Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, מתוקף היותי עוסק בשיווק ומסחר של כלי עבודה, ניגשתי את הארונית בה מוחזקים קטלוגים, שלפתי קטלוג "השחל" עקב דבריו של שמר, ואכן בעמוד 330 מפורסמים מוצרי החברה שמייצרת את הקיט.

הקיט הספציפי עצמו אינו מופיע שם, מהיכרות עם השחל ניתן להזמנה, לא יודע זמני אספקה ומחירים, אם מישהו רוצה, אני אנסה לברר את זה...

בשיחה עם חברת "השחל" הודיע לי נציגם שאין להם שום כוונה להביא את המוצר לארץ.

אם מישהו מעוניין לארגן קנייה קבוצתית מחו"ל, אני בפנים.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנאדם-רואים את ההבדל טוב בתמונות.טוב לדעת שניתן לעשות משהוא עם הבעייה הזו.תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האם זה מתאים לכל הרכבים (היום כמעט כולם עם פנסי פלסטיק ,איך זה עבר רישוי וכניסה לישראל אלוהים יודע) ??

פורסם

מישהו ניסה להעביר נייר שיוף 0 על הפנס, אח"כ פוליש ווקס ?

זה יותר זול, ואמור לעבוד קרוב מאוד למוצר הזה, אם לא אותו דבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא יודע מה הכוונה בנייר שיוף מס' 0, כי הניירות שמגיעים בערכה הם מס' 1000-2500.

הכוונה היא שהנייר צריך להיות ממש ממש עדין (ב- 2500 בכלל לא מרגישים שזה נייר זכוכית ! זה כמו נייר רגיל בתחושה ליד).

פורסם

נראה כמו מוצר מוצלח.

עוד אלטרנטיבה פה.

אפשר להשיג בחנויות לאביזרי הרכב.

אפשר למנוע את הצהבת הפנסים בצורה פשוטה.

תתחשבו באוטו שלכם ותחנו בצל. :wink:

דניאל

simoniz.jpg

MCS 2008

פורסם

מה עם הפנס מזכוכית? איך אפשר לנקות את הבפנים? אין קיטים כאלה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא את המוצר המדובר בארץ, או חברה בארץ שמספקת את המוצר

הפונטו נראית עצובה ככה :(

פורסם

כמו שנאמר בתגובה אחרת שלי:

אתה יכול לנסות עם נייר מים עדיין מאוד לשפשף בעזרת מים ומעט סבון כלים, לאחר מכן תעשה לפנס פוליש ווקס, זה אמור לעזור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...