ...

פורסם

SLONYA,

NSX בת שלוש לא תוכל להעלות ארצה.

רק שנה אחורה.

מעבר לכך, רכב שלא קיים בייבוא סדיר לארץ כנען לא יכנס.

לכן, בלתי אפשרי.

מעבר לעובדה ש-NSX בת שנה תעלה מעל 90K ברוב במקרים שזה אומר קרוב ל-230K USD על אדמת הקודש טרם תקינה ושאר סיפורים.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Acura-NSX-Automatic-05-NSX-NEW-AUTOMATIC_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ5337QQitemZ4638568516QQrdZ1

Down shift to drift

פורסם

ולפני שאתה ממשיך לבלבל בביצים עם הספקים של מרצדס תעשה שיעורים ותלמד שההספק של ה-55 הוא 367 כ"ס בעוד שלדגם הקודם ה-32 היו 13 כ"ס פחות. לא 470 ולא 890. יותר מדי בלוקבאסטר. צא מהסרט.

עיין ערך בדפי זהב אופטומטריסטים או מורות פרטיות להבנת הנקרא אם אתה מהמרכז אני יוכל להפנות אותך לאחת טובה ביותר שעזרה לאחי בן ה10

כתבתי

המנוע שנמצא במרצדס C55AMG בנפח 5.5 ליטר אטמוספירי נותן 360כס

אותו מנוע נמצא גם בE55\S55\SL55 רק ששם הוא כולל מגדש על והספק של 470כס

מה לא הבנת יעלי?

פורסם
עיין ערך בדפי זהב אופטומטריסטים או מורות פרטיות להבנת הנקרא אם אתה מהמרכז אני יוכל להפנות אותך לאחת טובה ביותר שעזרה לאחי בן ה10

כתבתי

המנוע שנמצא במרצדס C55AMG בנפח 5.5 ליטר אטמוספירי נותן 360כס

אותו מנוע נמצא גם בE55\S55\SL55 רק ששם הוא כולל מגדש על והספק של 470כס

מה לא הבנת יעלי?

ל-C32 יש 13 כ"ס פחות מל-55. שאותם הוא לא "נותן" אלא מפיק.

תלמד לקרוא זה הכל.

זה מספרים - לא קשה. :)

בעניין אחיך בן ה-10 אם אצלו אובחנו ליקויים למידה/קליטה תלך להבדק מהר מאחר והנ"ל עניין תורשתי.

Down shift to drift

פורסם

אני בסדר ברוך השם תודה על הדאגה נשמה

בקיצור שתחליט להיות רציני ולא טרול (או איך שלא קוראים לכאלה כמוך באינטרנט) תתחיל להראות את הפרצוף שלך במפגשים ואירועים

קוראים לי אלי מזרחי , אני מסתובב עם 323 לבנה\אימפרזה כסופה בלי ספויילר וכונס, אם אתה מזהה בכבישים תבוא תגיד שלום נשב על כוס קפה נדבר ונסתלבט

לא יוריד מכבודך תאמין לי אלא להפך

הכל ברוח טובה שיהיה לך בהצלחה

פורסם
אני בסדר ברוך השם תודה על הדאגה נשמה

בקיצור שתחליט להיות רציני ולא טרול (או איך שלא קוראים לכאלה כמוך באינטרנט) תתחיל להראות את הפרצוף שלך במפגשים ואירועים

קוראים לי אלי מזרחי , אני מסתובב עם 323 לבנה\אימפרזה כסופה בלי ספויילר וכונס, אם אתה מזהה בכבישים תבוא תגיד שלום נשב על כוס קפה נדבר ונסתלבט

לא יוריד מכבודך תאמין לי אלא להפך

הכל ברוח טובה שיהיה לך בהצלחה

כמובן שברוח טובה.

ותגובתך הנ"ל דווקא מוצאת חן בעיני.

על המפגשים אני אוותר.

לעיתים רחוקות אני מגיע למפגשי המועדון בימי שישי בהרצליה פיתוח.

שמי אייל מתל אביב ואם תראה אסתי שחורה תגיד שלום.

קפה וצהריים עלי.

אימפרזה בלי כונס? בוטל לטובת קולר קדמי?

איך בדיוק ביטלת?

Down shift to drift

• תוכן חדש...