Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מפעילות התנדבותית אצלינו בחברה אנחנו רוצים להקים מעבדת מחשבים במקום קהילתי.

אם מישהו שידרג לאחרונה את המחשב או את הצג ואין לו מה לעשות עם החומרה הישנה ,אם מישהו עובד בחברת היי טק שמשדרגים שם את המחשבים כל שני וחמישי ואין כ"כ מה לעשות עם הישנים, או באופן כללי, אם למישהו יש רעיון איך להשיג מחשבים כאלה , נא ליצור איתי קשר בה"פ.

המחשבים צריכים להיות טובים ו"לסחוב" אפליקציות פשוטות של OFFICE ואינטרנט, לא הרבה יותר מזה .

תודה מראש.

פורסם

פנה לפנינה קדם בפורום "למען הקהילה" בתפוז. חש להם מישהו שעוזר להם בתחום ואולי היא תוכל לעזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוי, רגע אחד מאוחר מדי...

בשבוע שעבר "העפתי" ארגז מלא חומרת מחשבים ישנה, אבל משהו עדיין נשאר בארונות ובמחסן.

השאלה היא מה זה "חומרה ישנה". מחשבי פנטיום 2 300-400 יעזרו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יצא לי להשמיש באיזשהי חברה שאני מספק לה שירות די הרבה מחשבים שהולכים לתרומות ,

מניסיון של כמה עשרות מחשבים, דרישות המינימום הסבירות הם :

חלונות 98 :

פנטיום 2 - 350 ומעלה

96 מגה זכרון ומעלה

* 64 זכרון יסחוב אופיס 97 , אבל כבר לא יסחוב אנטיווירוס שעובד ברקע.

חלונות 2000 :

פנטיום 3 450

128 זכרון ומעלה

XP :

פנטיום 3 600

196 ומעלה ( מומלץ 256 ומעלה ) .

פורסם

יש לי מסך

mag

15 אינצ'

החלפתי ל LCD לפני מספר חודשים.

אני לא יודע ולא בטוח אם המאג עובד בצורה תקינה אחרי כל כך הרבה זמן ללא פעילות..

• תוכן חדש...