Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשתף אתכם במוצר חדש שהזמנתי מחו"ל שנועד לחדש פנסי פלסטיק ברכב שדהו מהשמש.

המוצר נקרא:

PERMATEX HEADLIGHT LENS RESTORATION KIT

והוא מכיל את כל מה שנדרש כדי לבצע את העבודה.

אצלי בפונטו ספייס הם דהו כמו נשרפו לגמרי.

ראו תמונות:

בראשון רואים את המוצר.

בשתי האחרים רואים את שתי הפנסים הקדמיים.

המשך...

IMG_1293.jpg

IMG_1295.jpg

IMG_1296.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשך:

בתמונה הראשונה רואים את הפנס השמאלי. שימו לב עד כמה הוא דהה ונשרף.

בשתי התמונות האחרות רואים את התוצאות לאחר השימוש בקיט.

לא צילמתי את מהלך העבודה עצמו כי הייתי לבד עם ידים רטובות כל הזמן אבל בעיקרון מדובר על כמה ניירות זכוכית מאוד מאוד עדינים (1000-2500) שנועדו להוריד את השכבה השרופה ולאחר מכן מבצעים פוליש מיוחד שמצורף לקיט.

המלצה: לשייף כמה שיותר בנייר זכוכית הראשון (1000) כדי להוריד כמה שיותר שכבה שרופה ודפוקה מהפנס.

לסיכום:

קיט נחמד לחידוש הפנסים. מתאים בעיקר לבעלי רכבים עם הבעיה הזו לפני טסט או שעומדים למכור את הרכב.

IMG_1297.jpg

IMG_1298.jpg

IMG_1299.jpg

פורסם

כמה עלה הקיט (כולל משלוח ומכס)

אולי אפשר לרכוש את נייר השיוף בארץ ולהשתמש בווקס לרכב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז ככה:

הזמנתי את הקיט מארה"ב.

קישור לאתר החברה שמייצרת אותו:

http://permatex.com/home_spot_detail.htm

מכל החנויות אונליין שחיפשתי מצאתי רק אחת שהיתה מוכנה לשלוח את זה לישראל, מדובר בחנות

שנמצאית בדאלאס טקסס ויש בה המון מוצרים מעולים לרכב כולל כלים וכו' וכו':

http://www.midwayautosupply.com/index.asp

הקיט עולה שם 11 דולר אבל משלוח לארץ דיי יקר ומתחיל מ- 20 דולר... יש אפשרות למשלוח עם UPS ואז הקיט אצלכם תוך יומיים תמורת 70 דולר...

מכס לא הייתי צריך לשלם.

לגבי זמן העבודה - הם טענו בהוראות שזה לוקח חצי שעה גג לכל פנס, בפועל לי לקח יותר כי הפנסים ובעיקר השמאלי היו במצב זוועתי.

חשוב כמו שאמרתי להוריד כמה שיותר שכבה שרופה בנייר הראשון ואז לאט לאט לעבור לניירות היותר עדינים (4 במספר), כל הזמן להרטיב גם את הפנס וגם את הנייר זכוכית.

עשיתי את העבודה אתמול. ובלילה נסעתי מחוץ לעיר בדרך חשוכה וההבדל הוא שמיים וארץ מבחינת עוצמת התאורה !

לגבי הניירות זכוכית, לדעתי מאוד קשה להשיג אותם כאן בארץ (אני ניסיתי).

הם מאוד מאוד עדינים בעיקר מס' 2500 שהוא ממש כמו חמאה.

והפוליש אני אשמח לדעת אם יש כזה פוליש לפלסטיק כאן בארץ.

פורסם

זה גם המחלה של הפולו....

בפולו GTI שהייתה לי זה גם היה

ושעשיתי לה פוליש וקס, עשיתי אותו גם על הפנסים ו90% ירד. שפשפתי קלות גם עם נייר זכוכית עדין.

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מיקי,

עבודה מצויינת!! בהחלט רואים את ההבדל.

הפונטו שוב מחייכת! :-)

מכיוון שהמוצר משייף את פלסטיק הפנס, התופעה תחזור על עצמה במוקדם או במאוחר.

ולכן, כפי שציינת בהודעתך הראשונה, המוצר מיועד לשימוש לטווח הקצר יחסית (טסט וכו').

ושוב, שיחקת אותה!

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
מיקי,

עבודה מצויינת!! בהחלט רואים את ההבדל.

הפונטו שוב מחייכת! :-)

מכיוון שהמוצר משייף את פלסטיק הפנס, התופעה תחזור על עצמה במוקדם או במאוחר.

ולכן, כפי שציינת בהודעתך הראשונה, המוצר מיועד לשימוש לטווח הקצר יחסית (טסט וכו').

ושוב, שיחקת אותה!

אפי.

אפי ידידי תודה רבה.

פורסם

טוב, מתוקף היותי עוסק בשיווק ומסחר של כלי עבודה, ניגשתי את הארונית בה מוחזקים קטלוגים, שלפתי קטלוג "השחל" עקב דבריו של שמר, ואכן בעמוד 330 מפורסמים מוצרי החברה שמייצרת את הקיט.

הקיט הספציפי עצמו אינו מופיע שם, מהיכרות עם השחל ניתן להזמנה, לא יודע זמני אספקה ומחירים, אם מישהו רוצה, אני אנסה לברר את זה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...