Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

תחילה אפרט קצת ע"מ להסביר את המצב בו אני נמצא כרגע:

לפני כשבועיים רכשתי פורד אסקורט 1600 שנת 96 מחבר.

החבר נסע עם הרכב במשך שנתיים 37,000 ק"מ עד שנקרעה לו רצועת הטימינג, בזמן שהחנה את הרכב.

הוא ניסה להניע את הרכב זמן ממושך ומשלא הצליח, פשוט הכניס אותו למוסך שהיה בסמוך למקום.

נפרד מהרכב ל 5 ימים ושילם 4000 ש"ח, בשחור, קיבל קבלה רק על 600 ש"ח.

לאחר קצת פחות מחודש, במקרה שם לב שיש במים שמן, הרכב המשיך לנסוע נהדר, כהגדרתו.

ע"פ הצעתי חזר למוסך ושם אמרו לו: " כנראה שמישהו שפך בטעות שמן למים" , ניקו והחליפו את המים.

חברי נסע עם הרכב חודש נוסף ואז מכר אותו לי, אני בדקתי את המים והשמן, הכל היה תקין.

הרכב עמד אצלי כ 10 ימים, החלפתי לו 4 בולמים, נסעתי בו פעמים כל פעם 10 דקות בערך, כשעה לאחר הנסיעה השניה, ניסיתי להניע את הרכב שוב, אך ללא הצלחה.

בדקתי את המים וראיתי שיש בהם שמן (קצפת), למחרת גררתי את הרכב למוסך שבו טופל והבאתי את החבר שיטפל בעניין (הרכב שלו כביכול), בעל המוסך הניע את הרכב ללא בעיה, ניסה להתעלם מהשמן במים והסביר לחבר שלי שהרכב תקין.

לאחר שחברי התעקש המוסכניק אמר שכנראה הבעיה בבלוק המנוע ואת זה לא ניתן היה לבדוק טרם הרכבתו, כמוכן הוא רמז שזו תקלה שאינה קשורה לעבודה שהוא ביצע -ראש מנוע.

לבקשת חברי הרכב נשאר במוסך לבדיקה, כשהודגש שברצונו לדעת עלויות לפני כל ביצוע עבודה.

אשמח לקבל את עצתכם:

1. הרכב היה מצויין קודם לכן, האם ייתכן נזק לבלוק המנוע כתוצאה מקריעת רצועת טיימינג?

2. האם זה באחריות התיקון שנעשה?

3. אשמח לקבל הצעות להמשך טיפול

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

דבר ראשון, תתחדש.

המוסך שהרכב מטופל בו הינו חאפר לא נורמאלי !

משלם סכום אחד, קבלה על סכום אחר, מכונאי שמתחמק מהברור:

הוא עשה עבודה רעה על הראש ועכשיו מנסה להתחמק !

יכולים להיות מספר גורמים לבעיה:

1. פקונג ראש לא תקין/לא הוחלף/הוחלף ולא הותקן כראוי.

2. ראש מנוע שטופל לא נכון...

היות והאיש חאפר, אי אפשר לדעת מה בכלל הוא עשה שם.

מה לעשות?

יש הרבה אופציות, מפסיביות (לעבור למוסך אחר - אמין ולשכוח) ועד לאגרסיביות (כמו להרעיל לו את הכלב ולשים את הראש שלו על הכרית - שיהיה לו נחמד בבקר...), זה כבר תלוי בך.

לגבי הבלוק - אין סיבה לנזק לבלוק מהבעיה שתיארת - זה ניסיון התחמקות של המכונאי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...