Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצצב ??

אני מעוניין לקנות מגבר לרכב מדגם B52 zl 4141

1400 ואט

צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת נורת הגנה נגד התחממות יתר

SOFT START למניעת רעשים בהדלקה כולל LOW-FILTER, כולל HI-FILTER

התנגדות בין 2-8 אום טווח היענות (5-50000hz-3db)

total harmonic 0.05& יחס אות לרעש 100DB

כולל שעון 1 PEAK POWER

תכונות עיקריות:

• צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת נורת הגנה נגד התחממות יתר

• SOFT START למניעת רעשים בהדלקה כולל LOW-FILTER, כולל HI-FILTER

• התנגדות בין 2-8 אום טווח היענות (5-50000hz-3db)

• total harmonic 0.05& יחס אות לרעש 100DB

• כולל שעון 1 PEAK POWER

• בנוי לעבודה בעומסים כבדים

• פיוז 60 אמפר

• 250x4 וואט לערוץ ב 4 אום

• 700x2 וואט לערוץ בגישור ב4 אום

• 125x4 וואט RMS לערוץ ב 4 אום

• 400x2 וואט RMS לערוץ ב 2 אום

• 350x4 וואט לערוץ ב 2 אום

• 200x4 וואט RMS לערוץ ב 2 אום

איך האיכויות שלו??

אם הוא יכול להחזיק קומפוונט של מורל פולס

ועוד סאב של פיונר 450 ואט.. פריימיר??

איך הוא יחזיק אותם?

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

ברכב שלי יש שתי שמיניות של אינוקס פרו (סאב-וופרים) על המגש האחורי - טויוטה קורולה 96

אמנם הם 8 אינטש - אבל הם 100 RMS ויש להם מגנט ענק וצריך מגבר עם הספק גבוה כדי להזיז אותם יפה.

נחש באיזה מגבר אני מרים אותם... נכון - הB52 מדם zl8020 שהוא לא מגבר 4 ערוצים אלא 2 ערוצים 125 RMS.

אם הוא באמת מספק 125 וואט RMS לערוץ אני באמת לא יודע - אבל הוא מגיע עם חוברת יצרן שמצהירה על הנתונים הללו בנוסף לכך B52 זה בעצם מגברים של מאגנט.

איכות ההרכבה שלו לדעתי לא משהו בכלל - חיברתי לטרמינלים שלו RCA של מונסטר - כשניסיתי להוציא את המחבר (טוב, זה מונסטר...) הוא כמעט תלש את המחבר מהמגבר... בקיצור איכות הרכבה ממש לא משהו.

אבל מבחינה של להרים את הסאבים - הוא מרים אותם כל אחד על ערוץ נפרד והוא עושה את זה יפה מאוד ומבחינת שמע - נקי מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...