Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מה שאני יודע על המיני קופר זה שהיא נראית כמו חלום, מהנה מאוד לנהיגה ובעלת תמחור יקר מידי בארץ.

כמה שאלות:

1: האם המנוע של הגרסה הרגילה (115 כ"ס) מספק ? יש לו פוטנציאל שיפור גדול ? (השלדה יכולה לספוג עוד הרבה כ"ס)

2: כמה אקזמפלרים כאלו בערך מסתובבים בארץ עם תיבה ידנית ? מדובר על שנים 01-02.

3: האחזקה הכללית של האוטו הזה יקרה ? המנוע הוא של BMW ? קרייזלר ?

4: האם לדעתכם זו הקטנה המהנה ביותר בשנים 00-02 מההיצע שיש בארץ ?

5: גרסאות, הבנתי שיש פיפר וצ'ילי, כאשר הצ'ילי היא הקשיחה יותר, הפיפר עדיפה לכבישי הארץ ?

תודה.

minicanyon.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא יודע לענות על אף שאלה, אבל זכור לי שמנוע הקופר הוא זהה למנוע ה-One, ושההבדל מצוי במחשב ניהול בלבד. אולי עדיף לקנות One ולהסב אותה לקופר בהרבה פחות כסף.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

לדעתי חבל לשפר כזה רכב.

יש כזה משופר כבר כסטנדרט, והוא מדהים.

מיני קופר S. פשוט מדהימה. :inlove: :inlove: :inlove:

Back to the original - NC again.

פורסם

לבחור עם הסובארו ספורט, אני לא יודע אם כדאי לעשות הסבה כזו, צריך לברר.

לגבי המחירים, בסביבות 80-90K.

בן, לצערי הS יקרה מידי, וגם אין אותה במודלים הנמוכים.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

המיני קופר מאוד מהנה, ה115 כח סוס שלה מספקים אותי מאוד, אצלי הרכב טיפטרוניק 6 הילוכים (הצליל שלהם בנוסף מדהים)פוטנציאל גדול לשיפורים אין ברכב הנ"ל, כמו ברוב המכוניות האטמוספריות.

אם אתה מעוניין בפוטנציאל שיפורים גבוה הרבה יותר, אז רק הקופר אס תענה על הדרישות שלך. 163\170 כח סוס (תלוי בשנתון)... וניתן להגיע גם ל270 עם קצת מזומנים.

אם אני לא טועה, בשנת 2002 נמכרו 40 יחידות.

האחזקה יחסית יקרה, ביטוח של הרכב יחסית יקר. (ביחס למכוניות בקטיגוריה)

בכללי, רכב מדהים. אני מאוד מרוצה ממנו... וכרגע המטרה הבאה אצלי היא קופר אס.

פורסם

כלקוח פרטי שלה, זה שהיא קבוצת רישוי 5 משפיע על עוד משהו או רק על הביטוח ?

כמה עולים לך טיפולים תקופתיים ? הוחלפו עוד חלקים חוץ מטיפולים שוטפים ?

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

רציתי להוסיף ש-JCW מוכרים קיט גם לקופר וגם לקופר S. הספקים נאים מאוד גם בקופר הרגילה..

מסתבר שהצ'יפ הזה שדיברתי עליו זה דבר נפוץ. מצאתי פה מחירים לדוגמא.

ובלי קשר לשום דבר. אם תכנסו לאתר של JCW ותקשיבו לצליל של הקופר S המשופרת לא תצאו מהשירותים בחודש הקרוב.

עריכה:

לינק לרעש המטורף של הקופר S.

(טוב שאין לו flywheel של 40 קילו.. :shock:)

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

סאונד יפייפה, אחד כזה שמדרבן אותך לנהוג ולמשוך הילוכים כמה שיותר קרוב למנתק...

סדנת וורקס מדהימה באיכות וכמות ההתאמות והשיפורים למיני...

זה קוסם למי שיש אחת כזו כבר ודיי מיצה את החוויה של הסטנדרט, לא למי שמחפש אחת כזו (אמממ מי זה יכול להיות ? :wink: ).

אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי בבקשה על שאלות 3,4,5.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם
פוטנציאל גדול לשיפורים אין ברכב הנ"ל, כמו ברוב המכוניות האטמוספריות..

מי בדיוק לימד אותך את השטות הזאת?

איפה שמעת את זה ורצת לספר לנו ?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי מה שאני יודע המנוע הבסיסי, של המיני ONE, הוא 90כ"ס. של המיני COOPER הוא 115כ"ס...

Some days your the bug; Some days your the windshield

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

ראיתי בדיון אחר את הדיון הזה והנה לינק לגבי מה שכתבתי שם שרובו על קופר S, אבל בחלקו בהחלט נכון גם לקופר וגם התייחסות לקופר שעליה נהגתי. יש התייחסות גם לעלויות, אם כי לשמחתי לא הייתי במוסך של קמור לאחרונה ושכחתי את המספרים המדוייקים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1016420#post1016420

בנוגע להבדלים בגרסאות בין פפר לצ'ילי - חששתי מאד מהקשיחות של הקופר S, אבל בגלל שעברתי אליה מהפיאט קופה, העניין נראה לי כמו מעבר לאיזו מרצדס. אין לי שום טענות על קשיחות יתר וכמובן שההתנהגות "לפחות" לא נפגעת. כמו כן, נדמה לי שיש שורה שלמה של הבדלים באביזרים שכל חבילה כוללת. בצי'לי נכללו עד כמה שאני זוכר גם צמיגים יותר ספורטיביים וגם פנסי קסנון שאני ממליץ עליהם מאד.

פורסם

לא מזמן היה פה דיון על איזה רכב, ועיתונאי רכב מוערך מאוד [:shock:] אמר שהיה מעדיף את המיני [אפילו הONE] על פני רבבות של מכוניות.

הנ"ל חזר על הדברים באזני יותר מפעם אחת, לפני ואחרי שהתוודה על העדפות נוספות שלו שמפאת צנעת הפרט לא אחשוף כעת

לפיכך אני מאמין שמבחינת הנאה מנהיגה - יש אפשרות שתמצא במיני שותפה ראויה לנסיעה מהנה

כאמור, זאת אוכל למסור מפיו של בעל ידע נרחב, אך לא אוכל להעיד על עצמי - שכן האוטו מעורר בי סחי.

רון.

-אני עדיין מחכה לקנגו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...