Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, זרזיר ובת זוגו העז הטיבטית, הקשיבו נא :

תבקשו כמה שאתם רוצים מעל, בכייף, גם אם יש לכם שאסי בגג.

אבל אל תתרצו את זה בכך שהרכב כ"כ טוב ומגיע לו מחירון גבוה.

תראה מה הולך פה עם אנשים, הם אומרים שהם לא ימכרו את הראלי כי אין שום רכב ברמה הזאת במחיר כזה.

מי ישמע איזה רמה. אני בטוח שעם נהג ממוצע+ ועם פולו GTI, בערך 99% מבעלי הראלי פה יאכלו אבק בקו ישר בסיבובים ובסלטות.

...אהה ולגבי כך שאין אפשרות למצוא ראלי תקינה בפחות מ-5 מעל? הצחקתם אותי.

אתם מוזמנים לבוא למפגש ולדגדג אותי שאני אתחיל לצחוק ולא לבכות.

אישית אני מצאתי 3 ראלי במצבים שונים ומשונים, או שהיו חדשות לגמרי (אחת) או שהיו עם בלאי סביר (בולמים קידמיים) ורצו מחירון, או שהיו עם מספר דפקטים והיו מקבלים 4 מתחת (3.5 כבר סוכם, לפני בדיקה).

אז כן, אם דניאל ימכור לישי, שימכור לעומר, שימכור לזרזיר, שימכור לדניאל. אני בטוח שתוכלו לטעון שכולם בשוק מוכרים מעל.

אם תוציאו את הראש מהביצה הקטנטנה הזאת תראו שלא כולם כאלה (למרות שיש הרבה מאוד כאלה אני חייב לציין).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תגיד לי אז מה אתה רוצה

מצאת אחלה אוטו בפחות ממחירון לך תקנה

למה להטריד אותנו בשטויות שאתה כותב

ומי אתה שתגיד לי במה לתרץ את זה

אני יבקש כמה שאני רוצה

ואם אני ירצה אני יגיד שזה בגלל שבר רפאלי ישבה באוטו

אם בשבילי זה שבר רפאלי ישבה באוטו שווה 5 מעל המחירון

מי אתה שתבוא ותגיד לי שזה לא

??????????

ורועי מי שמוכר לך ראלי בפחות מהמחירון בשבילך הוא בן אדם הגיוני

בשבילי הוא פרייאר

אתה רוצה לבוא ולהתווכח על זה????

פורסם

ישי

ישי

ישי

בוא מהר :!: , זרזיר מתחיל לקשקש. :lol:

פורסם

תראה מה הולך פה עם אנשים, הם אומרים שהם לא ימכרו את הראלי כי אין שום רכב ברמה הזאת במחיר כזה.

מי ישמע איזה רמה. אני בטוח שעם נהג ממוצע+ ועם פולו GTI, בערך 99% מבעלי הראלי פה יאכלו אבק בקו ישר בסיבובים ובסלטות.

אז כן, אם דניאל ימכור לישי, שימכור לעומר, שימכור לזרזיר, שימכור לדניאל. אני בטוח שתוכלו לטעון שכולם בשוק מוכרים מעל.

אם תוציאו את הראש מהביצה הקטנטנה הזאת תראו שלא כולם כאלה (למרות שיש הרבה מאוד כאלה אני חייב לציין).

רועי אני לא TIFF ולא איזה COLIN אבל יצא לי אישית לנהוג על על המון מכוניות ספורט קטנות (סופר מיני) שמתחרות בראלי ולי אישית אף אחת מהם לא שמה חיוך כמו הראלי ואל תזלזל באנשים (על יכולות נהיגה וכו') יש כנראה הרבה דברים שאתה לא יודע עליהם...

אני מסכים איתך שראלי זה גם שם שמרימים אותו למעלה (וטוב שכך :lol: )

אולי גם אונו טורבו תשאיר אבק ל 90% מבעלי הראלי פה אז מה עדיף אונו???? אני אישית מעדיף את הראלי ואני באמת חושב שאין שום רכב במחיר הראלי (ביחס לשנתון כמובן) שייתן לי את החיוך על הפנים כמו הראלי.

נ.ב:אתה קצת לא מובן "הביצה הקטנטנה הזאת..." "למרות שיש הרבה מאוד כאלו אני חייב לציין" אז כנראה הביצה הקטנטנה מלאה ב"הרבה כאלו..."

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מעלה לך חיוך - אין בעיה, יש כאלה שפולו תעלה להם חיוך על הפנים.

הביצה אומנם קטנה, אבל יש בה מספיק שפוטים של ראלי.

לא דיברתי על יכולת נהגים, דיברתי על כך שיש יותר מדי אנשים שהחליטו על ראלי בגלל כתבות ופורומים כמו כאן, ולא בגלל נסיון או ידע

פורסם
מעלה לך חיוך - אין בעיה, יש כאלה שפולו תעלה להם חיוך על הפנים.

הביצה אומנם קטנה, אבל יש בה מספיק שפוטים של ראלי.

לא דיברתי על יכולת נהגים, דיברתי על כך שיש יותר מדי אנשים שהחליטו על ראלי בגלל כתבות ופורומים כמו כאן, ולא בגלל נסיון או ידע

מסכים איתך בהחלט..אבל כנראה שגם הכתבות הם נכתבו ע"י אנשים מביניי עיניין ולא סתם כי ל106 יש שם מדליק (ראלי).

אני חייב לציין שראלי לא מתאימה לכל בנאדם.

:roll: אבל מי שמחפש הנאה מנהיגה (וכן רועי צודק צריך ידע וניסיון...) אז הראלי היא בהחלט המתאימה ביותר היא מאוד מהנה היא מדויקת וזריזה ואת זה כתבו אנשים עם "קצת" יותר ידע מהרבה שהגיבו פה . הנה לכם כתבה קצרה

http://www.netcar.co.il/magazin/focus/1stcar.asp

וגם אברהם פורת בעבר כתב כתבה על "הנאה מנהיגה" והוא סיכם שלפי דעתו הראלי 1.6 היא ההנעה קידמית הכי מהנה שקיימת (כן יותר מGTI6).

פורסם
לא , לא קונה ולא אקנה יותר פיג'ו בחיים שלי.

אני מעדיף לנסוע במכונית שמודגשת למטה באדום בחתימה שלי....

אבל זאת דוגמא לראלי שמורה ומושקעת.

אין הרבה כאלה.

אני מצטער, חשבתי לרגע שהתבלבלת וכתבת "במכונית שמודגשת למטה באדום בחתימה שלי" במקום לכתוב "בכחול".

ולעומר - בלינק שנתת דווקא אומרים שה-GTI היא הכי טובה :wink:

ואם תוכל למצוא לי היכן אמר פורת את הדברים הללו, זה יהיה נחמד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא , לא קונה ולא אקנה יותר פיג'ו בחיים שלי.

אני מעדיף לנסוע במכונית שמודגשת למטה באדום בחתימה שלי....

אבל זאת דוגמא לראלי שמורה ומושקעת.

אין הרבה כאלה.

אני מצטער, חשבתי לרגע שהתבלבלת וכתבת "במכונית שמודגשת למטה באדום בחתימה שלי" במקום לכתוב "בכחול".

ולעומר - בלינק שנתת דווקא אומרים שה-GTI היא הכי טובה :wink:

ואם תוכל למצוא לי היכן אמר פורת את הדברים הללו, זה יהיה נחמד.

רוני

רוני ידידי רושמים שלGTI אין יתרון על הראלי .... אבל זה לא משנה כולנו מאותה משפחה :wink:

את דיבריי פורת ראיתי בעבר הרחוק במגזין של אוטו נראה לי משנת 9\98 אני חושב שלסקאלי (DRUGSTORE) יש את זה או שהוא יודע איפה זה לפחות. אני זוכר שיש תמונה של ראלי דור שני ורשום מתחתיה "הכי מהנה לנהיגה הנעה קידמית...." ומתחת לתמונה כתבה על הנאה מנהיגה.

פורסם

רוני ידידי רושמים שלGTI אין יתרון על הראלי .... אבל זה לא משנה כולנו מאותה משפחה :wink:

את דיבריי פורת ראיתי בעבר הרחוק במגזין של אוטו נראה לי משנת 9\98 אני חושב שלסקאלי (DRUGSTORE) יש את זה או שהוא יודע איפה זה לפחות. אני זוכר שיש תמונה של ראלי דור שני ורשום מתחתיה "הכי מהנה לנהיגה הנעה קידמית...." ומתחת לתמונה כתבה על הנאה מנהיגה.

קודם כל מר אהרנוביץ הידען רושם שאין יתרון כמשאבת אדרנלין נטו, אבל יש יתרון באיכות החיים ובלה בלה בלה. מצד שני, הוא גם כותב שבגלל המנוע התזזיתי מחלקת הביצועים כבר לא מפגרת אחרי אגף הניהוג (לעומת ה...) אני יכול להוסיף על זה שבשום מקום בעולם לא נבנחת הראלי מול המתחרות החזקות שלה שלא מבית, אלא רק גרסת ה-GTI (וה-VTS). כמו כן אותו גורונוביץ עצמו אמר לא אחת כי 306GTI6 טובה יותר מ-106GTI...

ואני עדיין מחכה לדברי פורת... (לא שהם ישנו אותי מדעתי, והרי נהגתי גם על 306 וגם על 106 (או סקסו, לצורך העניין)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל מר אהרנוביץ הידען רושם שאין יתרון כמשאבת אדרנלין נטו, אבל יש יתרון באיכות החיים ובלה בלה בלה. מצד שני, הוא גם כותב שבגלל המנוע התזזיתי מחלקת הביצועים כבר לא מפגרת אחרי אגף הניהוג (לעומת ה...) אני יכול להוסיף על זה שבשום מקום בעולם לא נבנחת הראלי מול המתחרות החזקות שלה שלא מבית, אלא רק גרסת ה-GTI (וה-VTS). כמו כן אותו גורונוביץ עצמו אמר לא אחת כי 306GTI6 טובה יותר מ-106GTI...

ואני עדיין מחכה לדברי פורת... (לא שהם ישנו אותי מדעתי, והרי נהגתי גם על 306 וגם על 106 (או סקסו, לצורך העניין)

רוני

רוני אני מסכים איתך שאיכות החיים בGTI עדיפה בהחלט על הראלי ולכן גרסת ראלי היא RALLYE ויש גם 205 כזאת וגם 306 כזאת.

הסיבה שבוחנים את הGTI היא מכיון שהמשיכו לייצר אותה עד שנים מאוחרות ביחס לראלי ויש לי גם מבחן של AUTOCAR שאתה מאוד תרצה לראות (הוא מלפניי חודש בערך) ויש בו מבחן בין 25 ההוט האצ'ס של בריטניה והGTI לקחה מקום 5 והVTS לקחה 4 בהפרשים שוליים (הם רשמו שזה אותו רכב רק הVTS באה עם 15")ובכתבה הם רשמו שה106 וה306 הם בושה לבית פיג'ו שלא מצליחה לחזור על ההצלחה שכולם מצפים לה בRC (באותו מבחן הRC פיגרה אחריי הGTI 106 בזמן הקפת המסלול והיא לקחה בכלל מקום 9 במבחן )בגדול הם רק נתנו הערות טובות על הGTI106 והVTS ורשמו כמה הרכב טוב שהוא מתחרה עם מכוניות של 7 שנים קדימה ממנו...

בגדול הGTI מתאימה יותר לקהל הרחב בגלל האיבזור . שים לב שגם בדרך כלל בוחנים את ה GTI 6 ולא 306 ראלי...

נ.ב:בטופ גיר נתנו את התואר "מהנה לנהיגה - הנעה קידמית" לGTI 6.

ובמקרה יצא לי לנהוג דיי הרבה על GTI 6 ובהחלט מדהימה ופה אני חייב להוסיף ולהגיד שZX 16V הייתה יותר מדהימה (אולי כי הייתה מושקעת בצורה נכונה מאוד...).

פורסם
והרי נהגתי גם על 306 וגם על 106 (או סקסו, לצורך העניין)

same same, but different

את דיבריי פורת ראיתי בעבר הרחוק במגזין של אוטו נראה לי משנת 9\98 אני חושב שלסקאלי (DRUGSTORE) יש את זה או שהוא יודע איפה זה לפחות.

הפלת אותי. אני אחפש את הכתבה (די, סידרתי כבר את החדר לאחר השיפוץ

והעיתונים חזרו למקומם... :roll: ).

עוד לא הבנתי מה רצית מכל המשפט הזה.

יש קשר לעובדה שעוד לא 7 בבוקר ושהתחלתי את היום נוהג בפולו?

ה"ויכוח" באמת הופך להיות קטנוני... :roll:

אייל :?: ב-ב-ב-באלנו :?::lol:

MCS 2008

פורסם

הסיבה שבוחנים את הGTI היא מכיון שהמשיכו לייצר אותה עד שנים מאוחרות ביחס לראלי ויש לי גם מבחן של AUTOCAR שאתה מאוד תרצה לראות (הוא מלפניי חודש בערך) ויש בו מבחן בין 25 ההוט האצ'ס של בריטניה והGTI לקחה מקום 5 והVTS לקחה 4 בהפרשים שוליים (הם רשמו שזה אותו רכב רק הVTS באה עם 15")ובכתבה הם רשמו שה106 וה306 הם בושה לבית פיג'ו שלא מצליחה לחזור על ההצלחה שכולם מצפים לה בRC (באותו מבחן הRC פיגרה אחריי הGTI 106 בזמן הקפת המסלול והיא לקחה בכלל מקום 9 במבחן )בגדול הם רק נתנו הערות טובות על הGTI106 והVTS ורשמו כמה הרכב טוב שהוא מתחרה עם מכוניות של 7 שנים קדימה ממנו...

אני באמת ארצה לראות את המבחן של אוטוקאר - אשמח אם תסרוק לי אותו, ותגיד לי גם מאיזה גיליון הוא.

אני חושב גם שיש לך טעות - הם לא רשמו שה-106 וה-306 הם בושה לבית פז'ו אלא ה-206RC, לא? בנוגע לפיגור שלה אחרי ה-106 במסלול - זה מדהים אותי כל פעם מחדש. ה-106 והסקסו מציגות זמנים מדהימים במסלול גם מול מכוניות חזקות בהרבה. זה גובל בחוסר הגיון, כש-106 עושה רק 3-2 שניות יותר מ-M3 על מסלול של דקה וחצי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנוגע לפיגור שלה אחרי ה-106 במסלול - זה מדהים אותי כל פעם מחדש. ה-106 והסקסו מציגות זמנים מדהימים במסלול גם מול מכוניות חזקות בהרבה. זה גובל בחוסר הגיון, כש-106 עושה רק 3-2 שניות יותר מ-M3 על מסלול של דקה וחצי.

רוני

הנתון הזה מדהים רק בהנחה שהמדידות התבצעו במסלול שאיננו טכני.

תוצאות כאלו הגיוניות רק במסלול טכני הדוק בו למכוניות דוגמת 106,VTS יתרון בשינויי כיוון מהירים ולכח המנוע יש פחות משקל.

בדיוק כמו מדידות זמנים במסלולים טכניים בין אופנועי ספורט מובהקים לאופנועי סופרמוטו.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...