Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

למישהו יש ניסיון עם הרכב ? - גם בשירותו הצבאי ?

1. במקרה של מנוע בנזין, האם המנוע זהה ל 205 1400 ?

2. האם הרכב נחשב כסוס עבודה ?

3. על איזה רכב אחר הייתם ממליצים, כאשר המוטיב הוא מקסימום שנתון, מינימום מחיר, אחזקה סבירה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בשוק יש מלא כאלו צבאיות בדימוס עם ים קילומטרים...שים לב.

בכל אופן האוטו היה סוס עבודה בשנים 92-95 , היה נוסע מעולה בדיוק כמו פיג"ו 205 .

היו לא מעט בעיות בטיימינג, חגורות שהיו נקרעות.

איכות חומרים עלובה מאוד,האוטו בפנים נוטה להתפרק.

נמכרות במחירים זולים מאוד.

אז היתה מצוינת ואמינה ,היום מכיוון שמדובר בטנדר ,אילו ששרדו יש לבדוק בשבע עיניים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני זוכר שהיה אחת כזאת לדוד שלי מבזק, גם אז היא לא הייתה נראית משו...

היום בזק כבר נוסעים בנכדים שלה, אולי שיתאמץ עם התקציב כי חבל על כל שקל באוטו הזה

Polo 2012

פורסם
חברים שלום.

למישהו יש ניסיון עם הרכב ? - גם בשירותו הצבאי ?

1. במקרה של מנוע בנזין, האם המנוע זהה ל 205 1400 ?

2. האם הרכב נחשב כסוס עבודה ?

3. על איזה רכב אחר הייתם ממליצים, כאשר המוטיב הוא מקסימום שנתון, מינימום מחיר, אחזקה סבירה ?

בוא נגיד ככה: כל עוד אין לך שום ציפיות במה שקשור לתא נוסעים, פאר או עיצוב - זה ה-אוטו !

זול מאוד, חסכוני בדלק, מכלולים סופר-מוכרים (זהה ל 205) וזולים.

האוטו קל משקל, זריז מאוד ונוח בצורה יוצאת מן הכלל.

כיום המכוניות הללו משמשות כל מיני שיפוצניקים או כאלה שאין להם הרבה כסף לקנות טנדר חדיש ויקר. המחיר הריאלי בשוק - כמה אלפי שקלים בודדים ! (תשכח ממחירון).

יש גרסאות בנזין ודיזל - אני ממליץ על הבנזין (שקט, קל, זול לקניה וחסכוני בדלק).

עוד משהו קטן באותו העניין: צבאי או אזרחי - לא ממש משנה במקרה הזה. המכוניות הללו מתפרקות בכל מקרה. הכי חשוב שתמצא אוטו שנמצא במצב מכאני *סביר*, תשקיע בו קצת וצא לדרך.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחת המכוניות עם איכות החומרים מהגרועים שיש! האוטו כולו מתפרק, אפילו חלקים שלא ידעת שיכולים להתפרק יתפרקו.

כל זה לא מסתדר עם איכות נסיעה מפתיעה לטובה. אמנם זויות הגילגול מזכירים את הדה-שבו אבל האוטו הזה לא מרגיש מהמורות ובורות בכביש, גם אם הבולמים גמורים!

יצא לי לנהוג על אחת כזו לא מעט, היא היתה 1.1 ליטר אבל היתה מספיק זריזה. תיבת ההילוכים מדהימה! גם יחסי העברה נכונים למנוע הצנום וגם מהלך ידית קצרצר וספורטיבי, הייתי מעביר הילוכים גם כשלא היה צריך, הלוואי שלוולקן שלי היה מהלך ידית כזה.

בקיצור, סוס עבודה נטו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...