Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר ואומר, אל תיתן לעובדות להפריע לך.

אי אפשר לקבל את הטוב בלי הרע שמגיע איתו.

הטוב - ניסאן מצליחה מאוד ונחשבת לספורטיבית.

הרע - היא נראית ככה בגלל שכל המכוניות מסביבה מחורבנות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא חושב שיש אידיוט שייבא כזה רכב אישית. למיטב ידיעתי לא קיימת אחת כזאתי, אין טעם פשוט מכיון שזה לא משתלם כלכלית.

אם כבר לייבא רכב, אז שיהיה מיוחד וייחודי, לא משפחתית טיפוסית - ביחס לארה"ב כמובן.

שמע, אם יש לך אישית עודף כסף וממש נדלקת על הרכב הספציפי הזה - בכיף אני אומר :)

אני סתם שאלתי כי חשבתי אולי יש בארץ, אז אני יוכל למכור את שלי בעוד שנה או משהו ואז לקנות אותו.

אבל אני רואה שאין מצב שהמחירים היו אותו דבר.

אם יש משהו דומה לזה, אני אשמח לשמוע.

תודה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
אני סתם שאלתי כי חשבתי אולי יש בארץ, אז אני יוכל למכור את שלי בעוד שנה או משהו ואז לקנות אותו.

תודה.

עוז.

שלחתי לך ה"פ. יש שם את כל המידע שאני יודע על הסנטרה. בהצלחה!

פורסם
http://www.sharpman.com/toys/SMToys122003/SentraSE-R04.jpg

יש רכב כזה בישראל?

או רכב שדומה ביופי שלו לרכב הזה בישראל?

subaru-impreza-wrx-sti-739.jpg

"אני סתם שאלתי כי חשבתי אולי יש בארץ, אז אני יוכל למכור את שלי בעוד שנה או משהו ואז לקנות אותו.

תודה.

עוז"

וזה במיוחד בשבילך...בבקשה:

impreza-wrx-sti.jpg

פורסם
אני חוזר ואומר, אל תיתן לעובדות להפריע לך.

אי אפשר לקבל את הטוב בלי הרע שמגיע איתו.

הטוב - ניסאן מצליחה מאוד ונחשבת לספורטיבית.

הרע - היא נראית ככה בגלל שכל המכוניות מסביבה מחורבנות.

תראה, זו לא EVO או WRX. אבל היא עולה גם בהתאם. ה-Sentra SpecV עולה 18,00 דולר בארה"ב. אם היא היתה נמכרת בארץ (או למשל, אלמרה עם מנוע 2.5 ושיפורים ספורטיביים) היא היתה עולה בסביבות ה-185,000 שקל אני חושב (מה בדיוק המס היום על מכוניות)? בשביל סכום כזה לקבל 175 כ"ס, דיפרנציאל מוגבל החלקה, תיבה 6 הילוכים, חישוקי 19" זה לא רע למי שמעוניין במכונית ספורטיבית.
פורסם

ודרך אגב, למי שלא מכיר את ה- Line-up של ניסאן בארה"ב, הבאה בתור אחרי ה- Sentra היא ה- Altima המקבילה האמריקאית לפריימרה האירופאית. שוב, אותו סיפור, זהה ב-99% לפריימרה האירופאית (שאפילו יותר נדירה על כבישי הארץ מהאלמרה).

altima%20SER%201.jpg

5altima_gal_big09.jpg

2005_altima_SER_interior1.jpg

בגרסה המאובזרת היא כוללת מנוע 260 כ"ס (3.5 ליטר) ב- 25,000 דולר.

פורסם

אני מוריד את הכובע, אבל רק לאלמרה הזאתי... היא באמת ראוייה להערצה.

שמע, אם כבר לייבא רכב מארה"ב זה רק ספורטיבי שנראה שונה, זו היתה הנקודה שלי מלכתחילה כי למי שיש עודף כסף לא יביא רכב משפחתי, לא משנה כמה חזק הוא יהיה. מסכים?

קח לדוגמא את הבחור שייבא את ה-RX8 השחורה לארץ. אנשים מחפשים את מה שמיוחד ומה שאין כאן, אחרת בשביל מה לייבא את האלמרה הזאתי מחו"ל במחיר כפול שאתה יכול כאן לקנות אימפרזה טורבו STI או איבו 9.

תהיה בטוח שאם היה לי עודף כסף, אחרי שהייתי מייבא RX8 אדומה, הייתי שוקל את הניסאן הזאתי.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

Fairly Evident, השאלה היא אם אתה צוחק... אתה באמת רוצה להגיד לי שהקורולה הצהובה הזאת עושה לך את זה? מצדי שיהיו בה 300 כ"ס ושיצבעו אותה בירוק זרחני עם טרבלים שחורים. סנטרה SPECV אמרת? 175 כ"ס? תסלח לי, אבל לפחות מבחינת ה-Appeal של האוטו הזה, בכל מצב אני אעדיף על פניו מכוניות כמו סיאט לאון TFSI, סיטרואן C4 VTS, הונדה סיוויק האצב'ק החדשה ועוד רבות. לא, ברצינות, אתה באמת חושב שיש משהו יפה באלנטרה הזאת? סליחה, בסראטו הזאת? (תזכיר לי שוב את השם?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע מה עבר על האלטימה שפרסמת, אבל נהגתי כמה אלפי קילומטרים על אלטימה של קרובי משפחה בארה"ב. B O R I N G. לזכותה יאמר שהיא כל כך אמינה, שהדוד שלי מתכוון לקנות עוד אחת כזו כשזו תעבור הלאה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236131,00.html

שימו לב למספר 6....

מתי גם בארץ? :roll:

(מי הראשון שיקפוץ ויגיד שימו לב למספר 16, מתי גם בארץ?).

מתי הסימפטיה המוגזמת תיגמר?

הרכביםם שנמכרים באמריקה שונים לגמרי ממה שמוכרים פה וזה ברור, עד שטורחים לעדכן את המכוניות בארץ השוק משתנה.

רק לדוגמא, הניסאן טיטאן, טנדר FULL SIZE לפי מה שהבנתי מצליח שם מאוד. כך גם המוראנו וה Z350. איפה הם ואיפה אנחנו[באלמרה].

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
מתי הסימפטיה המוגזמת תיגמר?

הרכביםם שנמכרים באמריקה שונים לגמרי ממה שמוכרים פה וזה ברור, עד שטורחים לעדכן את המכוניות בארץ השוק משתנה.

רק לדוגמא, הניסאן טיטאן, טנדר FULL SIZE לפי מה שהבנתי מצליח שם מאוד. כך גם המוראנו וה Z350. איפה הם ואיפה אנחנו[באלמרה].

הרכבים לא שונים. ההפך.

האלמרה והסנטרה הם מכוניות זהות.

הפריימרה והאלטימה הם מכוניות זהות.

זה שהפנסים, הפגוש והכנף נראות אחרת אולי מטעה אותך. הפלטפורמה המכנית והחשמלית של המכוניות זהות (מה שאומר שלדה, בלמים, מתלים, גיר...). אני לא ממציא את זה מה שנאמר לי מניסאן ארה"ב.

היצע המנועים שונה בגלל שבאירופה מעדיפים דיזל (ולכן יש אלמרה דיזל) ובארה"ב מעדיפים כ"ס (ולכן יש סנטרה SpecV).

פורסם
לא יודע מה עבר על האלטימה שפרסמת, אבל נהגתי כמה אלפי קילומטרים על אלטימה של קרובי משפחה בארה"ב. B O R I N G. לזכותה יאמר שהיא כל כך אמינה, שהדוד שלי מתכוון לקנות עוד אחת כזו כשזו תעבור הלאה.
איזו אלטימה? איזו שנה? איזה מנוע? לא נשמע לי הגיוני כל כך. לי היה התענוג הקצר (לצערי) לנסוע באלטימה SE-R בשיקגו והחוויה הייתה מצויינת.

• תוכן חדש...