רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני חייל משוחרר ורציתי להתחיל ללמוד נושאים בעולם הרכב. חשבתי על סוג 3 או בוחן אבל זה רחוק ממני עכשיו גם מבחינת ידע וגם ונסיון עבודה. קצת רקע עליי אני מכונאי רכב סוג 2 3 שנים צבא וגם קצת לפני הצבא עסקתי קצת במכונאות, אני רוצה להדגיש שזה מה שאני אוהב לעשות, ורוצה לעשות ולהתפתח בתחום.(אני גם בחיפושים אחרי עבודה במוסך.. אז אם מישהוא, מכיר מישהוא, שצריך עובד מוסך אז אני פנוי באזור המרכז). ועכשיו לעניין אחרי שחפרתי פה. אני רוצה ללמוד דיאגנוסטיקה לרכב בתור משהוא להתחלה אתם יודעים.. השאלה היא אם זה שווה את זה? ומה ההסמכות של זה כוללות? תודה מראש רון.
הודעה אחרונה מאת מרכז ההדרכות Bosch, -
שלום לכולם אתמול שודר הפרק הראשון בעונה השלישית של "טסט ראשון" למי שלא הספיק, מצ"ב קישור לצפייה בוואלה בפרק- טויוטה GT86 וסובארו BRZ קיה אופטימה מרצדס SLS cars.walla.co.il/testrishon/?w=//2624064
הודעה אחרונה מאת ג'יימס, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי הונדה סיוויק 2000, מצאתי כבר מוסך מורשה שיעשה לי את העבודה, מצאתי חלקים לכל הסיפור הזה, אבל הבעיה היא רשיון הרכב! ברשיון מצויין שהרכב הוא אוטומטי. נסעתי למשרד רישוי ( כי בטלפון לא יודעים להגיד כלום ) כדי לנסות לקבל אישור ואמרו לי שהם לא נותנים אישור, אלא אם כן אני יוצר קשר עם יצרן הרכב ומשיג ממנו אישור כזה ( הם אמרו שאין סיכוי כמעט ). השאלה לי היא איך אפשר לשנות את רשיון הרכב מאוט' לידני? כי הבנתי שאני לא הראשון שעושה הסבה כזאת ובמיוחד בהונדה. תודה.
הודעה אחרונה מאת FaragMan, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי סאאב 900 מודל 97 שקניתי לפני כשלושה שבועות. כאשר אני ממלא דלק צצה לי תקלה מוזרה שלא נתקלתי בה בחיים... התקלה צצה כשאני רוצה למלא מיכל מלא כשהוא ריק, כלומר יש לי מעל 50 ליטר למלא, וכשהחשבון מגיע בערך ל-220 ש"ח המשאבה מפסיקה למלא דלק כאילו המיכל מלא, כשלמעשה יש במיכל פחות מחצי מהכמות! עם המצוף אני מניח כנראה אין בעיה כי הוא מראה שיש את הכמות האמיתית... זה יכול להיות בגלל שהאלטרנטור דפוק? או שאולי המדחס, או חיישן כלשהו? אני מחפש כיוון למי שמכיר את הבעיה או חווה אותה בעבר, ואיך ניתן לפתור אותה?
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיפשתי המון וכול אחד טוען אחרת. רכב (במקרה הנל אופנוע)שהורד מהכביש בעקבות תאונת דרכים בה נפגעה השלדה,יוכל לחזור לכביש במידה ואני מיישר את השלדה אצל מולי(מוסך מקצועי עם סקאנר) למשל? האם יישור שילדה זה רק למקרים בהם משרד התחבורה לא יודעים שהשלדה התעקמה ואז פשוט מיישרים בחזרה בלי לספר? אין למיישרי שילדות איזה הסכם עם משרד התחבורה שמתיר להם לעסוק בזה?
הודעה אחרונה מאת aka77, -
- 4 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם, הסובארו לאונה שלי, מודל 88, שירתה אותי נאמנה לאורך 5 שנים. בזמן האחרון התחילה בעיה של דיסטריבוטור אשר גורמת רעידות חזקות באוטו והוא מתכבה בקלות. הוא כרגע בקושי סוחב. גם בקושי מניע. נראה שלמסכן הגיע זמנו לאחר כל כך הרבה שנות שרות (390k). האם אוכל להזמין גרר שיגרור אותו עד מגרשי הגריטה (בעטרות למשל?) כדי לקבל מהמדינה 3000 ש"ח בתכנית גריטת כלי רכב ישנים? או שהאוטו חייב להגיע לשם בנסיעה? (אני גר באזור ירושלים ויש הרבה עליות בדרך -אין סכוי מצב של האוטו כרגע שהוא יגיע בנסיעה לשם). או שכדאי לי לנסות למכור אותו? אודה להכוונה בנושא זה, שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת polov16, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס עם דיבורית BT מקורית (מערכת SYNC) והיא עובדת בסה"כ בסדר. הבעיה היא שברגע שאני נכנס לרכב והסמארטפון (סמסונג Note2) מתחבר אליה הוא מייד מתחיל לנגן מוזיקה. הבעיה לא מופיעה כשאני מחבר אוזניות BT, ולכן אני מניח שהבעיה בדיבורית של פורד, ש"מתנדבת" לשלוח לטלפון פקודה לנגן גם שלא ביקשתי זאת. האם יש דרך כלשהי למנוע את זה? האם הבעיה הזו קיימת בדיבוריות BT אחרות?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
40 דגמי "אינסיגנה" 20 דגמי CX-5 קצת מונדאו 2.0 ליטר ומאזדה 6 פריוס בודדות ופריוס נטענת אחת. הכתבה המקורית ממאקו: http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-cdfd170c0ee8d31006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי היום החליטה גברת מכובדת שרמזור אדום במדינתנו הוא המלצה בלבד ונכנסה בי בעת שפניתי שמאלה. אני בלמתי בלימת חירום וגם היא בלמה אך לא מספיק והיא נכנסה בי חזיתית קלות, היא מודה שעברה באדום ובאשמתה. הנזק הנראה לעין הוא מגן שבור שקפץ ממקומו וגריל קדמי שבור. אני רוצה לגשת למוסך לקבלת הצעת מחיר ותיקון השאלה היא האם ניגשים במקרה כזה לרון מחשש לפגיעה ברדיאטור / מאווררים או למוסך פחחות? כמו כן תרעננו לי את הזיכרון: מה עושים במקרה כזה? אני מקבל הצעת מחיר לתיקון, מעביר אליה/לביטוח שלה, מתקן ומשלם בצ'ק דחוי נכון? פספתי משהו? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת bigfoot7375nadav, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 778 צפיות
הרכב שנת 97 ,הקפאתי לו את הרישיון בדיוק כמה ימים לפני סוף הטסט . האם בדיקת המעבדה זה לאחר שנה או שנתיים בלי טסט ?
הודעה אחרונה מאת polov16, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני לא מצליח להעביר תמונות מהפלאפון המעפן שלי, הרכב חונה בירושלים בתלפיות כבר יותר משנה, שמו אתמול פתק על הרכב שאם לא יזיזו את הרכב בתוך 14 יום, הוא יגרר ויהפוך לפחית. האוטו לא מוזנח בכלל! נראה יפה וממש לא גרוטאה, אני לא מבין למה יש עליו פתק כזה, לא מפריע לתנועה, עומד במקום חניה מסודר. קצת מאובק ועם פנצ'ר בגלגל אחד. לא מובן לי העניין הזה. אשמח אם מישהו יאתר את בעל הרכב לאמר לו שיזיז אותו כמה מטרים שלא יעלימו לו אותו.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
תוכנית הרכב הפופולארית Fifth Gear של רשת ה-BBC הבריטית ערכה מבחן ריסוק מרתק של רכב מסוג פורד פוקוס, בעל ארבעה כוכבי בטיחות של NCAP, עם רכב זהה מאותה שנת ייצור ודגם, אך עם הבדל קטן. שני הרכבים נראים מצויין אך אחד מהם מסתיר עבר מפוקפק מאוד. זהו "רכב ביטוח" (רכב שעבר תאונה קשה ותוקן על ידי חברת הביטוח). בישראל קוראים לזה "אובדן להלכה". צריך לקרוא לזה אובדן חיים...
הודעה אחרונה מאת איגוד המוסכים, -
שלום, הסיפור הוא כזה, האוטו שלי חונה בחניה פנויה (רשומה כפנויה בטאבו) בחניון מקורה בחניון משותף של דיירים, על החנייה הזו יודעים מספר בודד של דיירים, האוטו שלי מכוסה כל השבוע בכיסוי, ולא זז, נוסע בעיקר רק בסופ"שים (יש עוד רכב עם דלקן) יש שכנה שמכירה את החניה, ועד לא מזמן רק היא חנתה שם, כל יום עוברת שם לבדוק אם הזזתי את האוטו ואם כן תופסת אותה מיד כאילו זה מכרה זהב, תפסה אותי יום אחד מכסה את האוטו ושואלת אותי למה אני לא מזיז את האוטו, השבתי לה יפה שאני כן מזיז אותו אבל זו חניה פנויה לכן אין לי חובה להזיז אוטו...כנראה שהתשובה כאבה לה והיא החליטה לעשות לי נזק לאוטו כדי שאזוז (ואני בטוח שזו היא), השאלה מה עושים עכשיו?, אני לא בעד לעשות לה נזק חזרה כי אני ל…
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
- 4 תגובות
- 830 צפיות
ביום רביעי האחרון תדלקי את הרכב שלי בתחנת דלק ניות בירושלים עם כרטיס תדלוק בשירות עצמי להפתעתי עוד לא התחלתי לתדלק והמונה קופץ בכסף מתחיל מ2 שקל והמשיך לעלות עד 2.38 שהפסקתי את התדלוק. למי לפנות במצב כזה? ומי אחראי על תחנות הדלק? לכל מי שמתדלק שם מומלץ להתחיל לשים לב.
הודעה אחרונה מאת nir-G, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שידוע לכם פסח זאת עונת השיפוצים וכנראה אחד מהשכנים ה"אוהבים" שלי עשה שיפוץ והוא כנראה לקח את הדלי עם הצבע ולפח ובחנייה נפל לו הדלי על הרציפה בגלל שיש ליד הרכב שלי כתם לבן גדול וכול הרכב שלי נראה כמו זירת רצח של דקסטר עם טיפות של צבע לבן על המכסה מנוע. הלכתי לשטיפה ולפי דעתם צריך לעשות פוליש לרכב שזה מעורך ב600 ש"ח, אני ישמח לשמוע האם למישהו כאן יש פתרון אחר או שרק פוליש זה הפתרון ואם כן אני ישמח להמלצה למקום מומלץ מאזור באר שבע. תודה לכולם וסוף שבוע נעים
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ישנה כתבה בקארטיוב על ריקול בסין מכיוון שאיני יכול לצרף קישור העתקתי את הכתבה "פולקסווגן הכריזה על קריאה לשרות בסין ל-384,181 רכבים המצוידים בתיבת DSG שבעה הילוכים. פולקסווגן תתקן כ-400 אלף תיבות DSG בסין קבוצת פולקסווגן בסין תיקרא למוסך לבעליהן של 384,181 רכבים מתוצרתה לצורך תיקון תיבת ה-DSG כפולת המצמדים, בגרסת שבעה הילוכים. הריקול יחל מה-2 לאפריל והוא יכלול 21 דגמים כולל דגמים כגון גולף, מגטאון (פאסאט הסינית) ואודי A3, שלא מיוצרת בסין. כך לפי הודעה באתר משרד המנהל הכללי של הפיקוח על איכות המוצרים בסין. לפני כשנה, לאחר הוראה ישירה של אותו משרד פיקוח עקב תלונות רבות של צרכנים בסין על איבוד כוח תוך כדי נסיעה עקב תפקוד לקוי של תיבת ה-DSG, האריכה …
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 32 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם! מחר אני קונה רכב , יד שניה , בן 10 שנים. הנהגת שנוהגת על האוטו כיום לא שטפה אוטו מאז ראש השנה שעבר!! כל האוטו ג'יפה , הסלון מלא שיערות , ליכלוך על דשבורד וכתמים על המושבים. אני מעוניין ישר אחרי הקניה להכניס את האוטו לשטיפה כללית הכוללית ניקוי מושבים , ודש בורד , וכל המסביב. אני רוצה להחזיר לאוטו או לפחות לתת לו מראה יפה וחדשני , אני באמת רוצה להרגיש אווירה של חדשנות איך שאני מקבל את האוטו. אז יש מישהו שיכול להמליץ מקום טוב ואמין שידאג לי לאוטו ויעשה את העבודה בלי חפארים למינהם! אזור חולון בת-ים ראשון לציון! תודה!
הודעה אחרונה מאת shifman, -
- 0 תגובות
- 440 צפיות
:-ohttp://www.iga.org.il/newsletter/news_305.html
הודעה אחרונה מאת איגוד המוסכים, -
- 1 תגובות
- 772 צפיות
http://conversation.which.co.uk/transport-travel/car-headlight-replacement-cost-renault-modus-dealer-halfords/?cmp=emmembers_pref בריטניה: כמה זמן ועלות להחליף נורה ראשית? יקר ומסובך: רנו מודוס, לפני החלפת הנורה צריך לפרק את הפגוש הקדמי. החלפת הנורה עלתה 150 פאונד ( כ 900 ש"ח) Halfords have turned me down for a headlight bulb change on a Renault Laguna and also a Ford Mondeo in the past, as they were too complex. Kia Cee’d, ... the nearside requires the entire grille and bumper to be loosened off and then pulled forward, while the entire headlight is removed. צוין לטובה: a 2005 Skoda Octavia and the front light cluster on this sits on a tr…
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 59 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
ואני שואל את עצמי "איך??? אבל איך???" כאילו שהאמריקאים לא By The Book ומתוקתקים ומתוזמנים בשניות ובסוף נופלים בשטות הכי מפגרת בעולם... אז אני יכול להבין שבתחנות בארה"ב לא כתוב "סולר" על המשאבה אבל אני מניח שהצבעים שלהן זהים, או לפחות אוקטן 95 שזה די גם בשפה שלהם.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 716 צפיות
ואני ממש לא מתכוון לשלם שוב על מנוי תודה למי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 19 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
נקנתה חדשה (1.4 אוט') מהחברה לפני שבוע . המיכל שלה הוא 45 ליטר. נוכחתי היום לראות אחרי תדלוק מלא שהרכב עשה 70 קילומטר וירד רבע מיכל. זאת אומרת 11 פסיק משו ליטר. לא הגיוני בעליל. ואני ממש לא מתפרע עם הרכב. יכול להיות שקיימת בעיה מכנית?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי רכב חברה שמתקרב לסוף תקופת הליסינג שלו, הרכב עם צמיגים גמורים, בני שלוש וחצי שנים ו 80K ק"מ במהלכם הרכב עבד קשה. לאחר בקשה שלי, קצין הרכב החליף את הצמיגים הקידמיים, אבל מסרב להחליף את האחוריים. מה ניתן לעשות? חשוב לציין שלא מעניין אותי להתנצח עם אף אחד (קצין רכב, חברת ליסינג וכו'..), רק שהצמיגים יוחלפו. המון תודה!
הודעה אחרונה מאת eransh1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אתאר לכם התרחשות שעברתי עם האוטו הכוללת תקלה ואי תיקון במסגרת האחריות: מדובר בסוזוקי אלטו בן שנתיים עם מעט מאוד ק"מ, עובר טיפולים בזמן במוסך מרכזי והנהיגה בו רגועה ועדינה. כל זה לא מנע מהבעיה להופיע- גמגומים של המנוע- רעידות קשות מאוד אחרי התנעה אשר נפסקות אחרי זמן מה. אמרתי מזל שיש אחריות וניגשתי למוסך מרכזי של סוזוקי, במקום נאמר לי שיש לבצע ניקוי מצערת במנוע, אבל התיקון לא במסגרת האחריות! ושאני צריך לשלם על זה כסף! כלומר האחריות של 3 שנים על המנוע לא שווה דבר! שום דיבורים לא עזרו, כולל עם האחראים. לכן החלטתי לפנות אליכם כדי לוודא שאכן הטיפול אמור להיות במסגרת האחריות ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
- 1 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום, מדי פעם יוצא לי לראות מכונית עם שלט "במבחן" תלוי באחוריה. ניכר כי המכונית אינה רכב ללימוד נהיגה ואין זה מבחן מעשי (טסט) של משרד הרישוי. השאלה היא מבחן של מי זה ? ולמה זה מעניין את הנהגים / משטרה שיש צורך לשים שלט מאחורה המכסה את מספר הרישוי הקיים ? מצורפת תמונה שצילמתי הבוקר, האיכות אמנם גרועה (זו תמונה ממרחק ותוך כדי נסיעה) אך מבהירה את כוונתי. תודה.
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רציתי לשתף אותכם בסיפור שקרה לי היום,שרק מראה את הזילזול שיש לאנשים כלפי נכים . אבי הוא נכה,ויש לנו חנייה נכה מסומנת כחוק,עם שלט ומספר מתחתיו. היום בצהריים אני חוזר לבית ורואה רכב אחר חונה בחניה שלנו ( ההורים שלי לא היו בבית ) הייתי מופתע שמישהו חוצפן חנה לנו בחניה, אל יותר הפתיע אותי לראות את לוחית הרישוי של הרכב שלנו ( שמתחת לתמרור חניית הנכים, מעוקם ושבור ). עצבני מתמיד התחלתי לבדוק מה פשר הרכב שחונה בחניית הנכים של אבי,והשלט העקום, וגיליתי שהרכב שחנה בחניה,גם הוא בעל תעודת נכה . החוצפה לא נגמרת בזה שאותו נהג קיפל את הלוחית רישוי והרס אותה על מנת להחנות בחניה נכה של אבי, אלא שלאחר שהזמנתי משטרה שיגררו את האוטו הזר , בידיוק 5 דקות לפני שהמשטר…
הודעה אחרונה מאת oorenn, -
אני רציתי להיכנס לחנייה של הבניין שלי אותתי שמאלה והסתכלתי במראות, באמת שאין לי מושג מאיפה הקטנוע הזה הגיע אבל לפחות הבחור בסדר.
הודעה אחרונה מאת Saar21, -
שלום, בדרך חזרה מבית חברתי נתקלתי במחזה הלא נעים של 8 מכוניות (חלקן מלוקקות) שנשרטו בשריטות עמוקות ללא שום סיבה נראית לעין, ברחוב בשכונה שקטה ונחמדה בחולון. איני הבעלים של אף אחת מן המכוניות, אך עדיין כאב לי לראות את זה. הרכבים עמדו ברצף וכנראה נקרו בדרכו (או בדרכם) של נער משועמם שלדעתי מגיע לו לשלם את כל הנזק לבעלי הרכב ולראות גם סורגים מבפנים. יש לציין שהרצף נקטע על ידי כמה מכוניות ככה שכנראה הנזק נגרם לעוד מכוניות שבעליהן כבר ראו את הנזק ויצאו מהחנייה (או שפשוט החנייה הייתה ריקה ובאו להחנות בחנייה הריקה לאחר מכן). בין הרכבים שנשרטו: סוזוקי איגניס צהובה עם חריטה מגעילה על מכסה המנוע 2 מאזדה 3 עם חריטות מגעילות על מכסה המנוע קיה ריו עם שריטות על דלת הבגאז'…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי יונדאי גטס שנת 2005. הזמנתי מאיביי פנסי ערפל חדשים לרכב לאחר בדיקה שעשיתי בכמה וכמה מקומות שהם מתאימים החיבור שיש לי זה H27W וכך גם הפנסים התאורה הנורמלית של פנסי הערפל אם אני לא טועה זה 2700K או 3000K ומה שהזמנתי זה 8500K. כשניסיתי להתקין אותם החלפתי בין הנורות אך ללא שינוי צבע מצהוב לכחול והנורה התחילה להעלות אדים כאילו היא נשרפת. אני מכיר שיש סוגים של W שהרכב "לא מקבל". מישהו אולי מכיר את הבעיה ואם יש איך לטפל בזה אני אשמח
הודעה אחרונה מאת lior_reg, -
- 2 תגובות
- 892 צפיות
ערב טוב, פתחתי אשכול לפני כחודש על בעיה בקלאץ, ברנו מגאן ידנית דיזל הבעיה יסתדרה והילוכים עוברים חלק, אבל לאחרונה שאני לוחץ על הקלאץ ומעביר הילוכים הטורים עולים לבד ל2,500 סל"ד, יש לציין שאני לא נוגע בגז בזמן הזה מה אתם ממליצים לעשות?
הודעה אחרונה מאת bari850,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 105 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shilo_v
- itaimoto
- discoTD5
- צוק
- נירו72
- David32
- mcshmupi
- T_A
- Shay Shd Dave
- Ash1
- bigfoot7375nadav