Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא פיאט אונו 1.4 94

עכשיו לפי מה שאני רואה הרכב מעשן עשן לבן.

אז הבנתי שיש לי בעיה ברינגים.

ורציתי לדעת כמה זה בריא לרכב לסוע ככה.?

אבל כשחסר שמן אני ממלא כל הזמן.

וכמה זמן אפשר ל"סחוב" אם אותה בעיה.

עד שאני ירכיב מנוע חדש.

פורסם

כמה זמן לוקח ליבנות בית?

איזה בית, מקרטון או את האמפייר סטייט בילדינג?

תהיה רציני...

אני יענה לך את התשובה שהכי "קולעת"...

כשזה יקרה, אתה תדע, בינתיים, תחסוך כסף ותנצל את הזמן לחשוב מאיפה אתה קונה מנוע ובאיזה מצב הוא, צור קשרים חברתיים טובים עם איזה מוסכניק והכי חשוב, לא להזריק אטרופין!!!

נ.ב. תמיד תידאג שהסוללה בסלולרי שלך מלאה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מנוע במצב כזה ימות בצורה פתאומית מאוד, הטלטלות הבוכנה( השחוקה ) בדפנות הצילינדר מחסלת את המנוע מהר מאוד!

פורסם

תעשה ביטוח גרירה,כי עוד מעט תיצטרך אותו. או ,יותר הגיוני תחנה את האוטו במוסך מומלץ באיזורך[ואם אין אני בטוח שימליצו]ותתקן את האוטו,לפני שהנזק יהיה גדול יותר

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש לי חבר שנוסע על סובארו 86, אם אותה בעייה בדיוק, הוא נוסע ככה כבר 4 שנים,והוא מחכה לרגע שיילך מנוע...אבל הבעייה שהמנוע לא הולך,340 אלף ק"מ, מנוע 1300...יוחלף ל 1600 ברגע שימות.

פורסם
יש לי חבר שנוסע על סובארו 86, אם אותה בעייה בדיוק, הוא נוסע ככה כבר 4 שנים,והוא מחכה לרגע שיילך מנוע...אבל הבעייה שהמנוע לא הולך,340 אלף ק"מ, מנוע 1300...יוחלף ל 1600 ברגע שימות.
סעו.................. בארו!!!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמה זמן ? שאלה טובה, סביר להניח שזה יקרה כאשר אחד מהדברים הבאים יתרחש:

1) המנוע יתפגר סופית.

2) לא תעבור טסט בגלל פליטת עשן מוגברת.

3) תשתמש בתוסף "דבש" כדי להוסיף שריפת השמן עד שהמעברים יסתמו , ואז יקרה סעיף 1...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...