Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיבה שהראלי עולה מעל המחירון היא :

אין שום רכב במדינתו (סופר מיני) שייתן את מה שהראלי נותנת במחיר המצחיק שלה.

ככה שמי שרוצה ראלי צריך להתייחס לסכום שהוא משלם ביחס למה שהוא מקבל וזה בכלל לא מעניין מה לוי יצחק רושם כי לו אין ראלי וגם לו היתה לו בשביל להעריך את הרכב הזה.

את אותה תאוריה אני נותן גם ל ZX 16V שזה רכב מדהים (לפי דעתי) ויש לו מחיר כמו של איזה סופר לנסר באותה מודל שלו (WHAT THE FUCK).

ככה שבנאדם שרוצה את הרכב ויודע מה הוא שווה ישלם מעל המחירון . וראלי שווה מעל המחירון .

אם אתה לא מוכן להתפשר על 3K מעל אז ייקח לך המון המון המון זמן למצוא ראלי דור 2 ותהיה בטוח שמה שזול עולה יקר...

אם 3K זה מה שמונע ממך לקנות רכב שממש קשה למצוא (ואני לא מגזים) ואין כלום במחיר שלו שייתן מה שהוא נותן אז לא מגיע לך רכב כזה.

תקנה קולט .

אני ממש לא מסכים אתך, מכיוון שאם אנשים ילכו לפי ה"ראש" שלך פתאום אנשים עם לאנטאיכס יחליטו שהרכב שלהם "נותן להם את התפוקה הכי טובה לכסף" (ואתה יודע את היחס של הישראלים והלאנטאיכס) ויבקשו מעל המחירון ...

גם לאלפא, לאופל, לאנצ'יה וכו' לוי יצחק פשוט רוצח את המכוניות האלה, אז למה שראלי תקבל מעל המחירון ואלפא לא ???

יש מחירון והולכים לפי מה שרשום בו, אם לא אז תהיה פה אנרכיה וכל אחד ידרוש תוספת מעל המחירון כי הוא חושב שבשבילו הרכב הוא הכי טוב שיש ...

* כל הדברים הנ"ל לא קשורים לעובדה שאני מסכים אתך שלוי יצחק קובע את המחירון בצורה רשלנית ביותר ולא הגיונית, אבל זה עדיין זה לא משנה את הרעיון שלפיו יש מחירון והולכים לפי מה שרשום בו ...

תראה, אם כבר התחלנו לעסוק במספרים אז הבחור רוצה 10% מעל המחירון, רק על ק"מ מאוד מאוד נמוך ויד מאוד מאוד נמוכה אתה תקבל תוספת של 10% (ואני ממליץ לך בחום לפתוח מחירון ולראות שאפילו על הקורולע הקודמת שלנו שהייתה בת 9 שנים עם 80K ק"מ ויד ראשונה לא קבלנו לפי המחירון 10% תוספת) ולכן לפי דעתי הבחור ממש מגזים, אם הרכב היה במצב מושלם אז היה מה לדבר כי אחרי הכל מדובר ברכב מטופל ודיי נדיר אבל אם לא מדובר ברכב מטופל אז כל מה שנשאר לי להגיד זה שתוכל למצוא דברים טובים יותר בשוק ...

REDROZE ידידי לאנטיס עולה מספיק כסף ביחס לתפוקה שהיא נותנת ולעומתה ראלי לא עולה (לפי המחירון :? )מספיק ביחס לתפוקה.

ותהיה בטוח שאם הבחור שמחפש ראלי יחשוב כמוך אז לא תהיה לו ראלי כי אף אחד לא ימכור לו במחיר מחירון נקודה. :!:

אם אתה מסכים איתי או לא זה כבר לא משנה כי זאת העובדה :!: . וראלי יש ממש מעט אז אותו מוכר מרשה לעצמו לדרוש את המחיר הזה,אם זה מצדיק או לא זה לא משנה כי אם אתה חושב שהוא מגזים פשוט אל תקנה ,הוא לא חייב אותך. :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסיבה שהראלי עולה מעל המחירון היא :

אין שום רכב במדינתו (סופר מיני) שייתן את מה שהראלי נותנת במחיר המצחיק שלה.

ככה שמי שרוצה ראלי צריך להתייחס לסכום שהוא משלם ביחס למה שהוא מקבל וזה בכלל לא מעניין מה לוי יצחק רושם כי לו אין ראלי וגם לו היתה לו בשביל להעריך את הרכב הזה.

את אותה תאוריה אני נותן גם ל ZX 16V שזה רכב מדהים (לפי דעתי) ויש לו מחיר כמו של איזה סופר לנסר באותה מודל שלו (WHAT THE FUCK).

ככה שבנאדם שרוצה את הרכב ויודע מה הוא שווה ישלם מעל המחירון . וראלי שווה מעל המחירון .

אם אתה לא מוכן להתפשר על 3K מעל אז ייקח לך המון המון המון זמן למצוא ראלי דור 2 ותהיה בטוח שמה שזול עולה יקר...

אם 3K זה מה שמונע ממך לקנות רכב שממש קשה למצוא (ואני לא מגזים) ואין כלום במחיר שלו שייתן מה שהוא נותן אז לא מגיע לך רכב כזה.

תקנה קולט .

אני ממש לא מסכים אתך, מכיוון שאם אנשים ילכו לפי ה"ראש" שלך פתאום אנשים עם לאנטאיכס יחליטו שהרכב שלהם "נותן להם את התפוקה הכי טובה לכסף" (ואתה יודע את היחס של הישראלים והלאנטאיכס) ויבקשו מעל המחירון ...

גם לאלפא, לאופל, לאנצ'יה וכו' לוי יצחק פשוט רוצח את המכוניות האלה, אז למה שראלי תקבל מעל המחירון ואלפא לא ???

יש מחירון והולכים לפי מה שרשום בו, אם לא אז תהיה פה אנרכיה וכל אחד ידרוש תוספת מעל המחירון כי הוא חושב שבשבילו הרכב הוא הכי טוב שיש ...

* כל הדברים הנ"ל לא קשורים לעובדה שאני מסכים אתך שלוי יצחק קובע את המחירון בצורה רשלנית ביותר ולא הגיונית, אבל זה עדיין זה לא משנה את הרעיון שלפיו יש מחירון והולכים לפי מה שרשום בו ...

תראה, אם כבר התחלנו לעסוק במספרים אז הבחור רוצה 10% מעל המחירון, רק על ק"מ מאוד מאוד נמוך ויד מאוד מאוד נמוכה אתה תקבל תוספת של 10% (ואני ממליץ לך בחום לפתוח מחירון ולראות שאפילו על הקורולע הקודמת שלנו שהייתה בת 9 שנים עם 80K ק"מ ויד ראשונה לא קבלנו לפי המחירון 10% תוספת) ולכן לפי דעתי הבחור ממש מגזים, אם הרכב היה במצב מושלם אז היה מה לדבר כי אחרי הכל מדובר ברכב מטופל ודיי נדיר אבל אם לא מדובר ברכב מטופל אז כל מה שנשאר לי להגיד זה שתוכל למצוא דברים טובים יותר בשוק ...

REDROZE ידידי לאנטיס עולה מספיק כסף ביחס לתפוקה שהיא נותנת ולעומתה ראלי לא עולה (לפי המחירון :? )מספיק ביחס לתפוקה.

ותהיה בטוח שאם הבחור שמחפש ראלי יחשוב כמוך אז לא תהיה לו ראלי כי אף אחד לא ימכור לו במחיר מחירון נקודה. :!:

אם אתה מסכים איתי או לא זה כבר לא משנה כי זאת העובדה :!: . וראלי יש ממש מעט אז אותו מוכר מרשה לעצמו לדרוש את המחיר הזה,אם זה מצדיק או לא זה לא משנה כי אם אתה חושב שהוא מגזים פשוט אל תקנה ,הוא לא חייב אותך. :idea:

נכון, הוא לא חייב אותי לקנות, ואני בסך הכל הבעתי את הדעה שלי מכיוון שהבחור שאל חוות דעת ...

רגע, גם אומגה יש קצת אז זה אומר שאני יכול לבקש עליה מעל המחירון ??? וגם האומגה נותנת תמורה מצויינת למחיר, זה אומר שאני יכול לבקש מעל המחירון ???

בבקשה עומר, תעשה לי טובה, אני מסכים שרכב שמור צריך לקבל מעל המחירון ועל אחד כמה וכמה רכב ספורטיבי שבד"כ נטחן, אבל לבקש מעל מחירון לרכב לא מטופל זה לא צודק לפי דעתי ...

ועכשיו לבחור שרוצה לקנות את הראלי, אם אתה מוכן לשלם לו 3K ש"ח מעל המחירון אז שיהיה לך בהצלחה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אישית לא הייתי משלם 3 מעל לרכב שלא תקין במאת האחוזים.

אני אישית גם לא הייתי משלם 3 מעל המחירון תמורת ראלי.

אני אישית לא מבין מה לא בסדר במחירון של הראלי.

הרכב נותן המון כיף.... WOW!!!!!!!!!!!!! :D

עם כיף לא הולכים למכולת...עם כיף לא משלמים במוסך (תאמינו לי שאני יודע שזה ככה...).

זה שצעירים אוהבים את הרכב ומוכנים לשלם תמורת רכבים במצב רע המון מעל המחירון רק כדי שתהיה להם ראלי.

כמו שילדים מוכנים לשלם 200 שח כדי לראות את המורדים ממרחק של מאה מטר, ככה ילדים מוכנים לשלם סכומים מטורפים על רכבים שמאלצים אותם אחרי כמה חודשים למכור אותם וככה הם לאט לאט צוברים ידיים וקילומטראז' מטורף. זו בדיוק הסיבה שהמחירון שלהם ברצפה. רכב שעובר הרבה ידיים, קילומטראז' גבוה לרוב ואמינות מפוקפקת (תגידו מה שתגידו).

לגבי פותח הת'רד, לדעתי תמשיך לחפש ותיפול על משהו טוב יותר.

:-)

פורסם
עם כיף לא הולכים למכולת...עם כיף לא משלמים במוסך (תאמינו לי שאני יודע שזה ככה...).

יקירי, פיז'ו היא לא רנו וטוב שכך... :roll:

כמו שילדים מוכנים לשלם 200 שח כדי לראות את המורדים ממרחק של מאה מטר, ככה ילדים מוכנים לשלם סכומים מטורפים על רכבים שמאלצים אותם אחרי כמה חודשים למכור אותם וככה הם לאט לאט צוברים ידיים וקילומטראז' מטורף. זו בדיוק הסיבה שהמחירון שלהם ברצפה. רכב שעובר הרבה ידיים, קילומטראז' גבוה לרוב ואמינות מפוקפקת (תגידו מה שתגידו).

תודה לך, לוי יצחק ג'וניור, על שהראת לנו מהם שיקוליך האמיתיים בבואך

לחשב את מחירון המכוניות בארץ הקודש.

שוב, עובדה לא נכונה.

זה הדבר החכם היחיד שאמרת בכל ההודעה הזו.

החיפזון הוא אכן מהשטן. :evil:

MCS 2008

פורסם
אני אישית לא הייתי משלם 3 מעל לרכב שלא תקין במאת האחוזים.

אני אישית גם לא הייתי משלם 3 מעל המחירון תמורת ראלי.

אני אישית לא מבין מה לא בסדר במחירון של הראלי.

הרכב נותן המון כיף.... WOW!!!!!!!!!!!!! :D

זה שצעירים אוהבים את הרכב ומוכנים לשלם תמורת רכבים במצב רע המון מעל המחירון רק כדי שתהיה להם ראלי.

:mm_yeah:

זה שהראלי לא שומרת על מחיר והמחירון שלה נמוך יחסית לשנתון ולפאן שהיא נותנת זה לא סממן יחודי לראלי ,רוב תוצרת צרפת סובלת מכך וזה קשור יותר לאמון השוק במכוניות מתוצרת אירופה משנתונים אלו.

מאותה בעיה סובלת כאמור גם הוולקן, גם ZX רגילות, גם רנו 19 והדוגמאות רבות...

לכל בעלי הראלי....רדו מהעץ שעליתם עליו, קניתם את האוטו בזול יחסית ולכן תמכרו אותו בזול יחסית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שוב, עובדה לא נכונה.

תגיד כמה שילמת על הרכב שלך ???

40~ ?!

הייתה מוכן לשלם עליו 60-70 אלף ??

אם כן אז אין לי וויכוח איתך בכלל אתה צודק סליחה ....

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לכל הקשקשנים,

שילמנו מעל המחירון ונמכור במעל המחירון.

זהו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

שוב, עובדה לא נכונה.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך...

קודם כל פיג'ו היא לא רנו וטוב שכך... מבחינת אמינות לדעתי אין הבדל גדול בין הראלי לRSI מבחינת אמינות (עם יתרון קטן לRSI). אני מדגיש, אמינות!!! ולא בלאי אחרי 140 אלף ק"מ...

שנית, אני לא אומר מה השיקולים שלי בבחירת רכב, עובדה היא שאני נוהג בRSI ולא בלאנטיס.

פורסם

שוב, עובדה לא נכונה.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך...

קודם כל פיג'ו היא לא רנו וטוב שכך... מבחינת אמינות לדעתי אין הבדל גדול בין הראלי לRSI מבחינת אמינות (עם יתרון קטן לRSI). אני מדגיש, אמינות!!! ולא בלאי אחרי 140 אלף ק"מ...

שנית, אני לא אומר מה השיקולים שלי בבחירת רכב, עובדה היא שאני נוהג בRSI ולא בלאנטיס.

דבר אחרון, החפזון הוא מהשטן... בגלל זה צריך לשים לב לשילדה של הרכב שאותו אנו קונים. :D

אריאל שאני אתחיל??? כי אני עצבני עכשיו על רנו, המוסכים שלהם, שירות הלקוחות שלהם, שיישרפו הם, ואופרייט ליס יחד איתם!!!! :evil:

זהו, פרקתי עצבים.

אני שמח שיש בו כמה אנשים הגיוניים, טל , יאשה , רד-רוז, מסכים אתכם לגמרי,

רכב שלא במצב טוב מאוד לא משלמים מעל המחירון, והתנהגות רכב זה לא הכול בחיים!!!! תכניסו את זה טוב טוב לראש!!! ראבאק אני יכול להתחרפן מהשטויות האלה!!!!

נ.ב: אריאל בקשר לחתימה שלך : גילה לא בבית, הלכה לשחחחחחק גולף!!

:D

פורסם

הי גיא

בנוגע לרנו, לי אישית אין שום בעיה עם המוסכים שלהם, בדיוק להיפך (אני מרשה לעצמי לתת ח"ח ענק למוסך בנתניה).

הדיון כאן הוא לגבי הדגמים הישנים, ומה לעשות, הם פחות בעייתים מאלה הנוכחיים (אני מרשה לעצמי לקבוע זאת אחרי 4 שנים עם רכבים של רנו).

בנוגע לבעיה עם הרכב שלך - תסכים איתי שהמקרה שלך קיצוני ולא מייצג.

פורסם
הי גיא

בנוגע לרנו, לי אישית אין שום בעיה עם המוסכים שלהם, בדיוק להיפך (אני מרשה לעצמי לתת ח"ח ענק למוסך בנתניה).

הדיון כאן הוא לגבי הדגמים הישנים, ומה לעשות, הם פחות בעייתים מאלה הנוכחיים (אני מרשה לעצמי לקבוע זאת אחרי 4 שנים עם רכבים של רנו).

טוב, תרשה לי להגיד שזה נכתב ברוח צחוק.

אבל רק שתדע במקרה הספציפי הזה, בקליאו 1.4 אוט' 2002/2003 זה לא דבר נדיר בכלל.

פורסם
הי גיא

אני שמח שהגענו למסקנה הנכונה שהחיפזון מהשטן.

בקשר לאמינות בין רנו לפיג'ו, רנו מצטיירת כיצרן יותר היי טקי ויותר אמין בעיני הציבור.

אין לי נסיון עם רנו אבל לדעתי זאת נבלה וזאת טריפה.... :wink:

בעלי הראלי , לגיטימי לבקש מחיר מעל המחירון על רכב במצב מושלם.

על רכב עם תנאי התחלה גרועים זאת בושה.

אני לא התביישתי לשלם מעל המחירון על פולו במצב מושלם ואני מרוצה מזה עד היום.

ואריאל , בקשר לחתימה שלך , בדוק את הסמלון החדש שלי

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני שמח שיש בו כמה אנשים הגיוניים, טל , יאשה , רד-רוז, מסכים אתכם לגמרי.

להלן רשימה חלקית מאוד של רכבים בהם נתקלתי אני במהלך חיפושי אחר S16 (ופזילה קלה לעבר הראלי בשעות מצוקה נפשית :wink: ) ,

כעת תגיד לי אם אתה היית שומר על הגיון במקומי, גיא. או בעצם בואו תגידו לי כולכם, בבקשה:

* S16 כחולה, יד ראשונה, 90 אלף ק"מ - מצב פשוט מחריד, תשאלו את רועי, יאשה וגל שראו את האוטו (בין היתר: צבע שרוף, 4 צמיגים יבשים כל אחד של חברה שונה :shock:, דפיקות רציניות, לא מטופלת באופן סדיר ועוד ועוד...) ---> בעלים רצה מחירון WTF ??

* ראלי לבנה, יד ראשונה, 90 אלף ק"מ - מטופלת, עברה תאונה אחורית, דלת תא מטען הוחלפה. בעלים רוצה 11 (לא, זו לא טעות !!), 11 מעל !!!

* S16 לבנה, יד ראשונה, 45 אלף ק"מ (כן, כן !!) של זוג מבוגרים. מטופלת. לא כ"כ רצו למכור לי האמת, שוכנעו. כנראה ראו שאני נלהב יותר מדי (תדמיינו סיטואציה כזו לשנייה, ותבינו) - כמה רצו ?? 70 אלף ........

אבל זה כנראה מפני שלא באמת רצו למכור.

* GTI, זהובה יד שנייה, 80 אלף ק"מ, אחרי תאונה לא נעימה - רצה 6 או 7 מעל.....

זה מה שעולה לי בראש כרגע, אבל היו עוד "יצורים" כאלה :? .

סה"כ עד היום עברתי על פני כ8 S16\GTI ועוד מס' ראלי. אף אחת לא נלקחה לבדיקה אפילו, אם בשל מחיר מטורף שדורשים בעליהם

או אם מדובר ביד גבוהה+מצב רע+דרישה למחיר לא רציונלי בעליל.

טוב, כולי תקווה לסיים את הסאגה הזו בעוד מס' שבועות (הלוואי, הלוואי :roll: ) .

טל - מקווה לקחת אוטו אחד לבדיקה אחת...

נ.ב: יאשה והגיון :shock: ? :wink:

פורסם

לא משנה מה תרשמו אם אנחנו (בעליי הראלי) על העץ או .....

אני יודע שאני ימכור את הרכב שלי הרבה מעל המחירון ואני ישאר על העץ כי אני לא מוצא שום סיבה לרדת ממנו .

גם אם הרכב שלי היה במצב גרוע היייתי דורש מעל כי ככה נמכרות ראלי :!: .

אולי חלקכם לא מסכימים ואפילו כעוסים בעיניין אבל אני ירצה כסף וזה לא מעניין אם אתם חושבים שאני סתם מתלהב מהרכב או לא כי למכור אני יצליח וזה מה שחשוב לי ואני ישאר על העץ כי טוב לי ככה.

אני אישית קניתי ראלי 98 עם 60K ק"מ בלי תאונות ומטופלת במרכזי וכן שילמתי הרבה מעל המחירון ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהרכב :D . אז תנו לי סיבה למכור אותו מחירון או רק 3K מעל (אם הייתי מוכר הייתי דורש הרבה מעל).

אני לא מבין למה אתם לא מוכנים להבין שתמיד יהיו את אלו שישלמו מעל המחירון ותמיד בעליי ראלי ידרשו מעל המחירון כי ככה זה ואתם לא תצליחו לשנות את זה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...