Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'נג'ר תומך MP3 ו-FM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים ארוכים הבנתי שהדרך היחידה לשמוע MP3 במאזדה 3 היא להתקין צ'נג'ר שתומך ב-MP3 ומשדר ב-FM לרדיו.

חשבתי על הוצאת הפנל והתקנת HU תומך MP3, הבעיה שאני חושב שזה יעלה 2000 ש"ח (HU + התקנה...) במקום 1000 ש"ח שיעלה הצ'נג'ר.

המוצר היחידי שמצאתי בארץ הוא ה-CDX-565MXRF של סוני. יש למישהו ניסיון איתו ?

האם אוכל להתקין אותו לבד ללא צורך במתקין מקצועי (האוטו מליסינג ואני צריך התקנה פשוטה וקלה)?

מונו.

פורסם

איך הגעת ל2000 שח, שאתה רושם HU למה אתה מתכוון, ל 7750 של פיוניר ויח' פלסטיקה למאזדה 3 , אז כן , אתה מגיע ל2000שח ועוד.

אבל

רדיו דיסק פיוניר MP3 WMA בסיסי ויחידת פלסטיקה שמתאימה למאזדה דגמי 2004-2005 , לא יעבור את ה1500 שח כולל ההתקנה.

אם תתפשר על מותג, זה יעלה עוד פחות--

שים לב:

אם יש לך את הדגם של המאזדה שכולל שלט על ההגה, הוא לא ישלוט על הרדיודיסק של הפיוניר, לא יודע כמה זה חשוב אם בכלל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,

לא נראה לי שיש שלט על ההגה (קבוצה 2..).

מספר שאלות:

האוטו הוא חדש (2006) - יש הבדל בינו לבין מודלים 2004-2005 (ציינת שנות מודל ספציפיות)?

אתה יכול להמליץ על חנות שעושה התקנות כאלו (כולל החלפה של הרדיו ושמירה על התצוגה של מרכת המיזוג)?

דגם מומלץ ל-HU בטווח המחירים שהצעת ?

יש לי מגבר 4 ערוצים וזוג רמקולים 6x9 טובים - יש אפשרות להתקין אותם במאזדה ?

תודה.

מונו.

פורסם

אין בעיה ב 2006

אתה רק צריך להחליט על תקציב ה HU (הרדיו דיסק)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...