Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה כזאת.

יש את החברה - "המאגר חלפי רכב" ומעניין אותי לדעת זה האם החלקים שהם מוכרים הם: משופצים או שפשוט הם מפרקים חלקים ומוכרים אותם כמו שהם.

תודה מראש לכל מי שיענה.

אני שואל כי כתוב שהם מוכרים רק למוסכים. אין לי בעיה להזמין דרך מוסך שאני מכיר אבל אני לא רוצה סתם לתרתר אנשים לפני שאני יודע מה בדיוק מוכרים שם.

פורסם

1. החלקים שנמכרים שם הם מפירוק וניתן עליהם אחריות בד"כ לשלושה חודשים.

2. החלקים נמכרים גם ללקוח פרטי , אין צורך לקנות דרך מוסך (הוא ירוויח על חשבונך).

3. המחירים שרשומים באתר לא מעודכנים - בד"כ יותר נמוך.

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

אכן מפרקים ומוכרים.

מניסיון, עם הרבה יותר מחלק אחד שיצא לי לחפש שם, המחירים שלהם בשמיים ! (לפחות ללקוח פרטי).

אם אתה מחפש חלק מסויים אז עדיף שתתחיל מפירוקיות קטנות ו/או בעלי עסקים בתחום הספציפי שאולי יכולים לעזור לך באיתור החלק. מניסיוני האישי המחירים שלהם נמוכים משמעותית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חוץ מזה שהם בד"כ לא כ"כ מתאמצים בשביל לקוחות פרטיים ועל דברים קטנים אין להם בד"כ כוח/סבלנות להתחיל לחפש בשבילך.

אני בד"כ מעדיף פירוקיות שאתה יכול ללכת לבד/עם עובד לרכב, לרכב מה שאתה רוצה (גם אם אלו כל מיני פלסטיקים קטנים ושטותיים) - אפילו שמקומות כאלו הם נדירים בד"כ.

פורסם

מניסיון אישי עם המאגר, הם דווקא נתנו לי שרות מדהים!!!

היתקשרתי לברר על פס קישוט לדלת של הונדה האצ'בק שהכי קשה בעולם להשיג,

חיפשתי בערך שלושה חודשים.

דיברתי עם מישהו בשם מוטי שעשה לי הנחה לא קטנה (מהמחיר שדווקא היה מצויין)ונתן אחלה יחס שבעולם.

אולי נפלתי עליהם ביום טוב?

פורסם

מניסיון של כמה וכמה חלקים...

המאגר פשוט גרועים ביחסי אנוש... טוענים שאין להם חלק (2 דקות אחרי זה חבר שלי עובד מוסך צילצל אליהם בזמן שאני שם וראו איזה פלא!!? יש את החלק)

אני מבין את הצורך שלהם ביחסים טובים עם מוסכים באזור... אבל עדיין.

יש לציין שבטלפון טענו שיש את החלק אני רק צריך לבוא ולקחת.

דרך אגב מקרה זה קרה 3 פעמים בדיוק..!!!

אני את שלי למדתי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חברת המאגר פתחה מתחם חדש כדי לשרת את הלקוח הפרטי יותר טוב.

המתחם נקרא OTO ׁ(אוטו גרופ) ויש בו מרכז שירות (מוסך+פחחות) ,חנות גדולה של אביזרים והחלפים המשומשים וחדשים,מכירה וקניית רכבים +טרייד אין ומימון ,מרכז התקנות .

בכלל מקום ברמה גבוהה מאוד .

המחירים טובים מאוד והשירות מצויין.

יש בחברת אוטו גרופ דגש מאוד גדול על השירות ולכן כל תלונה שיש נבדקת בזכוכית מגדלת.

פורסם

חסרה במודעת הפרסומת רק הכתובת ומספר הטלפון.

אחרי זה כל אחד יבדוק ויעשה את החשבון שלו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חברת המאגר פתחה מתחם חדש כדי לשרת את הלקוח הפרטי יותר טוב.

המתחם נקרא OTO ׁ(אוטו גרופ) ויש בו מרכז שירות (מוסך+פחחות) ,חנות גדולה של אביזרים והחלפים המשומשים וחדשים,מכירה וקניית רכבים +טרייד אין ומימון ,מרכז התקנות .

בכלל מקום ברמה גבוהה מאוד .

המחירים טובים מאוד והשירות מצויין.

יש בחברת אוטו גרופ דגש מאוד גדול על השירות ולכן כל תלונה שיש נבדקת בזכוכית מגדלת.

דווקא המרכז החדש הוא בסדר גמור,קודם כל מונע ממך לנסוע בדרך לא דרך (ועל הדרך להרוס בולם או צמיג)על מנת להגיע למאגר(נמצא צמוד למתחם טיב טעם במזרח העיר) ודבר שני אני באופן אישי רכשתי משם בקלית בודדת לפולו במחיר 120 שקלים(מחיר סביר ביותר) כאשר הם עשו איזהשהוא ניקוי וחידוש של הפלסטיקה,ממש נראה חדש.

למי שצריך באופן מזדמן פריט מסויים,זה אחלה מקום לחפש בו.

• תוכן חדש...