Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Fairly Evident, השאלה היא אם אתה צוחק... אתה באמת רוצה להגיד לי שהקורולה הצהובה הזאת עושה לך את זה? מצדי שיהיו בה 300 כ"ס ושיצבעו אותה בירוק זרחני עם טרבלים שחורים. סנטרה SPECV אמרת? 175 כ"ס? תסלח לי, אבל לפחות מבחינת ה-Appeal של האוטו הזה, בכל מצב אני אעדיף על פניו מכוניות כמו סיאט לאון TFSI, סיטרואן C4 VTS, הונדה סיוויק האצב'ק החדשה ועוד רבות. לא, ברצינות, אתה באמת חושב שיש משהו יפה באלנטרה הזאת? סליחה, בסראטו הזאת? (תזכיר לי שוב את השם?)

רוני

שכחתי שבכל סקר דעת קהל אמריקאי הקליאו שלך מלכת ה-Appeal.... :roll:
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מוריד את הכובע, אבל רק לאלמרה הזאתי... היא באמת ראוייה להערצה.

שמע, אם כבר לייבא רכב מארה"ב זה רק ספורטיבי שנראה שונה, זו היתה הנקודה שלי מלכתחילה כי למי שיש עודף כסף לא יביא רכב משפחתי, לא משנה כמה חזק הוא יהיה. מסכים?

קח לדוגמא את הבחור שייבא את ה-RX8 השחורה לארץ. אנשים מחפשים את מה שמיוחד ומה שאין כאן, אחרת בשביל מה לייבא את האלמרה הזאתי מחו"ל במחיר כפול שאתה יכול כאן לקנות אימפרזה טורבו STI או איבו 9.

תהיה בטוח שאם היה לי עודף כסף, אחרי שהייתי מייבא RX8 אדומה, הייתי שוקל את הניסאן הזאתי.

צחקתי כמובן בנוגע לייבוא.

אני לא יודע עם הסנטרה (לא אלמרה, אין אלמרה בארה"ב) ראוייה להערצה אבל היא נחשבת למכונית מאוד כדאית לקנייה למי שמחפש ספורטיבית קומפקטית.

זה מדהים איך בפורום קטלו את האלמרה "בינונית", "אפרורית", "מיושנת" כאשר אותה גברת בשינוי אדרת מצליחה מאוד בארה"ב ונחשבת להיות אחת ממכוניות השיפורים הטובות ביותר בקטגוריה שלה...

לא שאני אוהב את השטויות האלו אבל תראה איזה תמונות משעממות... כל כך אפרורית... אני נרדם... ZZZZZ.....

Slant2.jpg

IMG_10562.jpg

B15Flag2.jpg

PICT1467.jpg

DSC00273.jpg

PICT1480.jpg

למי שרוצה להירדם עוד קצת:

http://www.b15sentra.net/forums/forumdisplay.php?f=41&order=desc

פורסם
צחקתי כמובן בנוגע לייבוא.

אני לא יודע עם הסנטרה (לא אלמרה, אין אלמרה בארה"ב) ראוייה להערצה אבל היא נחשבת למכונית מאוד כדאית לקנייה למי שמחפש ספורטיבית קומפקטית.

זה מדהים איך בפורום קטלו את האלמרה "בינונית", "אפרורית", "מיושנת" כאשר אותה גברת בשינוי אדרת מצליחה מאוד בארה"ב ונחשבת להיות קנייה מאוד כדאית וחברי הפורום לא מסכימים להודות שטעו. מה קרה, הכבוד גדול מדי כדי להודות שאולי שפטתם מוקדם מדי?

זה מה שאנשים מחפשים, מכונית ספורט פשוטה. לא עוד אלמרה פשוטה, אם יש כזו בכלל בארה"ב[וגם עם יש אני לא מאמין שמוכרים אותם בכמויות גדולות מדי]

ע"ע סובארו אימפרזה. נראה לך שבבריטניה, למשל, מוכרים את ה 1.6 הבינונית בכמויות? אני אענה לך, התשובה היא לא. כי פשוט לא מייבאים אותה לשם,משווקת רק ה WRX, STI, ועוד גרסא אחת ששחכתי[כמובן גם גרסאות הסטיישן]

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
זה מה שאנשים מחפשים, מכונית ספורט פשוטה. לא עוד אלמרה פשוטה, אם יש כזו בכלל בארה"ב[וגם עם יש אני לא מאמין שמוכרים אותם בכמויות גדולות מדי]

ע"ע סובארו אימפרזה. נראה לך שבבריטניה, למשל, מוכרים את ה 1.6 הבינונית בכמויות? אני אענה לך, התשובה היא לא. כי פשוט לא מייבאים אותה לשם,משווקת רק ה WRX, STI, ועוד גרסא אחת ששחכתי[כמובן גם גרסאות הסטיישן]

אלמרה (אירופה) = סנטרה (ארה"ב) = פולסר (אוסטרליה) = סאני (יפן). מתחת לכל הפלסיק והפח זו אותה מכונית. אם לאחת יש התנהגות כביש טובה גם לשנייה.

להגיד "אלמרה פשוטה" זה להגיד "סנטרה פשוטה". חד וחלק. הן אחיות.

הסנטרה היא המכונית הנמכרת ביותר של ניסאן בארה"ב. ניסאן היא יצרנית מספר 6 מבחינת מכוניות שנמכרות (יותר גדולה ממיצובישי, סובארו, מאזדה, יונדאי...).

פורסם

Sronis, צדקת... בלי APPEAL בכלל...

http://www.sportcompactcarweb.com/roadtests/0407scc_comparo

"If the Spec V is a scalpel, the Lancer Ralliart is a garden hoe. On the road the difference is that dramatic."

"So every instrumented test except braking goes to the Spec V. Over the road, the clear winner is the Spec V."

http://www.autobuyguide.com/2004/12-aut/nissan/sentra/reviews/index.html

"Sentra drives like it's worth more than its price. The 1.8 S model comes well-equipped and the 1.8-liter engine provides peaceful and comfortable highway cruising with good acceleration performance.

The available 2.5-liter engine propels these cars to the front row in terms of acceleration performance. The racy SE-R and SE-R Spec V deliver sports car performance on an economy car budget."

"Nissan proves that, still, it appears no company can build a fun, small performance car at a reasonable price better than the Japanese."

http://www.carpages.ca/go/roadtest/2004_nissan_sentra_ser_spec_v_road_test.aspx

"Throughout the time in which I spent with the Spec V, I found myself attracted to it because it balances classiness with comfort without detracting from its racy personality. Talking about racy, the Sentra hauls butt. I couldn't believe there was no turbocharger. Acceleration is amazing; it really moves! The sound system is rockin', the tires are grippy, especially in the rain, and the leather-wrapped steering wheel is mighty comfortable."

http://www.modernracer.com/history/nissansentraserspecvhistory.html

Pros :

- Powerful naturally aspirated engine.

- Awesome handling.

- Standard limited-slip differential.

- Well-reinforced body to handle the power.

- Firm suspension does not deteriorate ride quality too much.

פורסם

אדון FairlyEvident, כל הפורום שאתה מאוד אוהב את האלמרה שלך, אבל, ואני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא סוכן שיווק אגרסיבי של ניסאן, למה כל שרשור שאיכשהו מגיע לעניין של ניסאן ו/או האלמרה היקרה שלך את מתגונן כאילו אנחנו תוקפים אותך או חלילה את ילדך?

אתה לא חייב להוכיח אף טענה פה, כל אחד וטעמו שלו.

אנא, קצת מתינות..

בכבוד רב, אור.

פורסם

בקלות אני יכול חשוב על שני רבים של ניסאן שהייתי רוצה

1 טנדר עם מנוע 5.7 V8 305 כ"ס

4titan_gal_lrg08.jpg

וגם 350Z

5350z_gal_big11.jpg

גם אם המספרים של הדגמים האלו לא כאלו גבוההים אני לא מזלזל בחברה שמייצרת את שני הרכבים האלו.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
בקלות אני יכול חשוב על שני רבים של ניסאן שהייתי רוצה

1 טנדר עם מנוע 5.7 V8 305 כ"ס

וגם 350Z

גם אם המספרים של הדגמים האלו לא כאלו גבוההים אני לא מזלזל בחברה שמייצרת את שני הרכבים האלו.

אף אחד בשרשור כאן לא זלזל בחברה. כבודה במקומה מונח.

הבעיה היא הרכבים שמוכרים בארץ בהשוואה לרכבים שמוכרים בארה"ב.

אני לא מאשים את היבואן, כי שני הספציפים הנ"ל-אין להם ביקוש בארץ.

למיקרה, למשל, יש יותר סיכוי להמכר. כך גם לנוט,ולמוראנו. ובשעה טובה יביאו אותם בקרוב.

פורסם
אף אחד בשרשור כאן לא זלזל בחברה. כבודה במקומה מונח.

הבעיה היא הרכבים שמוכרים בארץ בהשוואה לרכבים שמוכרים בארה"ב.

אני לא מאשים את היבואן, כי שני הספציפים הנ"ל-אין להם ביקוש בארץ.

למיקרה, למשל, יש יותר סיכוי להמכר. כך גם לנוט,ולמוראנו. ובשעה טובה יביאו אותם בקרוב.

לחזור שוב על זה שמדובר באותם רכבים? נראה לי שאמרתי את זה כבר מספיק... מי שטומן ראשו בחול...
פורסם
אדון FairlyEvident, כל הפורום שאתה מאוד אוהב את האלמרה שלך, אבל, ואני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא סוכן שיווק אגרסיבי של ניסאן, למה כל שרשור שאיכשהו מגיע לעניין של ניסאן ו/או האלמרה היקרה שלך את מתגונן כאילו אנחנו תוקפים אותך או חלילה את ילדך?

אתה לא חייב להוכיח אף טענה פה, כל אחד וטעמו שלו.

אנא, קצת מתינות..

בכבוד רב, אור.

אור, אני לא חושב שהתגובות שלי לא מתונות או לא ענייניות. הלוואי והייתי סוכן של ניסאן לפחות הייתי מקבל קצת אחוזים. :wink:

אתה יכול לחפש את ההיסטוריה של התגובות שלי ותראה שתמיד אני מתמודד עם תגובות ילדותיות ללא כל בסיס. אני מנסה לסתור אותם עם עובדות ונתקל באנשים שפשוט עוצמים עיניים.

את השרשור הזה אני פתחתי ולכן הוא הגיע לדיון על ניסאן. אבל לא נראה לי שזה דבר רע. אני נאמן למותג ומגדיר את עצמי חובב רכב. אני חושב שזה בדיוק המקום לדיונים מהסוג הזה. אני גם מאמין שלפני השרשור הזה רוב חברי הפורום לא הכירו בכלל את הסנטרה שלא לדבר על האלטימה. לכן אני חושב שהשרשור הזה מועיל.

גם אם דנו בנושא הזה 1000 פעם בעבר, מי שלא מעוניין לקחת חלק בדיון לא חייב להגיב כאן. מי שמעוניין, מצויין, זו הסיבה שהפורום קיים, לא?

אני פשוט נדהם כל פעם מחדש לצרות האופקים שחלק מחברי הפורום לוקים בה. לא חשבתי מימי שאתקל בכל כך הרבה ספקולציות ללא בסיס שיורים לאוויר כאילו הן עובדות וחושבים שהם מינימום כתבים ב-?TopGear. שים לב שלא תקפתי אף אחד וההפך הוא הנכון. הייתי מושא למתקפות רבות, רובן דרך אגב, על ידי אנשים שלא ישבו במכוניות שעליהן הם מדברים בחייהם. וזו הטעייה.

פורסם
שכחתי שבכל סקר דעת קהל אמריקאי הקליאו שלך מלכת ה-Appeal.... :roll:

זאת בדיוק הבעיה, שהאמריקקים לא זוכים בכלל לנסות מכוניות כאלו, ולא מודעים ליכולות שלהן. לכן כל מה שנשאר להם זה להתפעל מאלמרות ולנסרים עם 170 כ"ס.

כל הציטוטים שהבאת לכאן, מכל אותם מגזינים עלומי שם, בהחלט מציגים את האלמרה באור חיובי (אם כי אפילו שם הם מתביישים לקבוע כי המראה החיצוני שלה נותן לה Appeal מסוים), אבל מה זה עוזר לטענה שלך אם אתה מספק ציטוטים מהסוג שגד בירון היה מתפאר בהם? במילים אחרות - נראה לי שהיה צריך לכתוב למעלה "מדור פרסומי", לא? ב-one fantastic sedan לא הצלחתי למצוא מילה אחת בגנות האלמרה. לנצח לנסר עם מנוע חזק זה לא ממש חוכמה, הרי לא מדובר ב-EVO. בסופו של דבר, אם זו אלמרה מתחת לעור, קשה לי מאוד לקבל את הביקורות הסופר-מחמיאות הללו. תביא בבקשה ציטוטים ממגזינים מוכרים וידועים, ולא מכל מיני אתרי אינטרנט עלומי שם...

וד"א, גם אני כמעט התחלתי לנחור מול התמונות של הסנטרות המהירות והעצבניות שסיפקת כאן. מצטער, לקחת בסיס משעמם ולזרוק עליו כונסים, פגושים וחישוקים מגודלים - זה ממש לא הסטייל שלי. גם ליונדאי אקסנט אפשר לעשות את זה. זה יוצא לא פחות דבילי.

בכלל, מתי כבר השוק האמריקאי ילמד להיות פתוח יותר לשינויים בעיצוב? הם תקועים עם הזבל הזה כבר עשרות שנים, ובעוד שכל שאר העולם מתפתח הם נשארים במקום עם מכוניות שנראות כמו קוביות עם קצת זכוכית. שים לב שלא דיברתי על היפנים, אלא על האמריקאים - שמכתיבים לאחיהם מעבר לים בדיוק איך הם רוצים שהמכונית שלהם תיראה - גמלונית, מנופחת, קופסתית וסתמית.

ורק לצורך הבהרה - בהחלט יש מכוניות מבית ניסאן שהייתי רוצה. יצא לי אפילו לנהוג על 350Z, והיא מכונית נהדרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני נאמן למותג ומגדיר את עצמי חובב רכב. אני חושב שזה בדיוק המקום לדיונים מהסוג הזה.

אני פשוט נדהם כל פעם מחדש לצרות האופקים שחלק מחברי הפורום לוקים בה. לא חשבתי מימי שאתקל בכל כך הרבה ספקולציות ללא בסיס שיורים לאוויר כאילו הן עובדות וחושבים שהם מינימום כתבים ב-?TopGear.

אתה נאמן למותג אבל מאשים אותנו בצרות אופקים? אתה לא יכול להבין למה קשה לי לקבל את דבריו של מישהו שמודה שהוא משוחד? אתה לא יכול להבין שצרות האופקים היא שלך אם אתה מגן בכל כוחך על מותג כלשהו, ובכך מתעלם מהצדדים הפחות טובים שלו? זה מזכיר לי חברה שמזמינה סקר כלשהו ממכון סקרים - המכון מספק תוצאות, ולפי הצרכים של החברה היא מעבירה אותם לציבור בצורה המתאימה כדי להוציא אותה הכי טוב. כך גם אתה - משוכנע מראש שאתה צודק, יודע בדיוק מה אתה צריך בשביל להוכיח את טענתך, ואז הולך ומחפש את ה"הוכחות" בדיוק במקומות הנכונים. מסובב אותן כדי שיתאימו לך. בידיים שלך גם המכונית המשעממת ביותר תצא טיל בין יבשתי...

אני טועה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לחזור שוב על זה שמדובר באותם רכבים? נראה לי שאמרתי את זה כבר מספיק... מי שטומן ראשו בחול...
סליחה, אבל אתה פשוט בבעיה...

אתה אומר שהסנטרה[ SE-R SPEC V] היא אותו רכב כמו האלמרה[לפחות אתה לא טורח לשנות את זה] בוא נתחיל מזה שהם לא נראות משהו, לפחות לטעמי. איך הם מתנהגות? אם כמו האלמרה שנמכרת כאן, אז זה גם לא משהו.

תראה לי בבקשה מי המקבילה של הנוט, של הטיטאן, של המוראנו , של המיקרה, ושל ה Z350 בארץ. אלה רכבים מעולים וברמה גבוה, אין בהיצע של ניסאן עכשיו רכבים כאלה בארץ.

רוני, תעזוב. מלכתחילה הוא לא אובייקטיבי.

אין לי בעיה מול האלמרה או מול ניסאן[לטעמי חברה מעולה]

מה שאני מנסה לומר זה שאין דמיון בין הרכבים בארץ לרכבים מארה"ב. והוא מנסה לשכנע אותי שהאלמרה חורכת אספלט.

לא קשור אבל בכל זאת, מי זה ירון כוכבי?

פורסם
זאת בדיוק הבעיה, שהאמריקקים לא זוכים בכלל לנסות מכוניות כאלו, ולא מודעים ליכולות שלהן. לכן כל מה שנשאר להם זה להתפעל מאלמרות ולנסרים עם 170 כ"ס.

כל הציטוטים שהבאת לכאן, מכל אותם מגזינים עלומי שם, בהחלט מציגים את האלמרה באור חיובי (אם כי אפילו שם הם מתביישים לקבוע כי המראה החיצוני שלה נותן לה Appeal מסוים), אבל מה זה עוזר לטענה שלך אם אתה מספק ציטוטים מהסוג שגד בירון היה מתפאר בהם? במילים אחרות - נראה לי שהיה צריך לכתוב למעלה "מדור פרסומי", לא? ב-one fantastic sedan לא הצלחתי למצוא מילה אחת בגנות האלמרה. לנצח לנסר עם מנוע חזק זה לא ממש חוכמה, הרי לא מדובר ב-EVO. בסופו של דבר, אם זו אלמרה מתחת לעור, קשה לי מאוד לקבל את הביקורות הסופר-מחמיאות הללו. תביא בבקשה ציטוטים ממגזינים מוכרים וידועים, ולא מכל מיני אתרי אינטרנט עלומי שם...

וד"א, גם אני כמעט התחלתי לנחור מול התמונות של הסנטרות המהירות והעצבניות שסיפקת כאן. מצטער, לקחת בסיס משעמם ולזרוק עליו כונסים, פגושים וחישוקים מגודלים - זה ממש לא הסטייל שלי. גם ליונדאי אקסנט אפשר לעשות את זה. זה יוצא לא פחות דבילי.

בכלל, מתי כבר השוק האמריקאי ילמד להיות פתוח יותר לשינויים בעיצוב? הם תקועים עם הזבל הזה כבר עשרות שנים, ובעוד שכל שאר העולם מתפתח הם נשארים במקום עם מכוניות שנראות כמו קוביות עם קצת זכוכית. שים לב שלא דיברתי על היפנים, אלא על האמריקאים - שמכתיבים לאחיהם מעבר לים בדיוק איך הם רוצים שהמכונית שלהם תיראה - גמלונית, מנופחת, קופסתית וסתמית.

ורק לצורך הבהרה - בהחלט יש מכוניות מבית ניסאן שהייתי רוצה. יצא לי אפילו לנהוג על 350Z, והיא מכונית נהדרת.

רוני

1) אתה באמת לא מכיר את המכונית שאתה מדבר עליה וחבל. כמו שאני לא מתחיל לטעון טענות חסרות בסיס על הקליאו אל תדבר על מכונית שאתה לא מכיר.

2) SportsCompactCar הוא אחד ממגזיני הספורט המוטורי הגדולים באמריקה.

3) כמו האמריקאים אני אוהב מכוניות גדולות בעיצוב סדאן עם תא מטען גדול ונפרד. כל החיקויי "מיניואן" האלו שצצים כמו פטריות אחרי הגשם, כל הסופר מיני האלו שנראות כמו צעצוע. לא הטעם שלי ולא הטעם של האמריקאים. זה שאוהבים בארה"ב מכוניות סדאן לא אומר שיש להם טעם רע כמו שזה שאוהבים מכוניות האצ'בק באירופה לא אומר. אישית, אני נגעל מרוב מכוניות ה-5 דלתות ולדעתי הקליאו שלך אינה מושכת כלל ובהחלט לא הייתי רוצה להיות הבעלים של אחת. הייתי מעדיף סדאן קומפקטית בכל יום. זה לא הופך אותך לצודק ולא אותי. באירופה אוהבים 5 דלתות. במזרח הרחוק וארה"ב מעדיפים 4.

4) תקרא שוב את הכתבות. אמרו שהעיצוב שלה מושך ונראה מאוד ספורטיבי לקטגוריה.

5) אתה יודע שמכונית שזוכה להרבה שיפורים מעיד על גמישות פלטופרמת הרכב. לא מדובר כאן רק על שיפורים חיצוניים. כנס לפורום של ה- Performance ותראה לאיזה רמות של ביצועים הביאו את הרכב. האלמרה/סנטרה היא פלטפורמה מצויינת. להגיד "לקחת בסיס משעמם ולזרוק עליו פלסטיק" מתאים לסנטרה כמו שהוא מתאים ל-EVO. אתה צריך להבין שהפלטפורה של האלמרה/סנטרה נחשבת למצויינת בתחום הנאה מנהיגה. זו לא דעתי, זו דעת הציבור בארה"ב.

6) אני יכול להגיד אותו דבר על השוק האירופאי. אני חושב שרוב דגמי פז'ו מכוערים. כנ"ל בנוגע לרנו וסיטרואן. מה לעשות שגם האמריקאים מסכימים איתי.

7) יש הבדל מהותי בין יונדאי אקסנט לסנטרה SV. אם אתה לא מבין את זה מצבך לא קל. אתה באמת משווה מכונית משפחתית זולה מאוד עם פחות 90 כ"ס לסופרטיבית קומפקטית? שכוללת בלמי ברמבו? חלקים של NISMO? אתה יודע בכלל מה זה NISMO? מה הלאה, להשוות Golf GTI ל-206?

יש סיבה שהיפנים הצליחו לחדור לשוק האמריקאי והאירופאיות לא... ואני נמנע מלציין אותה כדי לא לעורר פה יותר מריבות ממה שכבר התרחש.

• תוכן חדש...