Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתקציב של עד 25K (בערך).

עכשיו רציתי לשאול באיזה שנה בוצעה מתיחת הפנים ל-306, אני יודע שבוצעה אחת ב-97-98, אבל אני לא בטוח האם הייתה עוד אחת ב-2000,2001.

פשוט יש דגמים יפים (האלה עם ה"כרום" בפנים) ורציתי לדעת מאיזה שנה הם שווקו.

אני מחפש בעיקרון דגם ידני, אמין וחסכוני ומתלבט בין ה-1,400 ל-1,600 - ביצועים פחות חשוב לי.

מה ההבדל בין המנועים?

מה הם רמות הגימור XR, XT וכו' ומה הם כוללות? (בקרת אלקים, ABS, כריות אוויר?)

תודה לעוזרים...

פורסם

מתיחות פנים בשנות דגם 98' ו-00'. לדעתי אתה מדבר על הדגמים מ-00' והלאה.

ההבדל בין המנועים שהזכרת הוא 200 סמ"ק :wink: . עם גיר ידני ה-1.4 עוד סביר בזכות מנוע גמיש. אם ביצועים לא מעניינים אותך וחיסכון כן, לך עליו (אני מקווה שאנחנו מדברים על גרסת ה-5 דלתות).

לגבי רמות הגימור - אין לי מושג.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...