Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע fixxxer אלה תמונות מארץ של הוורסו?

הגיע רק רכב אחד לצורך תקינה או שהשווק כבר מתחיל?

פורסם

אני חוזר על השאלה שלי: היכן ניתן לראות את הרכבים הנ"ל (בעיקר יאריס) באולם תצוגה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היאריס נראת כמו לופו של פולקסווגן,

מהו הדגם החזק ביותר שמגיע לארץ של היאריס? (איזה מנוע)

דרך אגב, VITZ זה יאריס?

פורסם
רגע fixxxer אלה תמונות מארץ של הוורסו?

הגיע רק רכב אחד לצורך תקינה או שהשווק כבר מתחיל?

הוורסו צולמה בארץ. ראיתי שניים, שחורה ואפורה. נראה לי שהגיעו יחידות בודדות בינתיים. בטח בינתיים לצורך תקינה כי לפני כמה ימים היא נסעה למשרד הרישוי.

פורסם

אכן הגיעו כמה רכבים לתקינה.

הצגת דגמי 2007 תהיה בתערוכת אוטומוטור באפריל. בינתיים לא ידוע על כוונת היבואן לייבא את ה TS החדשה לארץ. כן יגיעו הקורולה וורסו, היאריס החדשה והראב 4 החדש. הקאמרי תגיע גם בגרסת מנוע מגודלת משהו (לא זוכר את הנפח כרגע). האוונסיס עוברת מתיחת פנים קלה. ההיילקס ויגו ימשיך להגיע עם מנוע הטורבו דיזל 2.4 ל' וגרסה אוטומטית רק בפרה-ראנר 2X4 הנמוך-דבל-קבינה. הקורולה, הראנקס והלנד קרוזר לא משתנים כלל.

יכול להיות שבשנת המודל הבאה תגיע אלינו הטויוטה אייגו הקטנה. בינתיים אין כוונה להביא אותה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...