Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורים שמח

הזמנתי רכב חדש מצ'מפיון ושילמתי מקדמה של 2000 שקל.

במכירות נאמר לי שעליי לשלם את מלוא הסכום 150.000 שקל לפני שמתחילים בשחרור הרכב מהמכס.

שאלתי היא כיצד אני יכול להבטיח את כספי במקרה שהחברה נכנסת לפשיטת רגל.

למה עליי לשלם את כול הכסף לפני שאני מקבל את הרכב ?

האם באמת הרכב נמצא במכס או שמספרים לי סיפורים ?

האם זה נהוג אצל כול הייבואניים ?

פורסם
פורים שמח

הזמנתי רכב חדש מצ'מפיון ושילמתי מקדמה של 2000 שקל.

במכירות נאמר לי שעליי לשלם את מלוא הסכום 150.000 שקל לפני שמתחילים בשחרור הרכב מהמכס.

שאלתי היא כיצד אני יכול להבטיח את כספי במקרה שהחברה נכנסת לפשיטת רגל.בדקתי את המאזן של צ'מפיון,ואין לך מה לדאוג.

למה עליי לשלם את כול הכסף לפני שאני מקבל את הרכב?אולי צריך לשלם מיסים?

האם באמת הרכב נמצא במכס או שמספרים לי סיפורים ?אם דורשים ממך את מלוא הסכום,הרכב בארץ.

האם זה נהוג אצל כול הייבואניים ?

כן.

ברגע שאתה מעביר את מלוא הסכום,המכונית נירשמת על שמך ומקבלת מספר רישוי,וכל זה מיתאפשר רק לאחר שהועברה מלוא התמורה ליבואן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כך נהוג אצל כל יבואני הרכב בארץ. הדבר היחידי שאתה יכול לבקש על הכסף שלך זה ערבות בנקאית מהבנק. כך בחשבון שאת כל ההוצאות על הערבות נהוג שהלקוח (יותר נכון זה שמבקש את הערבות) ישלם.

בכל מקרה מדובר על מאות בודדות של שקלים. 150K למשך זמן של בערך שבועים (במידה והרכב בארץ). לדעתי מומלץ!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אם היית מתייעץ בפורום זה ממש אני בטוח שהיו מוצאים לך דרך טובה יותר לבזבז 150K.

בכל מקרה תתחדש ותהנה.

פורסם

אמר פעם מישהו חכם: מי שמחפש פולקסוואגן לעולם לא יקנה מאזדה או מיצובישי...

מי שמחפש פיז'ו לעולם לא יתקרב לאולם התצוגה של קאיה או יונדאי...

הוא מעוניין ברכב איכותי כמו גולף דור 5, למה שהוא יסתפק בקרש גיהוץ שנקרא מאזדה 3 ?

:wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הסקר אמר את קולו: סיטרואן C4 מנוע 2 ליטר!

בכל מקרה, אל תדאג.

צ'מפיון הנוכלים לא יפשטו את הרגל בשנים הקרובות.

תתחדש על הרכב וסע בזהירות.

פורסם

לכל מביני העניין שמכים על חטאו של רוכש הגולף, שכחתם לכתוב לדעתי לצד המלצתם חד המשמעית.בחייכם אנשים, מתי תבינו שאין אמת אבסולוטית בדרוג מכוניות. כל אחד ומה שחשוב לו. אז די עם השטויות האלו - גם ככה כל מכוניות הלחם והחמאה נראות ונוסעות כמעט אותו דבר.

כשיגיע תורכם לקנות אוטו - תפעלו לפי האמת שלכם. בינתיים רדו מאנשים שלא בקשו את דעתכם.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

קודם כל קנית אחלה רכב.

זה הנוהל ואין מה לעשות.

כל היבואנים עושים אותו דבר.

ברגע שאתה משלם מתחיל השחרור בדיקות נקיון והתקנת אזעקה.

לדעתי התהליך קצר יותר מנסיון .

אין לך מה לדאוג .

ביום קבלת הרכב שהוא מאוד מרגש כדאי לך להכין בכתב רשימת שאלות.

בדוק טוב את ספר הרכב שלא חסר בו משהוא.

נסה את האזעקה מספר פעמים כי אחרת תאלץ ליסוע לחברה המתקינה .

שיהיה בשעה טובה !

פורסם

היי חברים,

כבעל רכב מסוג גולף דור 4 מנוע 1.6L עם 100 כוחות-סוס, לשעבר גם בעל גולף דור 2 אני יכול להגיד רק דבר אחד רכב מצויין.

לאנשים שיודעים איך לטפל ברכב ולשמור עליו כול רכב יכול להיות מצויין.

אפס תקלות במשך 6 שנים (רק היתה בעיה עם החלונות החשמליים זה נפתר חינם אין כסף).

תפסיקו עם השטויות מחיר חלקים טיפולים יקר !!

המחיר לטיפול 10K או 50K זול אפילו מרכבים יפנים באותה רמה.

אין צורך להשתמש בחלקים מקוריים התחליפיים זמינים וזולים יותר.

לדוגמא חברת MANN FILTER מייצרת עבור הקונצרן את כול סוגי המסננים דלק,אוויר מזגן.ניתן לקנות ביצחק שדה בחצי מחיר.

דרך אגב מספר אנשים שקנו פיג'ו או טויוטה וקיבלו סיבוב על הרכב שלי הם פשוט אמרו אין מה לדבר הרכב הזה הרבה יותר נעים לנסיעה מאשר עגלות כמו טויוטה כמו שסבתא שלי נוסעת.

מי שהתרגל לגולף הוא שבויי בקסם של איכות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מצליח להבין, איך שאלה פשוטה על תהליך התשלום בקניית רכב חדש הופך לסאגה משעממת על טיב הרכב. השואל לא שאל על טיב הרכב והאם הקנייה מומלצת או לא. יש לי הרגשה שאנשים מחפשים בכל ת'רד להתווכח ולריב, אפילו בנושא כל-כך בנאלי אבל חשוב לנו הצרכנים, למול היבואנים. ישר אנשים מתחילים להתווכח בנושאים שולים שלא קשורים לת'רד עצמו.

את הדעות (גם שלי) צריך לשמור לנושאים המתאימים, נושאים כגון:-"מאזדה 3 VS פולקסוואגן גולף, מה עדיף? מבלי שום קשר, תתחדש.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...