Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשירשורים שקראתי נאמר שהרכב אמין ויחסית לא צרכן דלק גדול

השאלה שלי היא מהי צריכת הדלק שלו ? למה מתכוונים חסכוני יחסית ?

יותר חסכוני מיונדאי אקסנט 1500 אוט'

נאמר עוד שהבלנו מאוד לא בטיחותית

מכיוון שהרכבים שאני מחפש כרגע כגון : יונדאי , שרייד סיריון ...

האם הבלנו יותר גרועה מרכבים אילו ?

פורסם

היא גרועה באותה מידה בערך- קצת קשה לכמת את זה במדויק.אבל שים לב יש לבלנו גרסאות ללא ABS וללא כריות אויר מה שפוגע עוד יותר בבבטיחות. כנראה שהיא לא יותר חסכונית מאקסנט. צריכה אצלי ב 1600 אוטומט בממוצע 12.5 קמ לליטר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הבלאנו רכב אמין מאוד " אפס תקלות" בנוי הרבה יותר טוב מהאקסנט פלסטיקים עמידים, רכב ללא מחלות מיוחדות, בקשר לבטיחות אקסנט והשריד לא יותר בטיחותיות מהבלאנו.

דגם הבלאנו לא כולל כריות אוויר וABS.

דגם סופר בלנו כולל כריות אויר ו ABS.

בנוסף בשנת 98 ומעלה בחלק מהבלאנו יש תוספת של 2 כריות אויר.

צריכת הדלק של האוטומט לא ידוע לי, אך של הדגם הידני 1:13.5 .

פורסם

מחזק את דבריו של גל, אצלנו בבלנו 01 הרכב עם 125,000 ק"מ ואפס תקלות, רק טיפולים שוטפים (לפני כן היתה לנו בלנו 97 במשך 3 שנים, גם בה היו אפס תקלות, למעט זה שסיימה את חייה בטרם עת בהחלקה ססגונית על הגג).

פלסטיקה איכותית משמעותית מהאקסנט (באקסנט נטייה לסדקים ושברים בפלסטיקה, במיוחד בדשבורד).

מה שכן, בידוד רעשים ירוד ואיכות הרכבה נמוכה (בא לידי ביטוי בקירקושי פלסטיק מעצבנים).

מבחינת בטיחות, עדיף לקחת את דגם הסופר בלנו בו יש 2 כריות אויר ומערכת ABS (עם נטייה לכניסה מוקדמת, אבל עדיף מאשר ללא ABS).

סה"כ רכב פשוט, זול ואמין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כדי לקנות בלנו משנת 97 ומלה.היה לי בלנו 96' ודגם 98'.תיצרוכת של מודל 96 בממוצא 1-10ושל 98 : 1-13.במוסך הסבירו שמשנת 97 הגיר (אטומט) הוחלף ע"י יצרן (פחות כח יותר חיסחון).בס"כ רכב מצויין

ביטוח זול ממליץ בחום.

Mazda Lantis 323F 99

• תוכן חדש...