Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אז ככה יש לי באוטו 2 מגברים אחד של פולס אודיו שפותח 2 סאבים של פיוניר 1000

והשני הוא לנזר 421 שהוא פותח סט קומפוננט של פוקל וסט של דרגסטר ועוד זוג רמקולים של ליינט אודיו עכשיו הבעייה היא כזאת שאני מרים ווליום הפיוז הראשי שליד המצבר נשרף לי.

הפיוז שיש לי הוא 40 מה אתה אומרים הבעייה??

חשבתי אולי להשים פיוז של 60

אשמח לעזרה ...תודה

פורסם

האם רץ כבל עצמאי+ פיוז עצמאי לכל מגבר?

איזה כבלים(מידת עובי) רצים לכל מגבר?

מהו הפיוז הפנימי של כל מגבר(כמה אמפר?)?

באיזה רכב מדובר?

under construction..

פורסם

אז ככה מהמצבר רץ כבל למגבר של הלנזר ומשם הוא מתחלק אחד לפולס אודיו והשני ללנזר

העובי של הכבל הוא 4 הוא ממש עבה כמו אצבע

הפיוז הפנימי של המגבר של הלנזר 2 של 20

ושל הפולס האודיו זה פיוס גדול כזה אני לא יודע בידיוק של כמה

ומדובר בפאג'רו קינג ארוכה

פורסם

פיוז אתה יכול לשים 60 בלי לחשוש

אבל כדאי לשים פיוז של 20-40 בין כל מגבר לכבל מתח

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה אומר פשוט לפני כל כניסה של הפלוס למגבר להשים שמה פיוז של 40 נגיד וזה יפתור את הבעיה

או שאני יכול פשוט להשים פיוז של 60 ליד המצבר וזה יפתור את הבעיה?

פורסם

כבל של 4 גייג' יכול לשאת עליו עד 80 אמפר - הפיוז הראשי ליד המצבר נועד לדבר אחד, להגן על הכבל משריפה - אז קודם כל הפיוז הראשי ליד המצבר צריך להיות גג 80 אמפר.

נמשיך...

הפיוז בצד השני ליד המגברים הוא שגוי ולא נכון - אם אתה מפצל את הנקודה לשני כבלים של 8 גייג' - אז צריך להיות לך בפיצול שני פיוזים של 40 אמפר כי זה מה שכבל 8 גייג' מסוגל להעביר במקסימום - למגברים שלך יש פיוזים משלהם והם לא צריכים הגנה בכבל מתח.

אתה יכול או לשים פיוז של 60 עד 80 אמפר במפצל שלך או להחליף מפצל לכזה שיש לו שני בתי פיוזים - אחד על כל כבל מתח שהולך למגבר נפרד.

לפי מה שאני מבין המפצל שיש לך נועד כנראה להיות מפצל שמותקן בצד של המצבר ולא בצד הקרוב יותר - כי יש לו רק בית פיוז אחד ולכן זה אומר שהוא רואה רק את העוצמה הכוללת של מה שהוא מפצל. מפצל של יחידת קצה רחוקה בנוי בצורה כזו שיש בית פיוז לכל יציאה ולא לפי העוצמה הכללית שהכבל אמור להעביר, זה התפקיד של הפיוז/מפסק פחת הראשי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפיוז ליד המצבר מגן על הכבל עצמו - תשים שם פיוז בין 60 ל80 אמפר - זה לא יפתור את הבעיה - זה יגן על הכבל

מה שיפתור את הבעיה זה או לשים פיוז בין 60 ל80 אמפר ליד המגברים או לשים שניים של 40 - אחד לפני כל מגבר...

או לשים פיוז רק ליד המצבר וליד המגברים בלי פיוז בכלל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך לשים פיוזים לפני המגברים .יש לך את הפיוזים של המגברים עצמם וזה מספיק.

תגדיל את הפיוז הראשי ל 60 אמפר .והבעייה תפתר .

פורסם

בגדול זה נכון - אבל אם אתה שם חוט עבה ובסוף לפני הכניסה למגברים אתה מפצל אותו לשני חוטים דקים יותר - אז רצוי גם לשים פיוז בפיצול שיגן על כל אחד משני החוטים הדקים בנפרד - בבטיחות אין פשרות.

Pioneer TS-X150

פורסם

הבנתי תודה רבה על העזרה אני ישים פיוז של 60 במצבר ואת שני החוטים הדקים שמתפצלים אני יחליף לעבים (4) ואני יחזיר תשובה אם זה עובד כרגיל...תודה שבת שלום

• תוכן חדש...