Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון, שאולי קצת נשמע מטורף.

יש לי ברכב דיבורית ישנה של NOKIA 6510 (הדגמים הראשונים הנפוצים של NOKIA).

שאין לי כל שימוש בו.

חשבתי אולי לחבר את האוזניה האישית שלי אל החיבורים של הדיבורית.

שאלתי היא מה דעתכם?, איזה נזק אני יכול לגרום מעבר להריסת הדיבורית?

ומה הדרך הכי יעילה לעשות זאת? והאם בתוך הדיבורית עצמה( מה שמחזיק את הסלולר יש משהו חשוב או שזה רק חיוט.

תודה, שחר

:agrue:
פורסם

לפי דעתי יש שם איזה מנגנון לסינון ההד והציפצופים שיכולים להגיע כאשר הרמקול והמיקרופון קרובים.

אולי אתה יודע.... אבל בכל זאת. אתה יכול לקבל מחברת הסלולר סים קארד עם מספר זהה ולהשאיר את המכשיר קבוע בדיבורית תמיד. תוכל לקבל שיחות לשתיהם. הבעיה היחידה שיכולה להפריע זה מספר זכרונות הקטן שהיה פעם ביחס להיום.

פורסם

הרעיון ממש לא מטורף, הוא פשוט לא ישים.

אם תחבר את האזניה לדיבורית (לא ברור לי לאן אבל זה לא משנה...) זה לא יעזור לך כי עדיין אין לך את פריט הרדיו לצורך קישור לרשת סלולרית. פריט הרדיו במקרה של דיבורית זה המכשיר עצמו וכל עוד הוא לא קיים בדיבורית אז היא סתם פלסטיק עם אנטנה בשמשה ומגביר קול.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלום,

אם הבנתי אותך נכון, אז יש לך דיבורית קומפלט מותקנת ברכב (של דגם ישן), בנוסף יש לך דיבורית אישית שמתאימה למכשיר שלך.

ושאלתך אם אתה יכול להשתמש בחיבור של הדיבורית האישית בכדי להתאים את הדיבורית הקיימת ברכב למכשירך?

אם עד כאן הבנתי אותך נכון, אז עקרונית זה ניתן לעשיה, אתה צריך להשיג תרשים פינים למכשיר הסלולר שלך ולדיבורית המותקנת ברכב.

אם שניהם של נוקיה, סבירות גבוה שזה יעבוד ואפילו טוב.

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

וואלה וואלה,

ומה עם הפרשי התנגדויות של "מח" הדיבורית ביחס לאוזניה?

ושוב, לאן בדיוק תחבר את האוזניה? ולמה שלא תקנה ערסל לרכב ותחבר את האוזניה למכשיר ישירות?

פורסם

כמו שנאמר, צריך לגרום למכשיר לזהות את ההתקן כדיבורית לרכב.

לצורך כך צריך לדעת מה ההתנגדות הנדרשת, כי בדיבורית אישית קיים נגד בעל ערך X,

שהמכשיר מזהה כדיבורית אישית ועבור דיבורית הרכב המכשיר צריך לראות התנגדות אחרת.

אני בזמנו, כשעבדתי בחברה שממציאה גדג'טים סלולריים, פשוט חיברתי פוטנציומטר והתחלתי לסובב,

עד שהמכשיר התמתג למצב דיבורית רכב , ואז יכולתי לדעת מה ההתנגדות.

בנוסף, יש חברה בת"א, אינני זוכר כרגע את שמה, שמייצרת מתאמים בין הדיבוריות הישנות של נוקיה ,

ל5120 /6120/6150 וכו' כך שאתה מושיב את המתאם בתוך הדיבורית ואת הסלולרי שלך בתוך המתאם, והרי לך דיבורית.

דעתי האישית : תקנה דיבורית משומשת. לפני שנה וחצי פרסמתי כאן בפורום שאני מחפש דיבורית משומשת ל6100 , ומצאתי אחת ב100 שקל.

מה יכול להיות יותר טוב מהמקורי?

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני עשיתי פעם דבר דומה.

קניתי דיבורית אישית ב15 ש"ח, וחתכתי את הצד של האוזניה והמיקרופון.

במקומם הלחמתי פינים של RCA וחיברתי למערכת ביתית. חשבתי אח"כ לנסות לחבר לדיבורית ישנה אחרת.

בבית דרך הרסיבר שמעתי מעולה ללא רחשים, אך מי שדיבר איתי שמע את עצמו כפול (לא שמע את עצמו מהרמקולים שלי .. גם שהם היו סגורים). בסוף קניתי דיבורית.

לדעתי אתה צריך כמו שהמליצו לקנות דיבורית משומשת. זה עדיף גם מבחינת הטענת המכשיר.

אלא אם כן אתה סקרן ואוהב לנסות לבד... כמוני :smile: אז זה סיפור אחר.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...