Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו חברים כשצריך להגיד מילה טובה אני אומר מכל הלב ...

אני מכיר ובטח כולכם את הרגשת התיסכול האי נוחות הקטנה כשאתה מגלה שהמוסכניק שלך לא בדיוק "צדיק" וכבר אתה מצטער שבכלל נגעו באוטו . כאחד שאוהב מכוניות ובעיקר מהירות אני את הסובארו שלי מאד אוהב .. היא שמשמשת לנסיעות מנהלתיות לשטח עם האופנוע ולהעברות דירה ולפיקניקים ולכל חבר שצריך איזה משהו חריג להוביל בקיצור שש שנים של עונג צרוף מאוטו כל כך זול וצנוע אבל גם לו הגיע מנוע חדש וכך עשיתי סקר ועוד סקר עד שהמליצו בחום על אייזיק מרחובות , מה אני אגיד איש מדהים מכונאי מעולה ואמין בצורה בלתי רגילה איש נעים הליכות פשוט ומקסים - עשינו קלאץ מנוע וכל מה שהיה מקולקל כולל חימום לקבינה מיכל עיבוי והכל בשקט בלי להגיד לי ובלי לבקש כסף פשוט מקסים

האיש בן 80 בערך ואוהב להתלכלך בשמן כמו ילד קטן תמיד מחייך ותמיד ישר כסרגל

המנוע עובד מעולה היום עשינו החלפת שמנים אחרונה וקצת כיוונונים הכל עלה 3400 ש"ח ויש עוד דברים שהוא סידר שאין לי מושג שהיו מקולקלים בקיצור איש יקא מומלץ בחום - צריך סבלנות וחיוך קטן והוא שלכם עד 120 ולא נשכח את דויד זמיר שיזם פניה אלי - חברים כל הכבוד

רפי תודה על ההמלצה

אייזיק 089471090

ביי.......:)

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם

גרשון שלום!

הזקן אייזיק, שהוא צעיר ברוחו,אינו עובד לבד.אי אפשר לעבוד במוסך לבד.

ממה שכתב שי תבין מי עובד איתו.המקום שציינת מדוייק.

איציק שלום!

במקום לכתוב שטויות,אני מייעץ לך, בפעם הבאה שאתה נוסע לצפון בג"סטי 1200

התבונן לצדדים וראה מי מצלם אותך.:roll: :roll:

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

איציק שלום!

במקום לכתוב שטויות,אני מייעץ לך, בפעם הבאה שאתה נוסע לצפון בג"סטי 1200

התבונן לצדדים וראה מי מצלם אותך.:roll: :roll:

בברכה

דוד