Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.יש לי פיגו 306 98 1600 גיר רגיל.בזמן האחרון יש לי צלצולים במנוע בזמן נסיעה(לחיצה על דוושת הגז).

שאלתי, האים משהוא יכול לומר לי את הסיבה לכך?

פורסם

החשד הראשון נופל על דלק לא איכותי או מהול.

לאחר שמיכל הדלק יהיה כמעט ריק, תדלק בתחנת דלק אחרת וראה אם הצלצולים נעלמים וחזור לעדכן.

האם חום המנוע תקין?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי חום המנוע הוא תקין.לפי דעתי תחנת הדלק שאני מתדלק בה היא בסדר,אבל אני אנסה זאת בכול מקרה,תודה לך.

נ.ב אולי הסיבה יכולה להיות בגלל שאני משתמש משמן מנוע 20/50 ולא 10/40?

פורסם
שלום לכם.יש לי פיגו 306 98 1600 גיר רגיל.בזמן האחרון יש לי צלצולים במנוע בזמן נסיעה(לחיצה על דוושת הגז).

שאלתי, האים משהוא יכול לומר לי את הסיבה לכך?

לא יודע מה הסיבה , אבל בכל מקרה אל תענה.

מה מצב הפלאגים ? מפוייחים ? יש נורות התראה כלשהן?

פורסם
לגבי חום המנוע הוא תקין.לפי דעתי תחנת הדלק שאני מתדלק בה היא בסדר,אבל אני אנסה זאת בכול מקרה,תודה לך.

נ.ב אולי הסיבה יכולה להיות בגלל שאני משתמש משמן מנוע 20/50 ולא 10/40?

המלצת היצרן היא לשמן 10W40, כדאי לפעול לפיו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתם יכולים להמליץ לי על שמן באיכות טובה.

שמר ,לשאלתך ואני יענה בכול זאת ,אני לפני טיפול 15000 כך שאני הולך להחליף את הפלגים וגם להחליף שמן ל10/40.

עוד דבר ששכחתי לרשום .כשקניתי את הרכב אמרו לי ש...

1.לתאם מנוע.

2.רעש במערכת שסתומים.

3.לחץ דחיסה לא זהה.

מה הדברים האלו אומרים והאים במוסך (שאין לו מחשב)יכול לפתור לי את הבעיות האלו.

תודה,שרון.

פורסם
אתם יכולים להמליץ לי על שמן באיכות טובה.

שמר ,לשאלתך ואני יענה בכול זאת ,אני לפני טיפול 15000 כך שאני הולך להחליף את הפלגים וגם להחליף שמן ל10/40.

עוד דבר ששכחתי לרשום .כשקניתי את הרכב אמרו לי ש...

1.לתאם מנוע.

2.רעש במערכת שסתומים.

3.לחץ דחיסה לא זהה.

מה הדברים האלו אומרים והאם במוסך (שאין לו מחשב)יכול לפתור לי את הבעיות האלו.

תודה,שרון.

שרון ציינת מעט מאוחר מדי, שבבדיקת הקנייה לרכב(לא ציינת מתי נקנה הרכב)נתגלה לחץ דחיסה לא

זהה,(לא ציינת את גובה הדחיסה הלא זהה)אשר יש בעובדה זאת חשיבות גדולה\ להחלטה אם לקנות את הרכב בגלל מנוע שחוק בצילנדר מסויים, יחסית לצילנדר אחר באותו מנוע(עובדה חשובה מאד)\ לעומת זאת קיבלת , מידע חשוב מאד , מחברי הפורום הנכבדים!

1- רפי לין , ציין שיתכן והדלק שלך מהול, לעומת זאת אתה מניח שתחנת הדלק שלך בסדר, מה אתה נציג הטכניון לקחת דגימה ובחנת אותה בטכניון?!

לעומת זאת טענת שיש רעש מהשסתומים, ואתה משתמש בשמן בניגוד להוראות היצרן, וקיבלת מידע מהצמיגות המתאימה, מנהגת שודים!(דוד זמר הפנה את תשומת לבך שאין קשר לצמיגות השמן ולצלצול).

2- שמר, שאל אותך האם הפלגים מפוייחים, ואתה טענת שגם כך אתה עומד להחליפם, באם תחליפם,

והפלגים מפוייחים, אתה לא תפתור את הבעייה, והפלגים החדשים התפייחו במהרה, ועלולים לגרום לצלצול!

3-אסף, שאל אותך מתי החלפת חוטי הצתה לאחרונה, והשאלה במקומה, חוטי הצתה-יבשים בעלי התנגדות גבוהה, ומצתים שחוקים ומפוייחים, יגרמו לצלצול!

ותחשוב על זה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני גר בקרית ארבע ותאמין לי התגובה שלך יותר חזקה מהאבנים שזורקים אלינו בדרכים.

אבל אתה צודק.לגבי יחס דחיסה אני לא יודע מה הוא,יש לי את המבדק של המכון אבל אני לא מבין בזה,יותר מידי מספרים.

הרכב נקנה לפני 3 חודשים.

אתה ציינת שאים אני יחליף את הפלגים זה לא יעזור,למה?

אני גם רשמתי שאני לא יודע מתי הוחלפו אים בכלל חוטי ההצתה.

כפי תאתה מבין אני שואל כדי לדעת אז אח שלי ,בסבלנות ותחשוב על זה.

נ.ב אני גם שאלתי, האים לדעתכם אני יכול ללכת למוסך שאין לו מחשב והוא יוכל לעלות על הבעיות הנל.

תודה מראש,שרון.

פורסם

חוטי הצתה:דרך פשוטה ובסיסית לבדוק אם חוטי הצתה יבשים [בעלי התנגדות גבוהה מן הרגיל] פשוט גע בהם אם הם קשים ואיבדו את גמישותם אני ממליץ לך להחליפם בחדשים .

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
צביקה אני גר בקרית ארבע ותאמין לי התגובה שלך יותר חזקה מהאבנים שזורקים אלינו בדרכים.

אבל אתה צודק.לגבי יחס דחיסה אני לא יודע מה הוא,יש לי את המבדק של המכון אבל אני לא מבין בזה,יותר מידי מספרים.

הרכב נקנה לפני 3 חודשים.

אתה ציינת שאים אני יחליף את הפלגים זה לא יעזור,למה?

אני גם רשמתי שאני לא יודע מתי הוחלפו אים בכלל חוטי ההצתה.

כפי תאתה מבין אני שואל כדי לדעת אז אח שלי ,בסבלנות ותחשוב על זה.

נ.ב אני גם שאלתי, האים לדעתכם אני יכול ללכת למוסך שאין לו מחשב והוא יוכל לעלות על הבעיות הנל.

תודה מראש,שרון.

שרון שלום רב!

אני לא גר בקריית ארבע, אך אני מאמין ברבון העולמים, הנמצא בשמים, ומשקיף עלינו ממעל, ומכוון את דרכנו!

אני וחברי מציינים דברים אך אתה מתעלם מהם, וקופץ מיד לשאלה הבאה!!

רפי ציין עובדה חשובה שגורמת לצלצול, דחית אותו על הסף, ללא אסמכתא מצידך!

שמר ציין שתבדוק אפשרות של פיוח פלגים, ואתה טוען שאתה מעוניין להחליפם, תחילה בדוק מדוע הסיבה שהם מתפייחים, מצתים לא אמורים להתפייח, תערובת עשירה גורמת לכך, החלפת הפלגים לא תפתור זאת, שימוש בשמן מינרלי בעל צמיגות לא מתאימה להוראות היצרן, תגרום לרעש מהשסתומים במנוע קר, ואין לזה קשר לצלצול!

ברכב משומש שנקנה, עושים תחילה ישור קוו, ומחליפים תחילה שמן איכותי בצמיגות מתאימה, מצתים חדשים ומקורים, לפי הוראות יצרן, מחליפים מסנו אוויר ודלק, ומסנן שמן, ומומלץ גם חוטי הצתה,ומומלץ גם חגורת טיימינג!

ואז חוזרים לפורום, לפירוט הבעיות שבוודאי יעלמו עם טיפול לפי הספר!

בהצלחה

צביקה

פורסם

צביקה תראה, אני לא שללתי את מה שאמר רפי ואני לא יכול כי אני יודע עד כמה הוא מבין .

אני בסך הכול רשמתי שנראה לי שתחנת הדלק שאני מתדלק מוכרת לי ואף אחד לא מתלונן אליה.

אז לא דחיתי אותו על הסף(את רפי).כשאתה אומר תערובת עשירה למה אתה מתכוון?

לגבי זה שכשקונים רכב משומש וישר עושים טיפול אתה צודק בהחלט.

בכול זאת אני לא מבין למה אתה כול כך כועס, בסך הכול אני מנסה ללמוד כמה דברים.

אז אח שלי אני מאמין ,גם באמונה שלמה, שאתה יכול לעזור לי גם בצורה סבלנית.

נ.ב רצועת טיימינג הוחלפה לפני 12000.

תודה,שרון.

פורסם

אני כועס?

אתה עדיין לא נתקלת בי כשאני באמת כועס!!

אם אתה באמת רוצה ללמוד, תחילה תבצע מה שיעצו לך, ואחר כך תחזור לעדכן בפורום!

• תוכן חדש...