Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם "המכמונות החדשות" ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכמה מקורות באימייל התראות על "מכמונות חדשות" בכביש החוף, כאלה שמוצמדות גבוה לעמודים באמצע הכביש (במקום עמוד ייעודי בצד הכביש). ה-"מכמונות" אכן קיימות בשטח (כלומר: יש דברים כאלה על העמודים), ולא רק בכביש החוף אלא גם באיילון.

נכנסתי לאתר http://www.speedtraps.co.il ושם כתוב ש-"מופצת הודעה שטותית על מכמונות חדשות בכביש החוף", ללא פירוט נוסף.

אז מה נסגר ? זה מכמונת ? אם לא אז מה זה ? מצלמות בקרת תנועה ?

לנוחיותכם מצורפת התמונה שנשלחה באימיילים.

camera.jpg

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

קצת מוזר לי, כי בכזה גובה יהיה אפשר לצלם את המספר מרחוק...וזה מאוד לא יהיה ברור וא יודע מה אצל אחרים , אבל אצלי באופל הבגאז היה מסתיר אם מצלמים מגובה כזה (הוא היה בולט מעל המספר)

פורסם

היו היה חוק דרקוני בארץ ישראל שאסר שימוש בגלאי רדאר.

מה לעשות, מים גנובים ימתקו ולחצי מהנהגים בארץ ישב גלאי על הדשבורד.

משטרת ישראל, חכמי חלם ידועים בציבור, החליטו להכות בזרוע נטויה באותם משתמשים סוררים אשר החליטו להפר חוק ולהשתמש בגלאי הרדאר האימתני.

אבל איך..? תהו אותם קצינים תוך חיכוך הפדחת הבוהקת שעל ראשם...

גלגלי השיניים החלודים חרקו וחרקו וסוף סוף ואחרי הרבה ישיבות והרבה דונאטס במילוי ריבה

הגיעו הדרדסים לפתרון!

:idea:

הבה נתקין על עמודי חשמל ועל נקודות אסטרטגיות אחרות ברחבי הכבישים המהירים מכשירים פולטי קרינה אלקטרומגנטית מסוג X אמר סנ"צ בוסקילה.

כשנהגים עבריינים בעלי גלאי רדאר יעברו לידם הגלאי שלהם יתריע התרעת שווא, כך הם יסתגלו לציפצוף המעצבן, יכבו את המכשיר או יפתחו שאננות לציפצוף המטריד גם כאשר ההתרעה תהיה התרעת אמת!

כך, נעשיר את קופת המדינה!

אפילו חשבתי על שם, אמר סנ"צ בוסקילה, הלו המכשירים האלה מרתיעים את הנהגים הרעים, אך בעצם אין מאחוריהם כלום. בדיוק כמו שכשהייתי פלאח ועיבדתי אדמה בשדה הגת של אבא שלי בהיותי בן 16, הייתי מציב "דחלילים" כדי להבריח את העורבים שאהבו לכרסם את שיחי הגת שלנו עד עילפון חושים.

בואו נקרא לזה דחליל!

חלפו הימים, נהגי ישראל עלו על התחבולה ולא התייחסו לציפצופי הגלאים שלהם שהתריעו על מכמנות מסוג X שכן הם ידעו שאין כל מכמונת דרכים שעובדת על תדר X בכל ישראל הקטנטנה, מלבד אותם דחלילים "מתוחכמים"...

בעלי הגלאים הניתנים לתיכנות, ביטלו לגמרי את כל התרעות תדר X...

לבסוף אפילו המשטרה התייאשה מאותם דחלילים ובעקבות תחזוקה לקויה מרביתם אף הפסיקו לפעול...

זאת, ידידיי, היא הסאגה על ידידינו...

הדחליל scarcrow.gif

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ישי, תודה על הדיווח המרתק.

לצערי נדמה לי שמצאתי אי דיוק בעובדות העיקריות בסיפור, המעמידות בספק את אמינותו. זאת משום שגידול ג'ת נפוץ בקרב בני עדות תימן, ואילו בוסקילה הינו שם מרוקאי, למיטב זכרוני.

מכאן שסנ"צ בוסקילה לא יכול היה להגות את הרעיון האמור.

עם זאת, למרות ליקוי חמור זה בתשתית העובדתית לסיפור, כמדומני שאסתפק בהסבר הזה ...

פורסם
ישי, תודה על הדיווח המרתק.

לצערי נדמה לי שמצאתי אי דיוק בעובדות העיקריות בסיפור, המעמידות בספק את אמינותו. זאת משום שגידול ג'ת נפוץ בקרב בני עדות תימן, ואילו בוסקילה הינו שם מרוקאי, למיטב זכרוני.

מכאן שסנ"צ בוסקילה לא יכול היה להגות את הרעיון האמור.

עם זאת, למרות ליקוי חמור זה בתשתית העובדתית לסיפור, כמדומני שאסתפק בהסבר הזה ...

אבא שלו מרוקאי ואמא שלו תיימניה... כאילו דאאאאאאא! :wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

שוב נכשלת בדבריך. הרי טענת בעצמך:

בדיוק כמו שכשהייתי פלאח ועיבדתי אדמה בשדה הגת של אבא שלי בהיותי בן 16, הייתי מציב "דחלילים"

כלומר, הג'ת היה של אבא שלו ...

פורסם
שוב נכשלת בדבריך. הרי טענת בעצמך:

בדיוק כמו שכשהייתי פלאח ועיבדתי אדמה בשדה הגת של אבא שלי בהיותי בן 16, הייתי מציב "דחלילים"

כלומר, הג'ת היה של אבא שלו ...

אל תהיה קטנוני.

השדה היה שייך לאב המשפחה.

הידע והרעיון הגיע מהאמא התימנייה.

אההההההה...

כן!

נראה לי. :roll:

פורסם

טוב, שכנעת אותי. זה דחליל.

אגב, המשרות שהוצעו במודעות שבחתימה שלך, כבר אוישו כנראה. כשנכנסתי לפורום כבר לא הספקתי לתפוס את הראשונה, אבל את השניה ראיתי פעם (נגן טרומבון :) ). בכל מקרה הלינקים לא מובילים לשום מקום :( .

פורסם

הדחליל scarcrow.gif

ישי לא בסדר

זרזיר ביקש בפירוש לא להעלות תמונות שלו לפורום

שי , יש לציין ששנים לא צחקתי ככה....

:D:D

זה קורה במשפחות הכי טובות...

פורסם
היו היה חוק דרקוני בארץ ישראל שאסר שימוש בגלאי רדאר.

תיקון קל - מעולם לא היה חוק שאסר שימוש בגלאי רדאר. המשטרה החרימה גלאי רדאר על סמך העובדה שמדובר במכשיר אלקטרוני שייבואו לא הוסדר עם רשויות המכס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...