Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, מקורי ומגניב. אהבתי, כל הכבוד :smile::mm_yeah:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביתר, :shock: ואוו! מדהים, איזו עבודה, נראה כמו הריפודים המקוריים (התפרים).

כמו כולם, אני קצת בספק לגבי שפיותך :wink: עם עיניין הפרות, אבל טעם וריח :-P.

בבקשה תתעד כל שלב שאתה תופר את השקים של בלם היד וההילוכים, יש יותר מידי מכוניות שהבד כבר הלך לעולמו מזמן.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ידוע שהכיסוי דמוי העור של סיאט הם על הפנים..

קצת חבל אבל אין מה לעשות נגד זה.

את הידית של ההילוכים וההנד-ברקס לא צילמתי לפני ואחרי , אני אצלם אותם כבר מורכבים כי לא חשבתי עליהם, תאמת שכחתי מהם.

פורסם

אביתר עבודה נקיה ויפה . יצא יפה אם כי לטעמי לא כיוון שזה צעקני לי מדיי אבל סה"כ מברוק.

תתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה נראה מעולה..

אבל נראה הרבה יותתר קל מאשר 3-4 שעות ביום למשך שבוע.

ועוד לא כללנו את בלם היד וידיתצ ההילוכים..

זה נראה חבל על הזמן אז ח"ח עבה מאוד ! וזה ממש יפה.. אני הייתי מת לעשות זאת ב205 שלי.

מהיכן אתה? רוצה לרפד לי את הרכב?

פורסם

עבודה מדהימה, אני אישית מציע לך להתחיל לרפד. (אני לא זוכר אם הגבתי לך כבר ואם כן, אז אני מגיב שוב בגלל שהתפעלתי עוד יותר מ-3 התמונות האחרונות שפירסמת!) פשוט מדהים. ד"א אם אתה רוצה לרפד לי את האוטו בריפוד דמוי עור בתמורת תשלום כמובן. שלח הודעה פרטית או השאר הודעה פה, אני מאוד מאוד מעוניין, אין לי חשק להוציא כ-2000 שקל על פרוייקט כזה (או לעשות לבד ולקבל תוצאה של ריפודים שניראים כמו השמיכה שלי אחרי שאני קם בבוקר).

בברכה, יוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...