Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני רק אוסיף שאחת הסיבות שהייתי מוכן לשלם סכום נכבד בן כמה אלפים מעל למחירון על הסקסו שלי, היא העובדה שאני מצאתי אותה מאוד מהר והיא הייתה מושלמת. אחרי קריאת סיפורי הזוועה שלכם של חיפושים בני כמה חודשים (שלא לדבר על כמה שנים...), אני פשוט שמח שהיה לי המזל למצוא מכונית טובה בתוך פחות מחודש של חיפושים (מי ישמע גם חיפושים), ולכן לא היססתי וקניתי.

אז כל מה שאמרתם נכון - מעל מחירון לרכב נדיר וטוב זה רק משתלם בסופו של דבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלת התייעצות :

יש לי 20K , אני מתלבט בין שרייד 92 1.3 ידנית לוולקן 92 ידנית.

ראיתי 2 אקסמפלרים , שניהם מטופלים במים ירוקים.

הבעיה , בעל הוולקן רוצה הרבה מעל , בעל השרייד מסתפק במחירון.

שני הרכבים במצב מושלם.

אחרי מחשבות רבות , נראה לי שאלך על השרייד. :idea:

דעתכם..

נ.ב לוולקן יש חלונות חשמל וה"כ , לשרייד אין. אני בדילמה. :roll:

:D

פורסם
פולו 16V מספיק נדירה , תאמין לי.

העובדה שאוטו הוא נדיר לא הופכת אותו בהכרח לטוב או ייחודי... :roll:

קיה מנטור הוא אוטו נדיר.

ואתה באמת חושב שמשלמים לראלי מעל המחירון כי כולם יודעים שהוא רכב טוב וייחודי (אבירי עפיצות ההיגוי).

פוזה ושם ידידי... פוזה ושם, זה כל הסיפור

ראלי במצב טוב מאוד, שווה גם 4 מעל, הייתי שם את הסכום.

אבל כמו שרשמו על הוולקן, כל ראלי כמעט צריכה השקעה של עוד 5K ל"יישור קו"

ככה שיוצא שקנית רכב לא תקין בעליל, שמת עליו 3 מעל, תיקונים הכרחיים 2K, יישור קו 5K

במקרה שמדובר על 97' אתה הגעת ל-45K~.

אני מצטער אבל זה לא סכום נמוך כ"כ לרכב קטן שהוזנח והוא רכב נישה כי כל משפחה מעל בעל+אישה וכלב לא יצליחו להדחס אליו.

אז בשביל אותם מתי מעט שיש להם כסף ותנאים לרכוש ראלי, לא צריך להצטער על מחירון נמוך.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רועי, אם אחרי הקנייה היית צריך לשים 7K ש"ח על תיקונים ויישור קו - סימן שהראלי לא הייתה במצב טוב.

כמו שכבר אמרתי, על איכות - משלמים.

ישנן שתי אפשרויות למחפש הראלי הממוצע:

מי שאוהב את המוסכניק שלו עד כדי כך שהוא מעדיף לקנות רכב מוזנח ולתקן אותו באלפי ש"ח רבים לאחר מכן - אדרבא.

מי שאין לו כוח להתעסק עם תיקונים יקרים, מחפש רכב במצב טוב, רכב נדיר ואיכותי עם נתוני פתיחה מצויינים - שישלם.

בשני המקרים העלות תהיה די דומה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
בשני המקרים העלות תהיה די דומה.

אני דווקא לא חושב. אני חושב שמי שקונה רכב במצב טוב, העלות הסופית שלו, לאורך זמן, רוב הסיכויים שתהיה זולה יותר. רכב במצב בינוני שדורש טיפולים ותיקונים גוזל הרבה זמן וכסף מהקונה שלו. כמו שהיה לי עם ה-306, נניח.

במקרה של הסקסו, לפחות בינתיים (ואני מקווה שישאר ככה), הקנייה הוכיחה את עצמה באופן משביע רצון מבחינת אמינות. השקעתי אמנם הרבה כסף בקנייה, אבל מאז הקנייה הסכומים היו קטנים וחסרי חשיבות ברובם (מלבד נניח צמיגים, שזה תמיד עסק יקר...).

אם הרבה דברים לא תקינים ברכב שאתה קונה, לך תדע מה עוד במצב תחזוקתי גרוע ומה עוד ילך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
במקרה של הסקסו, לפחות בינתיים (ואני מקווה שישאר ככה), הקנייה הוכיחה את עצמה באופן משביע רצון מבחינת אמינות. השקעתי אמנם הרבה כסף בקנייה, אבל מאז הקנייה הסכומים היו קטנים וחסרי חשיבות ברובם (מלבד נניח צמיגים, שזה תמיד עסק יקר...).

חמסה חמסה , מלח מים..

:shock:

איך אתה יכול לקבוע שהקניה הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות??

המילה "אמינות" והמילה "בינתיים" לא קשורות אחת לשניה. תשכח מזה.

אני מאחל לך ולסקסוך רק ימים טובים וממליץ לך לומר ברכת אמן על כל יום שעובר ללא תקלה. :wink:

עריכה : הפניה מופנית גם לישי/יותם ושאר בעלי הצרפתיות החדשות.

פורסם

ישי, לדוגמא הראלי בתחילת השירשור, שמשום מה מספר ילדי הראלי אמרו לקחת אותה אפילו מעל המחירון, למרות שהיא די חבוטה.

אני מצטער, אבל עם קצת מאמץ וקשרים, אפשר לתקן את הראלי הזאת ולצאת במחיר גלובלי פחות מאשר עומר או אתה שילמתם (כמובן בהנחה שהיא תקנה ב-2K~ מתחת).

ככה תקבל רכב חדש יותר.

וכן, רכב במצב מושלם, יד נמוכה, נקי, מטופל, קילומטרז' נמוך, שווה מעל המחירון.

אבל כמה מעל? 7-10? זו בדיחה לא מצחיקה.

3-4 מעל? הגיוני.

נ.ב

המחירון של הראלי, לאחר שבדקתי, לא כ"כ נמוך. כמובן בהתחשב בסוג הרכב לעומת כלל השוק.

ראלי חדשה ב-98' עלתה כ-80-85K (שעומר יתקן אותי אם הוא זוכר סכום אחר).

כיום היא עולה 39K שזה 50% פחות בערך, לרכב קטן, לא יעיל למשפחה, רוב האקזמפלרים גמורים, בממוצע זה רכב שנטחן יותר מאחרים, ידני, לא אמינה במיוחד (יחסית ליפניות).

לאנטיס 98' עלתה כ-90 (אם אני זוכר נכון), רכב כל-משפחתי, חשמל מלא+אוטומט+מקום למשפחה וכל הטררם. עולה כיום 52K~, ירידה של 40%.

אם ככה הראלי לא כזאת זולה.

ואתה יודע מה אני באמת חושב על הראלי (אם רק היה לה 16V).

פורסם
איך אתה יכול לקבוע שהקניה הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות??

המילה "אמינות" והמילה "בינתיים" לא קשורות אחת לשניה. תשכח מזה.

אני מאחל לך ולסקסוך רק ימים טובים וממליץ לך לומר ברכת אמן על כל יום שעובר ללא תקלה. :wink:

עריכה : הפניה מופנית גם לישי/יותם ושאר בעלי הצרפתיות החדשות.

יש משהו בדבריך, אבל כנראה שלא הסברתי טוב את דבריי - בוא נגיד את זה ככה, על ה-306 הוצאתי כמה אלפים טובים זמן מועט לאחר הקנייה (במתחת למחירון אמנם, אבל עדיין...). פה הוצאתי על צמיגים כ-1400 ש"ח, על משולש עוד כ-500 (למרות שלא הייתי חייב, אבל בשביל השקט הנפשי...) וכן עוד מאות בודדות על מנגנון נעילה לדלת, סידור כיסוי גלגל, מתג אינרציה וריליי משאבת דלק. כעת הרכב באמת במצב מעולה (כמו שאמרת - טפו טפו טפו, חמסה חמסה, ועוד שלל אמונות תפלות) וזה דבר שמעולם לא יכלתי להגיד על ה-306 (תמיד היה בה משהו שהפריע לי...) אפילו צריכת הדלק בסקסו מדהימה בכל קנה מידה - תחת לחץ כבד בטיול שעשיתי בשישי-שבת לאזור מצפה רמון ואח"כ חזרה דרך סדום-ערד מספר פעמים (סל"ד מעל 5000 קבוע) - היא עשתה 1:13. אחד לשלוש עשרה!!! המיכל הוא פחות מ-40 ליטר ועשיתי כבר כמעט 500 ק"מ בלי שהנורה נדלקה!! (אני מתכנן להמשיך ככה לנצח - אני מתחיל להאמין שמורכב בה מנגנון לשחזור דלק :lol: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני - אתה רק מחזק את טענתי. עלה והצלח. חזק ואמץ. תתחמם ותתפח. :wink:

אביעד - אמינות נמדדת כיחס תקלות לתקופת זמן. ככל שעובר יותר זמן ומתגלות פחות תקלות המכונית נחשבת ליותר אמינה, תקן אותי אם אני טועה... וממתי אתה מכליל אותי בין בעלי הצרפתיות החדשים? עד כמה שאני זוכר הראלי הייתה ברשותי עהרבה לפני שאתה קנית את הZX ובעניין האמינות כמו שאמרת... עד עכשיו - טפו טפו טפו... :D

רועי - כל אחד והשיקולים שלו. אתה נהנה לשבת אצל בני וללמוד. אחרים מקבלים נפיחות בלבלב ופריחה בברך שמאל מריח של גריז (ויותר נכון מהצליל של הקופה הרושמת במוסך). בקשר לשאר הדברים שאמרת, אין לי מושג איך אתה משווה ראלי ללנטיס, השוק של שני הרכבים האלה שונה בתכלית. יש מבחר מועט מאוד של רכבים ספורטיביים שנותנים את מה שהראלי נותנת במחיר שלה ואני אפילו לא מדבר על עפיצות ההגה עכשיו, אני מדבר על פינוק (כן, פינוק) וזה עוד פאקינג ראלי, חשמל מלא, מזגן וכל שאר המותרויות שבד"כ לא רואים על רכבים מאותו שנתון ובטח ובטח לא מאותו מחיר.

אה ורועי, כמעט שכחתי - אתה פשוט הPOSTER BOY של ילדי הראלי WANNABE! אחד שרצה ראלי ולא קיבל ומאז מתוסכל שלאחרים יש ולו אין... :wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

הבנתי אותך.

דבר ראשון - אתה צודק. אחת מהסיבות שבגינן בחרתי בראלי (גם אם היא מהקצת פחות משמעותיות) היא שנתון גבוה ביחס למחיר. זה הצד השני של המטבע של המחירון הנמוך של הראלי, אפשר לקנות רכב חדש יחסית במחיר נמוך יחסית.

ראוי לציין לעומת זאת שהראלי שלי (97), מדגימה אמינות יותר טובה מהקסארה של אבא שלי (00 או 01).

פורסם

שני דברים.

1. כמה הראלי שלך נוסעת? :D

2. אתם בוכים שהמחירון של הראלי מאוד נמוך, אז הבאתי השוואה לרכב אחר.

פורסם

1. יותר ממה שה306 שלך נוסעת.

2. אבל ההשוואה מגוחכת, אתה חייב להודות.

פורסם

תסלחו לי,אבל אתם ממש מזיינים את השכל.

מדובר על מכונית מודל 97 שהיא כבר יד שלישית והיא כולה סטנדרטית.רכב כזה מביא גג אלפיה מעל למחירון.

אני עורך את ההודעה ומוסיף שרק הרגע קראתי עם הבעיות המכאניות שלה.

שמעתי כבר הרבה על הראלי והראלי והראלי - אבל כולה מדובר במכונית סטנדרטית לחלוטין,יד גבוהה וגמרנו.זה לא שהאוטו משופר או השד יודע מה.

אתם קצת נסחפים עם הקטע של הראלי.

זו לא הפעם הראשונה שאני שומע בפיזו' (פעם אחרונה היתה השבוע,במוסך הדקל) שיש זן חדש של פראיירים שקונה PSI מעל למחירון-היטב.ניתן למצוא אותם בhttp://WWW.CARSFORUM.CO.IL.

לשלוח לכם לינק???

ראבאק..כל אידיוט עם ראלי או איזה PSA אחר חושב שהוא תפס פראיירים מ"קארזפורום" שיקנו מעל למחירון.

תהיו קצת ריאליים.זה אוטו שמעבר לבועת הפורום שלנו לא יביא אפילו 1500 מעל.אז בשביל מה לצאת פראיירים?!?!?

זה לא שהוא יימכר מחר 3 מעל ותבכו על זה שפיספסתם אותו.

זה אוטו ממוצע עם נתוני פתיחה לא מבריקים ואם דורשים עליו 3 מעל,ייקח עוד המון זמן למכור אותו - אלא אם הבעלים יגשים את משאלת חייו ויפול על אנשים מקארזפורום...

תהיו קצת ריאליים.כוחות השוק משחקים תפקיד חשוב ואם הבעלים חושב שהוא תפס פראייר- תוכיחו לו אחרת.

נכון- האוטו הוא מכונית חלומותיך וכו - אבל אתה רואה אנשים עומדים בתור לקנות אותו בשלוש מעל?!?!?!?

זה רכב שיביא אולי אלפייה מעל - בגלל שיש לו טסט לשנה.מעבר לזה,לא היתי טורח לשלם .

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
1. יותר ממה שה306 שלך נוסעת.

2. אבל ההשוואה מגוחכת, אתה חייב להודות.

1. אבל שלי יותר אמינה. :D

2. לא פחות מגוחך ממה שהפכתם את הראלי.

• תוכן חדש...