Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכולם. אני שייך לאותו רוב דומם הדרך כלל שגולש כאן בפורום, אותו חתך אנשים כמו פותח השרשור ואני רוצה לציין כמה דברים.

שימו לב בשעת כתיבת התגובה שלי 8.12 בבוקר היו 159 קריאות של השרשור ורק 8 תגובות .

התגובות היו של גולשים מאד מוכרים בפורום, מיהם כל השאר? כנראה אנשים שלא בא להם להגיב כלכך מוקדם בבוקר ועוד כאילו ואחרים, אבל יש גם כאילו כמוני שכן חובבי אספנות אבל לא מספיק מפתה אותם כרגע להיות חברי מועדון.

הכסף לא כל-כך משנה אבל אני כן שואל את עצמי מה אני מקבל וכל הפוליטיקות של המועדון לא מענינות אותי, צריך להבין שאנחנו חובבי ענתיקות אבל מה לעשות חיים בעולם מודרני שבו שם המשחק הוא שיווק ואם המועדון לא ישווק את עצמו בכל דרך שלא תהיה ותפתה חברים חדשים להצתרף, סופו שישאר קטן ולא גוף גדול ובעל השפעה כמו שהוא יכול להיות.אם נשווק נגדל ואז רוב הבעיות שהוצגו ע"י המגיבים עד עכשיו יפתרו לבד.

פורסם
מזה זמן רב מתרוצצות בראשי מחשבות, תהיות, הגהות והשגות לגבי המועדון ותפקודו, החלטתי להפסיק לשתוק:

4. עליתיסתים? כן, עוד איזה. נכון, הרוב יגידו מה פתאום, אנחנו תמיד עוזרים, חברותיים, נחמדים לכל מי ששואל, אך איך זה ששוב ושוב מוטחת האמירה הזאת בפניכם, במשך שנים כה רבות? איך זה ששוב ושוב כשהאמירה הזו נאמרת, לא קמים אנשי חוכמה ואומרים אולי יש משהו בדבריהם? אותם אנשים, תמיד קופצים ואומרים אנחנו? לא, מה פתאום, אנחנו מסבירי פנים, נחמדים, אוהבים, מקבלים. אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון, אתה שיכור. אם שלושה אמרו לך שאתה שיכור אתה צריך גמילה. המועדון הזה צריך שינוי תדמית וטובה שעה אחת קודם.

העלת ביקורת חשובה שרובה לגיטימית וראויה להתייחסות. להערכתי גם תצליח לקבל תגובות וצפיות רבות לשירשור הזה, וטוב שכך. יש לי פיתוי גדול להגיב לכל משפט ולכל נקודה (למשל לגבי הוועד ה"חלוד", שקל להתלונן עליו, אבל אף אחד לא מתנדב להחליף אותו...), אבל אני אתייחס רק לנושא אחד, שציטטתי למעלה - ה"אליטיסטים".

נשבר לי ה%##$ להוכיח שאין לי אחות (דווקא יש לי - קוראים לה שירה והיא אחלה בחורה). בכל קבוצה של אנשים יש התפלגות סטטיסטית של חכמים, טיפשים, נאיבים, ציניקנים, מסבירי-פנים, ואנטיפטים. העובדה שמישהו חובב רכבים קלאסיים עדיין לא מבטיחה שהוא יהיה איש נחמד שמדבר עם הזולת בגובה העיניים. לכן, יש גם במועדון החמש אנשים לא "נחמדים" שיוצרים תדמית שחצנית ומתנשאת, ויש שם גם כמה אנשים מאירי פנים ששמחים לענות על כל שאלה נודניקית ולבזבז שעות בסיוע לחובבים אחרים שפחות מנוסים מהם (גם אם הם עדיין לא חברי מועדון...). זו בערך אותה התפלגות שיש בכל קבוצה אחרת. אני לא יודע מאיפה התדמית הזו נוצרה, אבל אני משער שהיא לא נולדה סתם כך. אני כן מצפה מאנשים אינטליגנטים ליכולת לשפוט ע"פ עובדות, ולא ע"פ תדמית מן העבר. שאלת "איך זה ששוב ושוב כשהאמירה הזו נאמרת, לא קמים אנשי חוכמה ואומרים אולי יש משהו בדבריהם?" - אני לא מתיימר להיות איש חוכמה, ואולי גם יש משהו בדבריהם, אבל מה תרצה שנעשה עם זה עכשיו? אולי נעביר את חברי המועדון "מבחן נחמדות" ונזרוק את כל הנכשלים? אולי נצא בקמפיין "אנחנו דווקא כן נחמדים וצנועים"?

לא - יש גם לך אחריות אישית כאדם שמנסה להכנס למסגרת חדשה. קח דוגמא מילד שנכנס לכתה חדשה - הוא "קורא את המפה", מזהה את הילדים הידידותיים וה"נחמדים", ואת השוויצרים והשחצנים, ופועל בהתאם לפי נטיות ליבו. כנראה כשמתבגרים מאבדים את היכולת הזו ובוחרים בפתרון הקל של הדבקת סטיגמות.

לסיום, אחת השיטות המתוחכמות לסתום למישהו את הפה היא לומר לו שהמגרעת העיקרית שלו היא שהוא לא יודע לקבל ביקורת - כל מה שהוא יאמר כנגד זה רק יוכיח את הטענה... אני מצטער, אבל אני לא אפול במלכודת הזו - אם שלושה אנשים אומרים לי שאני שיכור, אבל אני לא נוגע באלכוהול, אז אולי הם שתו קצת יותר מידי, או שהם לא יודעים מה זה אלכוהוליסט (ואם המשפט הזה "מוציא" אותי אליטיסט - שיהיה).

בברכה,

קובי

(כרטיס חבר מועדון מס' 10103 משנת 1985, גאה בזה, וכנראה הולך לרוץ לוועד בבחירות הבאות כי הבנתי שלקטר מהצד זה לא מספיק - צריך מתי שהוא גם להזיז את הישבן ולעשות משהו לטובת המועדון שנתן לי ולתחביב שלי כה הרבה).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הייתי מבקש להביא דוגמא להתנהלות שלדעתי למשל מבריחה או לא ממש מושכת חברים חדשים, וזאת למשל אני קושר בשחיקה ובעייפות החומר וכן גם אני קושר זאת לגיל הממוצע כי יש קשר בין הוותק לגיל הכרונולוגי, על אף שדם צעיר וחדש הוא לא בהכרח גם קשור, אלא יותר לרצון לקדם דברים, הייתי אומר שמתוך הדברים שנאמרו ע"י פותח השירשור מישהו (בני החמישים) ומעלה יפגעו ובצדק, כולנו נגיע לשם ולי יש סבא שאני מעריץ אותו והרבה מאד צעירים לא נוגעים לקרסולו!

פתחתי בשירשור מצחיק שבו שאלתי מה יהייה המועדון הבא שאורן קיפניס ייצג, כי אחרי מעקב אחריו מסתבר שהוא נוהג לדבר בשם מועדונים אחרים ועד כמה שידוע לי אף אחד לא מנה אותו, ומוצא לנכון למשל להפריע פה בפורום הזה ולהרגיז, זה שהוא נדבק סדרתי זו בחירה שלו אבל הוא החליט לשים על דגלו להציק וחבל מאד שהמנהלים פה לא מוצאים לנכון לבקש ממנו בקשות כמו שבקשו ממני ואני נעתרתי.

לדוגמא הוא פתח שירשור של קבוצה מוזרה בשם הפרלמט, מה בין זה לבין הפורום הזה ? זה שיש לקבוצה הזאת כלי רכב כן או לא??? את מי מעניין תמונות אנשים ??? אבל יחד עם זאת אף אחד מהאחראים לא מצא לנכון להזיז את השירשור למקומו הטבעי שלדעתי הוא "אוף טופיק".

אורן קיפניס חותם בשם מועדון הסאאב אבל יחד עם זאת מדבר בשם מועדון האופנועים, מועדון החיפושיות, מועדון הדה שבו, קופץ בראש כל פעם עם איזו חברת ביטוח אני מוצא שזה מגוחך ולא רק אני,.

אני מלווה את מועדון החמש מאז דאז, גם אני נכוותי מיחס מתנשא ומגעיל כלפיי וקשה לי לשכוח וזאת עוד סיבה מדוע איינני מצטרף ויחד עם זאת אני מכיר אנשים אחרים שהם פשוט נפלאים וחלקם אף הגיב פה וחלקם בולטים מאד בחסרונם,.

המועדון נכשל בטיפול בשני אנשים שכמעט הרסו את מושג האספנות מתוך מניעים אישיים כמו גם חבר אחר שתבע את המועדון משמיץ אותו בכל הזדמנות, גם הוא לא ממש תורם פה בפורום אלא מציק והוא עדיין חבר מן המניין, עם כל הכבוד לדמוקרטיה עדיין ישנם קווים אדומים ושני המקרים הללו בכל מקום אחר היו מועפים, אבל לא פה ומעניין מדוע מאד מעניין מדוע?

אמרתי בעבר גם אני יודע לשחק את "הילד הרע" ואני אמשיך אבל אני גם יודע את הדרך האחרת ואני ממש שנייה לפני ללבוש את הכובע השני בחזרה אבל ממש לפני אני רוצה להגיד לפותח השירשור למרות שאני מסכים אתך בגדול אי אפשר למחוק את הדברים הגדולים שהעמותה כן עשתה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מצטער,לא עמדתי בפיתוי וכן אגיב בנוגע לכמה מהנושאים שהועלו כאן,ולשם שינוי אציע הצעות למה כן אפשר לעשות.

1.ריענון הוועד ע"י שינוי התקנון,לא מפני שהוועד הנוכחי נכשל במילוי תפקידו,אלה על מנת למנוע שחיקה ועייפות החומר.לדוגמא-חבר וועד יוכל לכהן שתי קדנציות בלבד.

2.רוטצייה בניהול הפורום-בלי קשר לרמת ואופן הניהול של בני,צריך גם כאן להחליף מעת לעת את המנהל,שלמעשה מנהל את פניו הווירטואליות של המועדון.

3.הוצאת בית דין חברים מידי המועדון.לא יתכן שבית דין חברים ישפוט אדם ביום ראשון,כשביום שישי הוא ישב איתו במפגש על כוס בירה.זו לא אמורה להיות בעייה,אפשר להשתמש לצורך כך בסטונדטים למישפטים.

4.הרחקת חברים שסרחו.אין ספק שהיחס והעונשים המגוכחים שקיבלו חברים שסרחו אינו מספק,ויש להרחיק חברים שהורשעו בבית דין חברים,פיזית.ממש כך.

5.כפי שהיצעתי קודם,לפתח את האבטומוביל למגזין של ממש,והצעתו למכירה.

6.מינוי רכז לנושא הצעירים והחברים החדשים במועדון,הצעה שנדונה לא פעם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כתבתי בחצי שעה עמוד ממש עמוס

אבל בעצם הנושא במספר תרדים לעוס

מעדון ה5 כמו אווזים ברומא

לא עכשוי וודאי נטול ארומה...

וכמו שכתבה לי פעם דוברת מועדון

נינוחה...

"עזוב אותנו במנוחה"

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לכל המגיבים בקר טוב

מעניין שכל הדברים שנכתבים כאן, העליתי לפני שנים, עם כל ההתלהבות שמופגנת כאן, ואז צחקו עלי ונידו אותי.

אבל מאז חשבתי קצת, ודעתי על הפיתרון השתנתה במקצת, ועל כך הייתי רוצה לדבר.

מועדון ה-5 הוא דבר נחמד ורצוי. הבעיה, כפי שהועלתה כאן,היא חוסר שביעות רצון של החברים, וזה, לדעתי, לא נובע מהסיבות שעלו כאן, אלא מאופיו הכללי של מועדון ה-5, שיותר דומה ל"בית העם" של המושב או הקיבוץ-כל יום ששי יש סרט, ולפעמים יש חתונה או יום-הולדת.

חבר מועדון רוצה להרגיש שייכות ולהיות בן בית, לבוא לבקר מתי שבא לו, להפגש עם החברה' מתי שהם רוצים, ולא להיות כבול ליוזמה זו או אחרת, של מי שמנהל את העניינים.

הדבר הראשון שצריך לעשות, לדעתי, זה ליצור מקום שהחברים יוכלו להשתמש בו כ"מועדון". כמובן שיש תנאים לכך (חניה, ציוד, סביבה טובה ועוד) ואלה עולים כסף, אבל לכך יש את ההנהלה שתצליח ליישם את הדברים שנדרשים.

הדבר השני, הוא הקשר העלוב, בין ראשות המועדון לחברים בו, קשר זה, אם לא ניקח בחשבון את "שלום שלום, מה נשמע" באירועים השונים, הוא לא קיים. אינני רק מתכוון לקשר קורקטי של נבחרים לבוחריהם, אלא להתנכרות מחלטת, לרצון החברים. אמנם המדיניות היא (ציטוט):"אתה רשאי להציע מה שאתה רוצה, ואתה יכול להבחר לוועד ולשנות" אבל, לדעתי, זו פרזה נבובה, שכן הם יודעים בדיוק שפרוצדורה כזו נועדה לכשלון מראש, שכן, בשפה אחרת זה אומר: כן, אנחנו המנהלים, אבל אין לנו חשק לעבוד (מעבר למה שאנו עושים), בוא תעשה אתה את העבודה, אבל בפועל, אין שום מנגנון, שיעשה "מחקר חברים" וינסה, באמת, להפוך את המועדון לאבן שואבת לחבריה.

צודקים החברים שאומרים שההנהלה מסויידת, אך, לדעתי, זה נובע מתכנון מדוייק, ולא מההחלדה. הוועד הקיים רוצה לשמר את המועדון במתכונתו הנוכחית, השד יודע למה (האמנם ???), ולראיה גם חוסר האפשרות לקבל רשימת חברים, על מנת ליצור קשרים, וזאת מסבה חוקית של "שמירת אנונימיות של חברי העמותה" (הפרד ומשול ???).

עם זאת אבקש להזהר מאוד בעיניין "הזרמת דם חדש" מחשש לחדירת גורמים לא מקצועיים לניהול המערכת, שינוונוה ויגרמו לקריסתה, בס"ה המועדון עובד, ומה שצריך לעשות זה לגרום להנהלה לזיז את המוח, ולדאוג לאינטרסים של בחברים ולא רק להנות ממנעמי השלטון.

יום נעים

אילן

פורסם

1.ריענון הוועד ע"י שינוי התקנון,לא מפני שהוועד הנוכחי נכשל במילוי תפקידו,אלה על מנת למנוע שחיקה ועייפות החומר.לדוגמא-חבר וועד יוכל לכהן שתי קדנציות בלבד

זה יכול להיות מעשי אם יהיו מספיק חברי מועדון שיסכימו לכהן כחברי ועד, נכון להיום ההתשתתפות באסיפות העמותה היא דלה מאד (כ-15% מחברי העמותה במקרה הטוב) , וכן כמות האנשים שמוכנים להציוע מועמדותם לועד היא קטנה יחסית.

לדעתי לצורך שמירת הרציפות יש להחליט בשלב ראשון על "שריון" לצעירים ו/וא החלטה שמתוך חברי הועד המכנים יוכלו להמשיך רק מס' מסוים של חברים שיקבלו את מירב הקולות ושאר הנציגים יהיו חייבים להיות חברי ועד חדשים.

5.כפי שהיצעתי קודם,לפתח את האבטומוביל למגזין של ממש,והצעתו למכירה.

למיטב ידיעתי (ואולי אני טועה) המגזין שייך לאיל פלד (למרות שרבים מהתורמים לתוכן הם חברי מועדון) כל עלויות ההפקה של המגזין מכוסות על ידו, ובשלב זה לא נראה לי בכלל שיש רווחים...

אם יהיו רווחים יתכן שיהיה אפשר להגיע להסכם שחלקם יתרמו לטובת המועדון - נכון להיום המועדון לא נושא בעלויות ההפקה והמגזין ניתן חנם לחברי המועדון כמחווה של רצון טוב מצד איל פלד וזהו בעצם התשלום שחברי המועדון מקבלים תמורת התרומה שלהם למגזין.

6.מינוי רכז לנושא הצעירים והחברים החדשים במועדון,הצעה שנדונה לא פעם.

נראה לי שבנושא זה כדאי לעבור מדיבורים למעשים וכן לשריין נציג צעירים בוועד.

בנושאים האחרים שהתייחסת אליהם אין לי כרגע מה להוסיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההתשתתפות באסיפות העמותה היא דלה מאד (כ-15% מחברי העמותה במקרה הטוב)

צביקה העולם משתנה...תקשורת (אינטרנת שיחות וועידה....) אלו הטכניקות היותר מועדפות

באופן פראקטי

א לפני שנה הצעתי שהבחירות יהיו באינטרנט(אחוז ההצבעה בכלל וצעירים בפרט יעלה)-

כלום לא נעשה

ב. לפני שנה הציעו אחרים פרסום שוטף באינטרנט של נושאי דיון הוועד ההחלטות ומעקב ביצוע-

כמובן כלום לא התבצע

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לכל המגיבים בקר טוב

מעניין שכל הדברים שנכתבים כאן, העליתי לפני שנים, עם כל ההתלהבות שמופגנת כאן, ואז צחקו עלי ונידו אותי.

אבל מאז חשבתי קצת, ודעתי על הפיתרון השתנתה במקצת, ועל כך הייתי רוצה לדבר.

מועדון ה-5 הוא דבר נחמד ורצוי. הבעיה, כפי שהועלתה כאן,היא חוסר שביעות רצון של החברים, וזה, לדעתי, לא נובע מהסיבות שעלו כאן, אלא מאופיו הכללי של מועדון ה-5, שיותר דומה ל"בית העם" של המושב או הקיבוץ-כל יום ששי יש סרט, ולפעמים יש חתונה או יום-הולדת.

חבר מועדון רוצה להרגיש שייכות ולהיות בן בית, לבוא לבקר מתי שבא לו, להפגש עם החברה' מתי שהם רוצים, ולא להיות כבול ליוזמה זו או אחרת, של מי שמנהל את העניינים.

הדבר הראשון שצריך לעשות, לדעתי, זה ליצור מקום שהחברים יוכלו להשתמש בו כ"מועדון". כמובן שיש תנאים לכך (חניה, ציוד, סביבה טובה ועוד) ואלה עולים כסף, אבל לכך יש את ההנהלה שתצליח ליישם את הדברים שנדרשים.

הדבר השני, הוא הקשר העלוב, בין ראשות המועדון לחברים בו, קשר זה, אם לא ניקח בחשבון את "שלום שלום, מה נשמע" באירועים השונים, הוא לא קיים. אינני רק מתכוון לקשר קורקטי של נבחרים לבוחריהם, אלא להתנכרות מחלטת, לרצון החברים. אמנם המדיניות היא (ציטוט):"אתה רשאי להציע מה שאתה רוצה, ואתה יכול להבחר לוועד ולשנות" אבל, לדעתי, זו פרזה נבובה, שכן הם יודעים בדיוק שפרוצדורה כזו נועדה לכשלון מראש, שכן, בשפה אחרת זה אומר: כן, אנחנו המנהלים, אבל אין לנו חשק לעבוד (מעבר למה שאנו עושים), בוא תעשה אתה את העבודה, אבל בפועל, אין שום מנגנון, שיעשה "מחקר חברים" וינסה, באמת, להפוך את המועדון לאבן שואבת לחבריה.

צודקים החברים שאומרים שההנהלה מסויידת, אך, לדעתי, זה נובע מתכנון מדוייק, ולא מההחלדה. הוועד הקיים רוצה לשמר את המועדון במתכונתו הנוכחית, השד יודע למה (האמנם ???), ולראיה גם חוסר האפשרות לקבל רשימת חברים, על מנת ליצור קשרים, וזאת מסבה חוקית של "שמירת אנונימיות של חברי העמותה" (הפרד ומשול ???).

עם זאת אבקש להזהר מאוד בעיניין "הזרמת דם חדש" מחשש לחדירת גורמים לא מקצועיים לניהול המערכת, שינוונוה ויגרמו לקריסתה, בס"ה המועדון עובד, ומה שצריך לעשות זה לגרום להנהלה לזיז את המוח, ולדאוג לאינטרסים של בחברים ולא רק להנות ממנעמי השלטון.

יום נעים

אילן

עוד אקרא את זה לעומק,מעניין,ורק דבר אחד כבר ברור שלא הבנתי ,על איזה מנעמי שלטון אתה מדבר,

הרי ברור שאין מזה לא כסף ולא כבוד.בברכה-זאב האלמוני.

zeev

פורסם
באופן פראקטי

א לפני שנה הצעתי שהבחירות יהיו באינטרנט(אחוז ההצבעה בכלל וצעירים בפרט יעלה)-

כלום לא נעשה

ב. לפני שנה הציעו אחרים פרסום שוטף באינטרנט של נושאי דיון הוועד ההחלטות ומעקב ביצוע-

כמובן כלום לא התבצע

אולי "כלום לא נעשה" משום שהצעתך נשקלה וזכתה להתנגדות? אני באופן אישי סבור שזה רעיון רע. אני מצפה מחבר מועדון להזיז את ישבנו לפחות פעם בשנה ולהגיע לאסיפה הכללית - אם יש ברצונו להשפיע. שיראה בעיניים את המועמדים ויוכל להציג להם שאלות בשיטת התקשורת המסורתית הנקראת "פנים מול פנים". זה לא מועדון וירטואלי.

לגבי פרסום שוטף באינטרנט של נושאי הדיון והחלטות הוועד - רעיון מצויין, אבל רק אחרי שתימצא אפשרות טכנית לאפשר את הגישה לעידכונים האלו רק לחברי המועדון.

לאילן זלינגר - יש לי הרבה מה לומר על הדברים שכתבת - בגוף החלקים הרלוונטים מהודעה שלך ובכחול:

הדבר הראשון שצריך לעשות, לדעתי, זה ליצור מקום שהחברים יוכלו להשתמש בו כ"מועדון". כמובן שיש תנאים לכך (חניה, ציוד, סביבה טובה ועוד) ואלה עולים כסף, אבל לכך יש את ההנהלה שתצליח ליישם את הדברים שנדרשים. ולא ממש אכפת לך מאיפה ההנהלה תגרד את הכסף בשביל זה?...

.... אמנם המדיניות היא (ציטוט):"אתה רשאי להציע מה שאתה רוצה, ואתה יכול להבחר לוועד ולשנות" אבל, לדעתי, זו פרזה נבובה, שכן הם יודעים בדיוק שפרוצדורה כזו נועדה לכשלון מראש, שכן, בשפה אחרת זה אומר: כן, אנחנו המנהלים, אבל אין לנו חשק לעבוד (מעבר למה שאנו עושים), בוא תעשה אתה את העבודה, אבל בפועל, אין שום מנגנון, שיעשה "מחקר חברים" וינסה, באמת, להפוך את המועדון לאבן שואבת לחבריה. אני לוקח את הסיכון שאשמע "נבוב", אבל לומר שלחברי הוועד "אין חשק" לעבוד גובל בעלבון, על גבול ההשמצה. הם פועלים לפי יכולתם, ולפי הבנתם את רצון החברים. זה לגמרי לגיטימי ולגמרי "לא נבוב" להציע לחבר שחושב שאפשר לעשות אחרת, להרים את הכפפה ולהראות ל"חלודים" איך עושים את זה.

....עם זאת אבקש להזהר מאוד בעיניין "הזרמת דם חדש" מחשש לחדירת גורמים לא מקצועיים לניהול המערכת, שינוונוה ויגרמו לקריסתה, בס"ה המועדון עובד, ומה שצריך לעשות זה לגרום להנהלה להזיז את המוח, ולדאוג לאינטרסים של החברים ולא רק להנות ממנעמי השלטון. בתור אחד ששוקל להציע מועמדות לוועד, אשמח לדעת באילו "מנעמי שילטון" מדובר. אני כבר מפנטז על לישכה מפוארת, חשבון הוצאות בלתי מוגבל ודלקן ל-MGB שלי ע"ח המועדון... מעבר לציניות, אני דווקא יודע על עבודה סיזיפית וכפויית טובה, ללא שכר, ע"ח שעות הערב, ע"ח זמן איכות עם המשפחה ולפעמים גם על חשבון מקום העבודה. כנראה שאם מנעמי השלטון היו מפתים כפי שאתה רומז, היו המונים מגישים את מועמדותם. בפועל, היו בבחירות האחרונות 8 מועמדים ל-7 מקומות פנויים בוועד. אם אתה מכיר מציאות אחרת, אשמח לדעת.

מילה ל-kobyiso - לא תאמין, אבל אנחנו מסכימים... לדעתי מועדון החמש (וגם הפורום הזה, שהוא ה"רשמי" שלו) מתייחסים בסלחנות-יתר לאנשים שפוגעים במסגרת. אני מניח שזו גישה לגיטימית של הוועד, אבל אולי הגיע הזמן "לחשוף שיניים" ולהיות נחרץ היכן שצריך. בוא תצטרף למועדון ולוועד - שנינו ביחד יכולים להיות 200 קילו של נחישות ונחרצות :wink: ...

שבת שלום,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הכוונה שלי לאין זמן... היא בגלל שאני כבר חבר ב 3 מסגרות מוטריות שונות.

קובי

זמן יש לך בדיוק כמו לכל אדם אחר, השאלה איך אתה מחלק אותו........שלג בשבוע הבא מי בא?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...