Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
O.K. שכנעת אותי, אני לא מוותר לך: אתה דו פרצופי. מבסוט ?

כל פעם שתלכלך, אני מקווה שבני ימחוק אותך, אבל אם לא אענה לך בהתאם.

בני נותן לשרשור לזרום למרות שזה הופך מ"הגיגים ביחס לועד המועדון" ל"התכתשות בין שניים שלא מסוגלים לאמר את המילה האחרונה ולחזור לעיקר".

אבל אני עוקב אחרי כל מילה

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בואו נחזור רגע לנקודת ההתחלה;

הנקודה שבה עסק מר רבגוני היתה האם משלמים כיום מיסי חבר על מנת לשמור על השגי העבר,או שיש עתיד למועדון כגוף חי,בועט ונושם.מסובך?

סה"כ הועלו כאן הצעות לשיפור שנעשו מתוך כוונה טובה ודאגה כנה למועדון שמאחד את תחביבם של כולנו,אך מהר מאד הדיון החל לעסוק בגילם ובמצבם הפיזי של חברי הוועד...

ועוד הערה קטנה-לאן נעלמו כל מציעי ההצעות למינהם?

נשאה אותם הרוח,או שזה פשוט הפסיק לעניין אותם?

היי חן .

יש לי הצעה,אבל קודם לכן ,מה בדיוק רוצים שההנהלה תעשה, ולא עושה? הרצאות לפעמים יש,טיולים גם לפעמים יש ,ותצוגות גם יש,ואפילו מפגש שבועי יש,ריבוי אירועים סגולה לעייפות ,ימאס לאנשים ומהר ,תאמין לי ידע אישי.באשר להצעה היא פשוטה, אולי מי שלא נראה לו,יטריח עצמו ויקים לו מועדון,שם יעשה כראות עיניו,כנראה. ערב טוב-זאב החצוף

zeev

פורסם
דווקא כאן גלומה אחת האפשרויות הנירחבות ביותר לשפר את מצבו הכלכלי של המועדון,באמצעות הפיכת האבטומוביל לירחון של ממש,ומכירתו בחנויות.

אפשר בהחלט לעשות זאת באמצעות הקמת פאנל כותבים קבוע(מיתנדב ראשון כבר יש...),וכך גם נגדיל את המודעות לעיניין.

מסכים לגבי זה. ואולי בתור צעד ראשוני לפרסום להפיצו/לפרסמו בין מינויים של עיתון מסויים (הגה/אוטו לחיילים)?

אני הצעתי לכתוב לגיליון הבא ואם תיהיו מרוצים יש לי עוד רעיונות...

הייתי מצפה שוועד המועדון ידאג להפקיע את בית דין חברים מידי המועדון ויעביר אותו לטיפול מישפטי חיצוני,מאחר וממה שראיתי הפסיקות של בית דין חברים היו פשוט בדיחה עצובה,וחבל.
אולי אפילו לרענן אותו מידי פעם.

חן פרחי, את תפקיד ניהול מהדורת החדשות אתה בטוח לא תקבל מכיוון שהאבטומוביל כבר נמכר בחנויות (לפי מה שאני יודע).
כנראה שגם אני שומע על זה פעם ראשונה....

לפי מיטב ידיעתי האבטומוביל נמכר למינויים בטלפון.

אשמח לדעת על נקודות מכירה נוספות.

יש פה מישהו בפורום עם משפט מאוד יםה בחתימה (זה הולך ככה פחות או יותר): "העולם לא יהרס מהאנשים הרעים הוא יהרס מהאנשים שעומדים בצד ולא עושים כלום". .
הי זה הופיע בחתימה שלי :-P.

פתחתי בשירשור מצחיק שבו שאלתי מה יהייה המועדון הבא שאורן קיפניס ייצג, כי אחרי מעקב אחריו מסתבר שהוא נוהג לדבר בשם מועדונים אחרים ועד כמה שידוע לי אף אחד לא מנה אותו, ומוצא לנכון למשל להפריע פה בפורום הזה ולהרגיז, זה שהוא נדבק סדרתי זו בחירה שלו אבל הוא החליט לשים על דגלו להציק וחבל מאד שהמנהלים פה לא מוצאים לנכון לבקש ממנו בקשות כמו שבקשו ממני ואני נעתרתי.

לדוגמא הוא פתח שירשור של קבוצה מוזרה בשם הפרלמט, מה בין זה לבין הפורום הזה ?

זה שיש לקבוצה הזאת כלי רכב כן או לא??? את מי מעניין תמונות אנשים ??? אבל יחד עם זאת אף אחד מהאחראים לא מצא לנכון להזיז את השירשור למקומו הטבעי שלדעתי הוא "אוף טופיק".

חבל שהקבוצות לא מעמידות אותו על טעויותיו. אני לא היתי רוצה שהוא ייצג קבוצה שאני משתייך אליה.

לפי התמונות יש בו מספר חברי מועדון החמש שהפרום הזה משמש את חבריו.

אורן קיפניס חותם בשם מועדון הסאאב אבל יחד עם זאת מדבר בשם מועדון האופנועים, מועדון החיפושיות, מועדון הדה שבו, קופץ בראש כל פעם עם איזו חברת ביטוח אני מוצא שזה מגוחך ולא רק אני.

גם אני לא מבין למה בן אדם רושם תגובות אישיות תחת שם של קבוצה.

כשאני כותב כ M.Azulay אני מייצג את דעותי.

כשאני כותב תחת שם המשתמש subaru classic אני כותב הודעות בשם קבוצה ומשתדל לייצגה בכבוד.

1.ריענון הוועד ע"י שינוי התקנון,לא מפני שהוועד הנוכחי נכשל במילוי תפקידו,אלה על מנת למנוע שחיקה ועייפות החומר.לדוגמא-חבר וועד יוכל לכהן שתי קדנציות בלבד.

היתי אומר אפילו 3 ולשריין את מקומות

5 למייסדי/ותיקי המועדון שכיהן בתפקיד ועד.

6 לנשים.

7 לצעירים/ת.

אני גם חושב שאם חבר רוצה להמשיך ליהיות חבר ועד אז צריכה להיות "תקופת צינון" של כשנה.

פרוצדורה כזו נועדה לכשלון מראש, שכן, בשפה אחרת זה אומר: כן, אנחנו המנהלים, אבל אין לנו חשק לעבוד (מעבר למה שאנו עושים), בוא תעשה אתה את העבודה,.אילן
נכון הם לא עושים מספיק. אבל בוא נראה למה?

- לרובם יש ילדים/נכדים.

- לרובם יש אישה.

- לרובם יש אחים/אחיות והורים.

- לרובם יש עבודה במשרה מלאה.

- לרובם יש בית שהם צריכים לדאוג לו.

- לרובם יש רכב/ים שהם צריכים לטפל בו/הם או לשפץ אותו/ם.

אם אחרי כל ההתחיבויות האלה הם מוצאים זמן להשקיע בנו, שכל הזמן מעבירים ביקורת ומתלוננים אז אני מצדע להם ומוריד את הכובע בפניהם.

חוסר האפשרות לקבל רשימת חברים, על מנת ליצור קשרים, וזאת מסבה חוקית של "שמירת אנונימיות של חברי העמותה" (הפרד ומשול ???).אילן
אני רואה בזה הגנה על צנעת הפרט.

א לפני שנה הצעתי שהבחירות יהיו באינטרנט(אחוז ההצבעה בכלל וצעירים בפרט יעלה)-

כלום לא נעשה

בשנת 2006 יש לא מעט בתים שאין בהם מחשבים.

גם יש מספר לא קטן של אנשים בוגרים שלא מיתמצאים בטכנולוגיות המתקדמות של היום.

ב. לפני שנה הציעו אחרים פרסום שוטף באינטרנט של נושאי דיון הוועד ההחלטות ומעקב ביצוע-

כמובן כלום לא התבצע

לאחר שיחה קצרה עם ידידנו היקר אבינ .הבנתי גם אני, שהכלל לא צריך לדעת את אשר נהנים ממנו חברי המועדון.

אולי אפש להציע להגדיל את הקלאסיקון ולצרף אליו את תמליל הישיבה (שנכתב בכול ישיבה) ולתמלל את ההרצאות. ושיפורסם בניפרד לאבטומוביל אחת לחודש.

. אני אתן לך דוגמא: איזה חבר יש לו טענה שבמפגשישי אינו יכול לצאת ו/או להכנס בגלל שהמקום קטן מידי ? או התשובה החביבה של ההנהלה:"תמצא אתה מקום אחר". הדבר משול לאדם שבא למשטרה, ואומר שהשכן מרביץ לאש, והם עונים לו בוא תצטרף למשטרה, ואז תוכל להפסיק את זה.

לצערי אני מסכים עם הטענה הזו.

יש לי הצעה אחת לטווח המיידי והיא שיש לכנס אסיפה כללית שלא מין המניין ובה, כל מי שיש לו נושאים להעלות לגבי תפקודו של המועדון, הוועד וכו' יוכל לשאת בה דברים וכמו כן, זו תהיה במה רשמית להעלות בה הצעות ייעול, ביקורות, יוזמות וכן הלאה. אני מוכן לקחת עליי את הארגון והניהול של האסיפה הנ"ל, אני אדבר עם הוועד/יו"ר על הנושא בהקדם.

עריכה: לגבי הישיבה הנ"ל, אני מציע שבאופן חריג, יינתן זמן להעלאת הצעות גם לחובבי רכב אספנות אשר אינם חברי מועדון, זאת בכדי לשמוע מה חסר לדעתם למועדון או במה לדעתם דרוש שינוי ייעול ובעקבות שינויים אלו, אם יוחלט ליישמן, הם יצטרפו/יחזרו למועדון.

יש לי עוד המון מה לומר, המון, אך במקום לשלוף מהמותן, אני ארכז את דבריי במסודר ואעלה אותם בפורום הרלוונטי (אסיפה כללית/ישיבת וועד/פורום וכו').

ואולי בהמשך להציע אסיפה חצי שנתית באון קבוע כדי לתת מענה לטענות החברים.

(אני חייב לציין שאהבתי את הסמלון הנוכחי שלך:wink:)

- רן (עדיין לא חבר מועדון)
מה??????????

רן תצטרף למועדון.

א - הגיע הזמן.

ב - אנחנו צריכים אנשים טובים כמוך בעמותה.

2. האם מישהו בהנהלה אי פעם עשה משאל בין החברים (רב האנשים שדיברתי אתם אמרו שבית הקפה כלל לא מעניין אותם), לנחיצות בית הקפה (הסיבה שבד"כ מונעת את המעבר למקום יותר נוח) או, אולי שיטת שרות אחרת ? מדוע נדבקת הנהלת המועדון לקונטקסט הזה ?

אילן

אילן היקר.

גם אני טענתי בעבר שבית הקפה מיותר, אבל כיום שיניתי את דעתי וכיום אני חושב שנחמד לשבת בו עם החברים.

חוץ מזה יש שם אחלה בוטנים :wink:(בדרך כלל).

לסיום הייתי רוצה להוסיף שני דברים לכל המגיבים והמוגבים:

כל ההתחסדות של מגיבים מסויימים בענין ה"אופוריה של ההתנדבות" מיותרת לחלוטין, ההתנדבות כבודה במקומה מונח, אך אינה יכולה להיות מחסה לניהול לא נכון. אני מבקש לא להתנפל עלי, כתבתי משפט כללי, ללא שום כוונה למישהו או משהו וכל דמיון למציאות הוא מקרי בהחלט,

אילן

אני חוזר על דברי:

נכון הם לא עושים מספיק. אבל בוא נראה למה?

- לרובם יש ילדים/נכדים.

- לרובם יש אישה.

- לרובם יש אחים/יות והורים.

- לרובם יש עבודה במשרה מלאה.

- לרובם יש בית שהם צריכים לדאוג לו.

- לרובם יש רכב/ים שהם צריכים לטפל בו/הם או לשפץ אותו/ם.

אם אחרי כל ההתחיבויות האלה הם מוצאים זמן להשקיע בנו, שכל הזמן מעבירים ביקורת ומתלוננים אז אני מצדע להם ומוריד את הכובע בפניהם.

אבל לעינייננו: אם הכל במועדון הוא טוב, יש להפסיק להתלונן ולהמשיך את חיינו כרגיל, אך אם לא, יש לתקן- ולעובדה שהחברה' עובדים בהתנדבות-אין שום קשר לענין.

אילן

לא הכל טוב במועדון, אבל אם במקום להיתלונן נתחיל להשקיע, אז נוכל לבקר את עצמנו. מה אנחנו לא עושים מספיק טוב. ומי באמת מונע ממנו לשנות לטובה דברים.

חברים אני לא יכול לתרום במועדון.

אני עובד (בד"כ) במשרה מלאה (9 שעות!!), ולומד לימודי ערב. כך שקשה לי להגיע לישיבות ולהשפיע מבפנים.

אבל נחום וזמי יודעים איך להשיג אותי וכשצריך את עזרתי באירועים שאני מגיע אליהם. ואז אני מוותר על אחת ההנאות הגדולות שלי (לנסוע בשיירה). ומגיע לעזור במה שאומרים לי (מקרה הש.ג באירוע הגביע הנודד האחרון)

אז בקיצור במקום להיתלונן. מי שבאמת איכפת לו: שיחשוב מה הוא יכול לעשות על-מנת לשפר את המצב. ותיראו איך הכל משתנה.

קובי מילוא:

את הקול שלי יש לך.

משה אזולאי.

חבר מ"ס 13289.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שתי הערות:

אסיפה שלא מן המניין: אני מניח שלא בדקתם אבל בקרוב צריכה להיות אסיפה כללית שהיא הבמה המתאימה.

לפי הכמות של האנשים שהגיעו לאסיפות כלליות, אני מניח שעוד אסיפה עם 40 - 50 איש לא תשנה הרבה...

האבטומוביל יוצא על ידי חברה חיצונית שמממנת אותו. זה כבר יוצר "הכנסה" למועדון. כל עוד החברה מפסידה על כתב העת, אין מה לדבר על רווח למועדון. הרווח הוא ערכי, יש לנו כתב עת מעולה שאנחנו לא משלמים עליו...

שיריון מקומות כלל לא מקובל עלי..בכל מקרה נראה לי שצריך שינוי בתקנון...וצריך לבדוק גם את חוק העמותות. אישית אני מתנגד כי המועדון והועד שייכים לכלל החברים. ושוב, אנא בידקו את הרכב הועד הנוכחי, הותק של חבריו במועדון וכו וכו.

לגבי פרסום החלטות הועד וגם אולי המאזן וכו'. באתר האינטרנט החדש (ושלא תגידו שלא נעשה דבר..כן?) יהיה פורום סגור לחברי המועדון לצד הפורום הזה שיתקיים כפורום פתוח.

בני (כחבר מועדון)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

שיריון מקומות כלל לא מקובל עלי..בכל מקרה נראה לי שצריך שינוי בתקנון...וצריך לבדוק גם את חוק העמותות. אישית אני מתנגד כי המועדון והועד שייכים לכלל החברים. ושוב, אנא בידקו את הרכב הועד הנוכחי, הותק של חבריו במועדון וכו וכו.

נכון המועדון והועד שייכים לכלל ולכן יש לשריין המקומות:

6 לנשים.

7 לצעירים/ת.

שהם חלק מאוכלוסית המועדון. בנוסף אני חושב שאם חבר רוצה להמשיך ליהיות חבר ועד אז צריכה להיות "תקופת צינון" של כשנה. כדי לתת לאחרים לנסות להשפיע.

לגבי פרסום החלטות הועד וגם אולי המאזן וכו'. באתר האינטרנט החדש (ושלא תגידו שלא נעשה דבר..כן?) יהיה פורום סגור לחברי המועדון לצד הפורום הזה שיתקיים כפורום פתוח.

בני (כחבר מועדון)

Moshe Azulay

פורסם
נכון המועדון והועד שייכים לכלל ולכן יש לשריין המקומות:

6 לנשים.

7 לצעירים/ת.

שהם חלק מאוכלוסית המועדון. בנוסף אני חושב שאם חבר רוצה להמשיך ליהיות חבר ועד אז צריכה להיות "תקופת צינון" של כשנה. כדי לתת לאחרים לנסות להשפיע.

אענה אחד אחד

שיריון מקומות מקומם אותי בעיקרון. שיריון לנשים? אולי גם שיריון לייקים? מי שרוצה להיות חבר/ת ועד, שיתמודד/תתמודד. אני בטוח שהנשים (והייקים, ובעלי המוסטנגים) ירגישו נח יותר אם יזכו במקום בועד בזכות עצמם. אל תשכח גם שאחרי האסיפה הקודמת ובמיוחד אחרי הרבה בקשות להגשת מועמדות, הגיש מספר עלוב, כן עלוב, של חברים את המועמדות.

ביחס לתקופת צינון, שוב, אם היו מגישים רבים את מועמדותם היה מקום לדון בכך, וגם באורך הקדנציה. זה לא פשוט. אגב, שוב, מישהו ברר ברצינות, כמה זמן כל חבר בועד הנוכחי משמש בתפקידו?

אתר האנטרנט: לא אני העליתי את ההצעה לפרסם החלטות באינטרנט. רק עניתי למי שאמר שההחלטות צריכות להיות חסויות למי שלא חבר מועדון. אז את האמירה (הנכונה שלך) תפנה למישהו אחר.

בעניין הפרוטוקולים, הם הרי פתוחים לעיון במשרד המועדון. אם כל מי שמתלונן לא טורח, אפילו פעם בשנה להתבונן בהם ולראות אם דנו ואיך דנו בכל מיני הצעות ואם היתה בכלל תשומת לב להצעות, אז זאת לא בעיה של הועד. הרי רבים לא טורחים לבוא פעם בשנה לאסיפה הכללית..

פורסם

ממש תענוג! יש כאלו שכתבו עמודים שלמים אבל לא טרחו להפנים גם שורות בודדות שנכתבו על ידי אחרים!

1. לא נאמר שבחירות באינטרנט הן במקום אמצעים אחרים ...כך שמי שאין לו מחשב יכול להמשיך ולא להצביע כפי שעשה בבחירות הקודמות...

2. אין שום בעייה טכנית או טכנולוגית לחשוף באינטרנט נושאים לידיעת החברים בלבד (גם חשבונות הבנק

שלנו באינטרנט אינם חשופים לציבור)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

שלום ידידים.

רציתי להגיב לכל השירשור הארוך הזה, עמד לי על "קצה המקלדת", והחלטתי לנצור.

אני מניח שלאחר רגיעה קלה אפתח שירשור אחר ממוקד בכמה דברים שחשובים לדעתי, קשורים בחלקם לנאמר בשירשור זה, ולא מתוך תגובה מתלהמת למאן דהוא כזה או אחר.

אולם ברצוני להעיר כמה דברים להודעתו של בני הספל, ולהלן תגובתי בכחול.

שבוע טוב לכולנו - אבי.

אענה אחד אחד

שיריון מקומות מקומם אותי בעיקרון. שיריון לנשים? אולי גם שיריון לייקים? מי שרוצה להיות חבר/ת ועד, שיתמודד/תתמודד. אני בטוח שהנשים (והייקים, ובעלי המוסטנגים) ירגישו נח יותר אם יזכו במקום בועד בזכות עצמם.

נכון מאד. גם לדעתי, אדם צריך לכהן עקב רצונו, התאמתו, ומאמציו להבחר כאיש ציבור, ולא לקבל את זה כדבר מובנה.

אל תשכח גם שאחרי האסיפה הקודמת ובמיוחד אחרי הרבה בקשות להגשת מועמדות, הגיש מספר עלוב, כן עלוב, של חברים את המועמדות.

וזה הדבר שחורה לי הכי הרבה, ומעיד עד כמה מרבית הקיטורים (שחלקם אמנם נכונים) הם רק בכדי להוציא קיטור ותו לא.

ביחס לתקופת צינון, שוב, אם היו מגישים רבים את מועמדותם היה מקום לדון בכך, וגם באורך הקדנציה. זה לא פשוט. אגב, שוב, מישהו ברר ברצינות, כמה זמן כל חבר בועד הנוכחי משמש בתפקידו?

בדעתי להציע הצעה הפוכה. תקופת כהונת חברי הועד תהיה 3 שנים (במקום שנה). מאחר ובזמן קצר של שנה - כשעובר זמן עד שנכנסים חברים חדשים לעניינים, (מה גם שרוצים להחליף את כל החברים, הרי לא התייחסו בתלונות רק לאדם או שניים...), אין מספיק זמן לועד ליזום מהלכים משמעותיים שיסתיימו תוך כהונתו. תמיד מקננת בלבם המחשבה "עוד מעט שוב בחירות ואולי לא נכהן עוד", והרוח יוצאת מהמפרשים.

אתר האנטרנט: לא אני העליתי את ההצעה לפרסם החלטות באינטרנט. רק עניתי למי שאמר שההחלטות צריכות להיות חסויות למי שלא חבר מועדון. אז את האמירה (הנכונה שלך) תפנה למישהו אחר.

בעניין הפרוטוקולים, הם הרי פתוחים לעיון במשרד המועדון. אם כל מי שמתלונן לא טורח, אפילו פעם בשנה להתבונן בהם ולראות אם דנו ואיך דנו בכל מיני הצעות ואם היתה בכלל תשומת לב להצעות, אז זאת לא בעיה של הועד.

זו כן בעיה של הועד. האם אין זכותו של חבר המועדון באילת או בקרית שמונה לדעת על מה דובר בישיבה?

האם הוא צריך לבוא עד ר"ג ולתאם שזה יהיה בשעות המשרד בכדי לקרוא פרטוקולים?

מעבר לכך, היה שירשור בזמנו, שריכז טענות של החברים. דובר אז שהועד ידון בנושאים, ותינתן תשובה בפורום להשגות שהועלו בשירשור. זה לא בוצע עד היום.

האמירה החוזרת ונישנית "מי שרוצה יבוא למשרד ויקרא", היא כמו האמירות: "חברי הועד לא מקבלים משכורת", "מי שרוצה דבר מסויים שישים יד/ידאג להצעת מחיר/יארגן שלטים" וכד'.

אלו אמירות שנכונות מבחינת התחביר שלהן, אך לא מקובלות בהיבט של מחוייבות חבר שמקבל עליו את שליחות הציבור (על מעט הטוב וכל הרע שבה...).

הרי רבים לא טורחים לבוא פעם בשנה לאסיפה הכללית..

נכון, ועצוב מאוד. כנ"ל גם לגבי נוכחות דלה (לטעמי) בהרצאות המאורגנות להפליא.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לגבי פרסום דברים באינטרנט עניתי כבר:

"לגבי פרסום החלטות הועד וגם אולי המאזן וכו'. באתר האינטרנט החדש (ושלא תגידו שלא נעשה דבר..כן?) יהיה פורום סגור לחברי המועדון לצד הפורום הזה שיתקיים כפורום פתוח"

פורסם

אבי, תודה על דבריך השפויים כרגיל.

יחד עם זאת, כל עוד אין דרך אחרת לפרסם את החלטות הועד צריכים לבוא למשרד. (ומדובר על העבר כי בעתיד הקרוב תהיה דרך). יואילו בטובם החברים אפילו פעם בשנה לבוא למשרד. אני לא מדבר על יותר מפעם ב 12 חודשים. חוצמיזה חלק מהמתלוננים שוהים במרכז הארץ...

ביחס להצעות: אמרתי כבר מקודם שיש דיון בהצעות אבל רק מי שמועיל בטובו להתעניין בפרוטוקול, יודע על כך. מה לעשות ולא תמיד כל הצעה מתקבלת. בנוסף לכך מגישי ההצעות יכולים לבוא לישיבות להשתתף בדיון. גם אחרים יכולים לבוא לישיבות כי הן פתוחות בעיקרון. כמה ממגישי ההצעות וסתם מתענינים באו לישיבות הועד? יותר נח להתגולל על הועד תחת כיסוי אנונימי..לא? (אני מתכוון לפותח השרשור).

בני (כחבר מועדון)

שלום ידידים.

רציתי להגיב לכל השירשור הארוך הזה, עמד לי על "קצה המקלדת", והחלטתי לנצור.

אני מניח שלאחר רגיעה קלה אפתח שירשור אחר ממוקד בכמה דברים שחשובים לדעתי, קשורים בחלקם לנאמר בשירשור זה, ולא מתוך תגובה מתלהמת למאן דהוא כזה או אחר.

אולם ברצוני להעיר כמה דברים להודעתו של בני הספל, ולהלן תגובתי בכחול.

שבוע טוב לכולנו - אבי.

פורסם

במחשבה שניה, יכולה להיות דרך קלה ופשוטה להפיץ סיכומי ישיבות מבלי להתעסק עם פורומים סגורים וסיסמאות - אני מניח שלחלק לא קטן מחברי המועדון יש כתובת דוא"ל (מעניין לאיזה אחוז - בוודאי יש במזכירות נתון כזה). לפחות לאילו, אפשר להפיץ את הסיכום בצורה זו. העלות אפסית, ואני מניח שהסיכומים ממילא מודפסים ב-WORD. אגב - גם אם לא, אפשר לסרוק אותם בקלות ולשלוח כקובץ. זה בוודאי זול יותר מאשר לצרף חומר מודפס לקלאסיקון, אם כי זה לא יפתור את הבעיה לכלל החברים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מחשיב את עצמי כחובב רכבי אספנות, ואפילו משפץ משהו שמתקרב לכך.

אבל כשאני רואה את כמות האמוציות שנשפכת כאן, אני שואל את עצמי למה לי להכנס לקלחת הרוחשת הזו.

לשוקעתיק אני בא, וכן לכמה אירועים פתוחים אחרים, אבל לא למפגשישי ולא מצטרף למועדון החמש כי אני לא חש שהצטרפות זו תתרום לי משהו אישית (מאידך היא בוודאי תתרום לכלל נושא האספנות בישראל).

איו לי הצעות אופרטיביות כרגע לשיפור המצב ומשיכת חובבים שכמותי למועדון, אך מכל ההצעות נראית לי ביותר הצעתו של ליאור ברוך לישיבה פתוחה גדולה של סיעור מוחות, שאליה יוכלו לבוא גם מי שאינם חברים פורמליים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בני נותן לשרשור לזרום למרות שזה הופך מ"הגיגים ביחס לועד המועדון" ל"התכתשות בין שניים שלא מסוגלים לאמר את המילה האחרונה ולחזור לעיקר".

אבל אני עוקב אחרי כל מילה

בני, מנהל הפורום

בני מדבר בגוף שלישי ??? - מה קורה?

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

שיריון מקומות לצעירם/נשים.

הכוונה היא לא להביא אנשים מהרחוב ולהפיל עליהם תפקיד ועד אלא במידה ויש מתמודדים כאלו לשריין להם מקום שיוכלו להיכנס לועד ולייצג את הצעירים והנשים.

במידה ואישה תיהיה חברת ועד זה יעזור לעניין עוד נשים בתחום רכבי האספנות.

במידה ויהיה צעיר (עד גיל 30) בין חברי הועד זה יעזור לצרף עוד חברים צעירים למועדון.

משה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...