Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FairlyEvident, עושה רושם שנאמנות המותג שלך חצתה את הקו והפכה להערצה עיוורת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאינפיניטי יש מכוניות סוף הדרכים, מדובר על חטיבת היוקרה של ניסן, בדיוק כמו לקסוס שהיא חטיבת היוקרה של טויוטה.

אבל שוב, מדובר על רכב יפני = פחון משעמם ואפרורי , מתיי האמריקאים יבינו שיש גם מעבר, שיסתכלו אצלינו , רנו מגאן, פורד פוקוס, פגו ועוד... אלה ה מכוניות.

למה אתה חושב שלא הצליחו לשווק מכוניות אירופאיות באמריקה? אתה באמת חושב שפיז'ו, סיטרואן ורנו לא ניסו? כי הם סתם רוצות להתעלם משוק הרכב הגדול ביותר בעולם?
פורסם
תאמין לי איזה תענוג ממש אני רואה את החסך של האמריקאים שאין להם את הפג'ו וסיטרואן עם אמינות של לאדה... מה אתה חושב שסתם הצרפתים ברחו משם?

הסיבה העיקרית שהיפנים כל כך מצליחים זה שהמכוניות שלהם הם בראש ובראשונה תמורה טובה לכסף פאר יחסי ואמינות בלי סוף זה מה שמחפשים שם ולכן יש נטישה גם של הדגמים האמריקאים.

אם הצרפתים היו שם? הם היו מוכרים 3 מכוניות בלחץ כמו הניסיון הכושל בסוף שנות ה80.. הם ברחו עם הזנב בין הרגלים.

מה לעשות שSTI עולה שם פחות ממה שרנו קליאו ספורט עולה פה..

אתה צודק.

אל תשכח גם שהנסועה האמריקאית השנתית הרבה יותר גדולה ממה שאנחנו רגילים לה. המרחקים גדולים יותר והמכוניות נוסעות הרבה יותר. בגלל זה אמינות חשובה להם. ה

כולם פה אומרים "מתי האמריקאים יתעוררו...".

מה, אתם באמת חושבים שהאמריאים הם צרכנים טיפשים? יש להם את כח ותרבות הצריכה הטובים בעולם.

הם יודעים מה הם רוצים והם מקבלים את זה. כן, זה עד כדי כך פשוט.

פורסם

בואו נחזור רגע אחורה קצת.

ניסאן מייצרים מכוניות מצויינות. גם סובארו.

אלמרה ואיפרזה 1.6 הן לא חלק מהאמור לעיל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מאיזו בחינה? תעשיית הרכב האמריקאית נמצאת בשפל נוראי, הקונים מעדיפים לקנות תוצרת חוץ במקום פורד, ג'נרל מוטורס וכולי, במובנים רבים הם נמצאו עשרות שנים הרחק מאחורי האירופאים ואפילו היפנים, ורק לאחרונה הם מתחילים לייצר דברים נורמליים. אז על מה אתה מדבר?

אין לי בעיה עם קופסאות פח יפניות, אבל ככה זה בהחלט לא ברוב חלקי העולם. ככה זה בארה"ב, שוק הרכב הגדול בעולם, נכון, אבל בטח שלא האיכותי בו. בדוק את כלי הרכב הנמכרים ביותר אצלם ותבין.

מה לעשות, וכנראה רוב האמריקאים תקועים בשנות ה-80-90 ולא מסוגלים לצאת מהבועה שלהם. זו הרי המדינה השמרנית ביותר בעולם. אז הם אומרים ליפנים שהם רוצים קופסאות רבועות ומכוערות כמו הסנטרה הזאת, והיפנים שמחים לספק, בעוד הם נהנים בעצמם מדברים קצת יותר מודרניים, לפחות מבחינה עיצובית ואיכותית (ולא רק). ואימפרזה 1.6 זה משעמם לא פחות מאלמרה, קורולה ואלנטרה.

שים לב שאני לא מדבר כלל על חובבי הרכב האמריקאיים. אני מאמין שיש להם מבחר די מרשים של מכוניות מצודדות קצת יותר מהסנטרה הזאת. וחבל בשבילם שהם מפספסים הרבה אירופאיות נהדרות.

רוני

מי בדיוק אמר ששוק הרכב האירופאי איכותי יותר מהאמריקאי? מי קובע מה היא איכות? פעם אחרונה שבדקתי רמות הגימור ועוצמות המנועים בארה"ב גבוהות פי כמה וכמה באירופה. בארה"ב הרכב המומצע יהיה סדאן גדול עם אבזור פנים עשיר (ומושבי עור כמובן) ומנוע V6. באירופה... מה, פולו עם 75 כ"ס? מי קובע מה איכותי יותר?

הביטוי "קופסאות פח יפניות" לא קביל אצל מי שמגדיר עצמו חובב רכב. מה זה בכלל קופסת פח יפנית? לקסוס זה קופסאות פח? אינפיניטי? אקורה?

תקועים בשנות ה-80? הטעם האמריקאי שונה מהאירופאי. הם אוהבים מכוניות גדולות, חזקות ומאובזרות. אתה קורא לזה "קופסאות פח יפניות". הם יקראו לקליאו שלך "צעצוע". ככה זה ביבשות שונות בעולם. הטעם שונה. אני, אישית, נוטה יותר לטעם האמריקאי. לא אוהב מכוניות קטנות. מה לעשות.

שוב, חפש באינטרנט. הסנטרה נחשבת לאחת "ה" מכוניות לחובבי רכב.

פורסם
בואו נחזור רגע אחורה קצת.

ניסאן מייצרים מכוניות מצויינות. גם סובארו.

אלמרה ואיפרזה 1.6 הן לא חלק מהאמור לעיל.

אף משפחתית קטנה היא לא מכונית מצויינת לפי ההגדרה שלך. אני לא יודע מה ההבדלים בפלטפורמה בין אימפרזה ל-STI אבל במידה והם זהות מכנית, אם אחת מהנה לנהיגה גם השנייה. אולי אחת תהיה מהירה יותר, אבל מהירות היא לא הפקטור היחידי להנאה מנהיגה.

לא נהגתי בחיים על אימפרזה דרך אגב. האמת, לא ישבתי באחת אפילו מעבר לאולם התצוגה של סובארו כשחיפשתי רכב חדש.

פורסם
2000

אם נחזור לניסן סנטרה - לא בדיוק משוא נפש האמריקאים - ואפילו אלה שאוהבים את ה-SER בוכים שהיא לא צל של דגמי 1991-1994

לפי מה שאני קראתי בפורומים של חובבי סנטרה (בעיקר B15SENTRA.NET) יש המון אהדה למכונית והיא נחשבת קנייה זולה וטובה. אף אחד לא טען שהיא מושא הנפש של האמריקאים אבל הגרסאות הספורטביות נחשבות עם המון פוטנציאל לשיפור.
פורסם

ההגדרה שלי התייחסה לאלמרה ואיפרזה 1.6, אל תצא בהצהרות לגבי ההגדרות שלי שאתה בכלל לא מכיר.

יש לא מעט משפחתיות מצויינות, במגבלות תחום המחירים והשימושיות. לכל אחת מהן יש גם חסרונות, ככה זה כשיש לך מגבלת תקציב.

אין הבדלים בפלטפורמה בין STI לבין 1.6, חוץ מזה, הפנים והפח, כמעט הכל שונה מכנית. זה לא אותו רכב.

הבעיה היא שבשם ההערצה העיוורת שלך לבחירה שלך (ניסאן אלמרה), אתה מקדש את המותג כולו על מנת להצדיק את זה.

לניסאן יש גם מכוניות טובות וגם מכוניות בינוניות. הZ350 והמוראנו הן טובות ביחס לקטגוריה שלהן, האלמרה בינונית.

תן לי לשמוט לך את הרצפה מתחת לרגליים באמצעות הטיעונים שלך.

טענת שהצרכנים נבונים בארה"ב נבונים וקונים את מה שטוב להם.

טענת גם שביום שבו יהיו פה כבישים, דלק וחניות כמו בארה"ב גם הרכבים יהיו כמו שם.

הבעיה הקטנה היא שכרגע התנאים פה הם לא כמו בארה"ב, ולכן ההסתמכות שלך על ההעדפה האמריקאית היא משוללת מתוכן.

בהתייחסות לשרשור אחר שרץ עכשיו באוף-טופיק, אתה מזכיר לי את האנשים שאוכלים אותה בפירמידות, אבל ממשיכים להתעקש שהכל וורוד. ההתייחסות שלי היא לא לכך שהפסדת או משהו, אלא לכך שאתה מתעקש שהבחירה שלך הכי טובה רק בגלל שהיא הבחירה שלך.

תיהנה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ההגדרה שלי התייחסה לאלמרה ואיפרזה 1.6, אל תצא בהצהרות לגבי ההגדרות שלי שאתה בכלל לא מכיר.

יש לא מעט משפחתיות מצויינות, במגבלות תחום המחירים והשימושיות. לכל אחת מהן יש גם חסרונות, ככה זה כשיש לך מגבלת תקציב.

אין הבדלים בפלטפורמה בין STI לבין 1.6, חוץ מזה, הפנים והפח, כמעט הכל שונה מכנית. זה לא אותו רכב.

הבעיה היא שבשם ההערצה העיוורת שלך לבחירה שלך (ניסאן אלמרה), אתה מקדש את המותג כולו על מנת להצדיק את זה.

לניסאן יש גם מכוניות טובות וגם מכוניות בינוניות. הZ350 והמוראנו הן טובות ביחס לקטגוריה שלהן, האלמרה בינונית.

תן לי לשמוט לך את הרצפה מתחת לרגליים באמצעות הטיעונים שלך.

טענת שהצרכנים נבונים בארה"ב נבונים וקונים את מה שטוב להם.

טענת גם שביום שבו יהיו פה כבישים, דלק וחניות כמו בארה"ב גם הרכבים יהיו כמו שם.

הבעיה הקטנה היא שכרגע התנאים פה הם לא כמו בארה"ב, ולכן ההסתמכות שלך על ההעדפה האמריקאית היא משוללת מתוכן.

בהתייחסות לשרשור אחר שרץ עכשיו באוף-טופיק, אתה מזכיר לי את האנשים שאוכלים אותה בפירמידות, אבל ממשיכים להתעקש שהכל וורוד. ההתייחסות שלי היא לא לכך שהפסדת או משהו, אלא לכך שאתה מתעקש שהבחירה שלך הכי טובה רק בגלל שהיא הבחירה שלך.

תיהנה,

ליעד

1) לא אמרתי אף פעם שברגע שיהיו פה תנאים טובים יותר הרכבים שלנו יהיו כמו שם. אין לי מושג על מה אתה מדבר.

2) לא כתבתי מימי ב-OFF TOPIC בפורום הזה. שוב, אין לי משוג על מה אתה מדבר.

3) לא אמתי שהיא הבחירה הכי טובה. מספיק לדקלם את זה. זה כבר מתחיל להיות ישן.

4) אי אפשר להגיד שאין הבדלים בפלטפורמה בין ה-1.6 ל-STI ואז להגיד שהן שונות מכנית. פלטפורמה בעולם הרכב = הסט של השלדה, המכלולים האלקטרונים והמכאניים. מה שאומר שכל מכונית שמבוססת על הפלטפורמה הזו תהיה דומה לאחרת. ברגע שכל המק"טים של החלקים זהים בין הסנטרה לאלמרה אתה מבין שהמכוניות זהות.

פורסם
אלא לכך שאתה מתעקש שהבחירה שלך הכי טובה רק בגלל שהיא הבחירה שלך.

אתה יודע מה, הנה פה מול כולם אני מבקש ממך להראות לי מקום אחד שבו טענתי שהבחירה שלי היא הכי טובה. תראה לי. בבקשה.
פורסם

דייייי !!!

ראבאק . 5 עמודים על ניסאן ?

FairlyEvident , שכנעת אותי . אני רץ לקנות אלמרה עכשיו .

ממש אין בעיה עם זה שאתה אוהב את ניסאן והיא הכי טובה בעולם ואתה מת עליה ותמכור את סבתא ציונה בשביל אחת כזו צהובה עם ג'אנטים מניקל ושלדה בת זונה של אקסנט אבל בחייאת , תלמד לצטט כמה אנשים בהודעה אחת...

אפילו אני יודע לעשות את זה . ואני חדרתי...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

1) טעות שלי, מישהו אחר בשרשור אמר את זה

2) מציע לך להסתכל, לא אמרתי שכתבת שם, אתה פשוט מזכיר לי אותו

3) איכשהו כולם קיבלו את הרושם הזה. מציע לך לקרוא שוב את הדברים שלך.

4) פלטפורמה על פי המילון היא "מצע". זה כולל רצפה ושלדה, לא כולל מכלולים מכניים ואלקטרוניים. Audi A6 3.2 Quattro ופאסאט 1.8 יושבות על אותה הפלטפורמה. אז? זה אותו הרכב בדיוק?

אף אחד כאן לא טען שהסנטרה היא לא אותו רכב כמו האלמרה. טענו שהאלמרה בינונית, וכפועל יוצא מכך גם הסנטרה בינונית. האמריקאים אוהבים אותה כי הדרישות שלהם שונות, ולא מתאימות לארץ, וגם שם היא לא נחשבת לפאר היצירה, והציטוטים מחו"ל שהבאת, ושרוני טרח והעמיק בהם בחן כה רב, מוכיחים את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

FairlyEvident

עוד מעט תגיד שאין הבדלים בין הפאג'רו אבולושין למיצובישי קינג "ראליי דאקאר" שמשווק בארץ. אנשים רצים לקנות אותו כי הם חושבים שהם פטרהנסל.

יש הבדל ענק בין הסנטרה והאלמרה והוא לא מסתכם רק בהחלפת בולמים לשל NISMO.

בשורה התחתונה שאתה מסתכל על שתיהן אתה חושב יונדאי, קורולה וכו'.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...