Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהוא שלא הבנתי בסאבים האלה

ניקח לדוגמה את הפיונר 1000 וואט 400 RMS נידמה לי הדגם שלו זה TSW126

קיצר רשום שיש לו 400 RMS ושני סלילים של 4 האום כל אחד

עכשיו השאלה שלי אם כל סיליל יכול לספק 400 וואט אוו שני הסלילים ביחד יוצרים 400 וואט?

כך שאני צריך לחבר את שניהם בישביל הספק כאזה, אני יצתרך מונו בלוק חזק.

פורסם
יש משהוא שלא הבנתי בסאבים האלה

ניקח לדוגמה את הפיונר 1000 וואט 400 RMS נידמה לי הדגם שלו זה TSW126

קיצר רשום שיש לו 400 RMS ושני סלילים של 4 האום כל אחד

עכשיו השאלה שלי אם כל סיליל יכול לספק 400 וואט אוו שני הסלילים ביחד יוצרים 400 וואט?

כך שאני צריך לחבר את שניהם בישביל הספק כאזה, אני יצתרך מונו בלוק חזק.

ואיי אני גם יש לי את הסאב הזה ואני מחפש מגבר (רשמתי בעבר ואתם יעצתם לי ) מה זה בדיוק מגבר מונו ? ותסבירו בדיוק מה הקטע של 4/2 סלילים .... עדי
פורסם

מגבר מונו כשמו כן הוא.

ערוץ אחד בלבד, בשונה ממגברים של שתיים ו4 ערוצים מגברי מונובלוק יורדים לשתי אום, אום אחד ואפילו פחות. ומחברים אליהם סאב/סאבים.

לגבי שאלתך השניה 2 סלילים או סליל אחד.

כאשר יש לך שתי סלילים אפשר לשחק עם האומים. לדוגמה סאב שיש לו שתי סלילים של 4 אום אפשר לחבר למגבר בהיתנגדות של 8 אום או בהיתנגדות של 2 אום.

• תוכן חדש...