Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן הונדה קופה 95 אוט' עם מנוע VTEC.

עכשיו האם זה הגיוני שכאשר אני מושך הילוכים היא מושכת אותם עד 7500 טור ואז מחליפה הילוך.

ו 7500 זה קו האדום.

היום קרה לי מקרה מאוד מוזר שאני לא נוגע כמעט בדוושה של הגז והאוטו החליף לי הילוכים באיזה 4000 טור.

ושאני שם הילוך רוורס האוטו עושה לי מין רעש כזה .

תודה לכל העונים

פורסם

תמשיך למשוך הילוכים עד ל9000 ויהיו לך קולות מוזרים גם מהמגבים...

אגב הבעיה היא לא באוטו...הבעיה היא אצלך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה באתם להעיר הערות או לעזור.

ראבק כל אחד והערות שלו

ביקשתי עזרה בנוגע לרכב לא בנוגע לנהיגה שלי.

פורסם
מה הכוונה

ברור לתיבה שאם אתה מושך אז אתה רוצה להגיע לסל"ד גבוה ואם אתה נוסע רגוע עם הגז אז היא תעביר הילוכים יותר מוקדם לחיסכון בדלק.

וכל רכב שנוסע רוורס עושה מין "רעש כזה"

פורסם

FISH התכוונתי שכאשר אני כמעט ולא לוחץ על הדוושה היא מושכת לי עד איזה 4000 טור .

והרעש של הרוורס אני יודע מה אתה מתכוון אבל הרעש שאני מתכוון זה כאשר אני מכניס לרוורס לא בנסיעה.

פורסם

לכל רכב בעל תיבת הילוכים אוטו" ישנו כבל קיקדאון המתחבר ועובד ביחד עם דוושת הגז

ודואג לגרום לגיר בערך להבין מה אתה דורש ולכן הגיר מגיב בצורה הנ"ל(ההסבר לו הכי מדויק ולא הכי מקצועי בכוונה לפשטות העם)

יכל להיות מאוד שהמע" אצלך לא מכוונת ולכן תופעות אלו יכולות להיות

• תוכן חדש...