Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא לוועד לערוך סקר אנונימי, כי יש כאן המון אנשים שמרגישים לא בנוח להביע דעה.

אכן כן . זה יהיה הדבר ההוגן ביותר לעשות , למרות שזכותו של בני לחזור בו .

וזאב אני חיזקתי את דבריך לגביי זה שמילה זאת מילה, ואם מציבים תנאי אז עומדים בו.

ואני יודע שאני רוכש לעצמי שונאים רבים אבל הגישה של "תחזיקו אותי" לא מקובלת עליי.

מסכים עם כל מילה .

לא רק , אני חושב שאין צורך להביא עוד "אחראי" במקום בני מפני שיש את חן ואת "ניטש" שעושים עבודה מצויינת , אמנם בפורומים אחרים אבל אני לא כל אפשרות שאחד מהם יכשל בניהול הפורום הזה . ( כמובן שהם או אחד מהם יצטרף לקובי )

ערב טוב ל-כ-ו-ל-ם !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן שניהם מנהלים בצורה טובה מאד!

וזה ממש רעיון טוב אם הם יחליפו את בני כנראה שלהם יש את היכולת לנהל בלי להפגע חברתית.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

פורום אספנות פועל באיזון עדין בין כללי קארספורום, ובין הרצון להיות במה לדיון בין חברי מועדון החמש.

הדיון הנוכחי מתחיל להיות בעיתי מבחינת עמידתו בכללי קארספורום לגבי דיון במדיניות הניהול של הפורום. נראה לי שהמסרים לגבי אופי הניהול הרצוי והנקודות לשיפור/שימור הובנו ע"י ועד המועדון, והוא יפעל (או לא) בהתאם לשיקוליו. לכן אין מה לדוש בזה יותר. אני לא נועל את השירשור, אבל אני מבקש איפוק בהמשך.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...