Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר התאכזבות מקנייה של פיוניר 9*6 350W TS6971, ללא שימוש במגבר, אני מחפש המלצות למגבר שיספק לי תסחורה לרמקולים האלה.

אני מעוניין להשקיע כמה שפחות כל עוד אין פגיעה רצינית באיכות, בתור אחד ששומע את כל סוגי הטראנס חשוב לי העוצמה והבאס - מה שכרגע אין לי בכלל דרך שמיעה מהמערכת (45*4 של סוני).

בנוסף רציתי לדעת אם כדאי לי בהמשך להוסיף זוג 6.5 קדמיים (Pioneer TSG1640R, 160W 30RMS) ללא חיבור למגבר, האם האיכות שלהם תהיה ברמה של האחוריים (כמובן שמבחינת התדרים הנמוכים לא, אלה שישלימו לי תחסר מקדימה בלי ירידה באיכות).

אני לא מחפש להשקיע הרבה, אם לא הייתי הולך על קומפוננט ומגבר ברמה, מעוניין במגבר שתי ערוצים יחסית זול שיספק תסחורה.

תודה מראש לכל סוג של עזרה.

פורסם

תבדוק את הפאזות, תחליך את ה+ וה- ברמקול אחורי אחד בלבד, אולי זה יסדר את הבעיה.

כעיקרון הרמקולים הנל אמורים לספק את הסחורה. איזה רמקולים היו לך לפני הרמקולים הנל?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לגבי מגבר - יש הרבה מגברים חדשים למכירה של חברות זולות - זבל סיני.

אם אתה לא רוצה להשקיע, זה בשבילך.

אבל תזהר - יהיו בעיות בעתיד.

אם אתה רוצה משהו חדש תוכל למצוא ב600 שקל משהו סביר

משומש, תבדוק בפורום

תן תקציב אם אתה רוצה עזרה יותר רצינית, מה שזול בשבילי אולי לא זול בשבילך !

ואם אתה רוצה להוסיף מקדימה את הרמקולים האלה שתחבר אותם להגברה של הרדיו דיסק אז מעכשיו אני אומר לך, לא כדאי !

א. שתגביה, מאחורה הרמקולים ינגנו ויהיה סבבה, באותו זמן הרמקולים הקדמיים יתעוותו בטירוף, גם בגלל שזה ההגברה של הרדיו דיסק וגם בגלל שהם לא נועדו לעוצמות כמו הפיונייר האחוריים.

ב. הם לא ישלימו לך את מה שחסר מקדימה, אני בספק אם תוכל לשמוע אותם מצייצים אם לא תצמיד תאוזן לדלת.

מה שאומרים, אם כבר אז כבר.

אם אתה חושב שבעתיד אתה הולך על קומפננט תתחיל מעכשיו וקנה מגבר 4 ערוצים.

בכל מקרה, בהצלחה.

פורסם

התקציב בערך 400 שקל

אם תאומר שמקדימה יעשו בעיות אני ארד מזה, קומפוננט זה סיפור אחר בשבילי, השקעה שונה לגמרי

שתאומר יהיו בעיות בעתיד תמתכוון למגבר שיתחמם מהר מדי? או יתעוות לאחר תקופה?

איך המגבר הזה - Platinum Audio V12 PB777 800W 80x2 RMS

פורסם

400 ש"ח הם תקציב דל ביותר למוצר איכותי, אפילו אם הוא משומש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כעיקרון הרמקולים הנל אמורים לספק את הסחורה. איזה רמקולים היו לך לפני הרמקולים הנל?

pioneer 260W

כרגע אין באס בכלל, אני מעביר את הכוח לאחורה והקיקים נשמעים מצחיק, רק אם אני מעביר את הכוח לרמקול אחורי אחד שומעים הבדל גדול בבאס.

פורסם

עשית את מה שאמרתי לך לעשות עם הפאזות?

כעקרון אם אתה מרגיש שהרמקול הקודם שהיה לך (פיוניר 260 וואט) סיפק יותר באסים מהרמקול הזה, אז אני מאמין שזה קשור לפאזות.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

עשיתי כמו שאמרת ושינוי גדול בבאס, מה שלפני הייתי מקבל רק ברמקול אחד אם הייתי מעביר את כל הכוח אליו עכשיו בא לי בשתיהם כמו שצריך, אבל לקבל עוצמות חזקות יותר כמו שאני מחפש עדיין צריך מגבר

תודה!

• תוכן חדש...