Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב חברה שמתקרב לסוף תקופת הליסינג שלו, הרכב עם צמיגים גמורים, בני שלוש וחצי שנים ו 80K ק"מ במהלכם הרכב עבד קשה. לאחר בקשה שלי, קצין הרכב החליף את הצמיגים הקידמיים, אבל מסרב להחליף את האחוריים. מה ניתן לעשות? חשוב לציין שלא מעניין אותי להתנצח עם אף אחד (קצין רכב, חברת ליסינג וכו'..), רק שהצמיגים יוחלפו.

המון תודה!

פורסם

1. קח את קצין הרכב ובקש ממנו לבלום בלימת פתע על כביש רטוב (כשאין רכב בסביבה).

2. מה שאני עשיתי ברכב הליסינג בעבודה הקודמת-נדנד להם בטלפון כל יום שהרכב מחליק לך בפניות ושאתה לא רוצה לנהוג בו. שישלחו לך כל פעם נציג שלהם. אחרי שבוע של טרטורים כל יום, הם יחליפו לך את הצמיגים רק כדי שתרד להם מהגב.

3. הצעה (על גבול הפלילי וכמוצא אחרון)-חור קטן בדופן הצמיגים האחוריים, צמיג אחד בכל פעם.

אם הכיס שלך מספיק עמוק כשאתה מגיע לפנצ'ריה הוסף את ההפרש בין הצמיג הסיני שחברת הליסינג שמה לך וצמיג מאיכות טובה, וסע בראש שקט.

פורסם

מסכים עם matanfr, שלח מייל לקצין הרכב, שים ב CC עוד כמה אנשים, כמו המנהל שלך, המנהל שלו אולי ועוד כמה אנשים "חשובים". תכתוב שהיום הרכב החליק בפניה ושזו סכנת נפשות. קשה לי להאמין שאחרי דברים כאלה מישהו יתעלם ממך, בפרט שעוד אנשים מכותבים וזה לא רק בינך לבינו.

פורסם

תודיע לקצין הרכב שהרכב אינו בטוח לנסיעה ולפיכך הוא ישאר בחניית הבניין עד אשר יוחלפו הצמיגים האחוריים. תכתב גם את המנהל שלך ואת מחלקת השכר שיפסיקו לחייב אותך על הרכב כי אינך יכול להשתמש בו כי הוא מסוכן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הריסת הצמיגים היא לא פתרון - כי זה לא מכוסה על ידי הליסינג ואתה תתבקש לשלם על הצמיגים החדשים

לא יודע איך זה עובד אצלכם, אבל לא היה לי אף פעם מקרה שהראיתי צמיגים גבוליים לאיש חברת הליסינג והוא לא הזדרז להחליף אותם (לסיניים מעפנים אבל חדשים)

הפתרון הוא כנראה לחפור להם בראש עד שיחליפו לך אותם

פתרון אפשרי נוסף הוא לקנות זוג צמיגים פשוטים על חשבונך - שיהיה להם לתרופות...

פורסם

אגב ואגב חשוב. את הצמיגים הטובים שמים מ-א-ח-ו-ר ! גם אם לא יחליפו דרוש העברה של הצמיגים הטובים אחורה!

פורסם
מסכים עם matanfr, שלח מייל לקצין הרכב, שים ב CC עוד כמה אנשים, כמו המנהל שלך, המנהל שלו אולי ועוד כמה אנשים "חשובים". תכתוב שהיום הרכב החליק בפניה ושזו סכנת נפשות. קשה לי להאמין שאחרי דברים כאלה מישהו יתעלם ממך, בפרט שעוד אנשים מכותבים וזה לא רק בינך לבינו.

זו הדרך הבירוקרטית הנכונה היחידה שמבטיחה שאף אחד לא יקח סיכון.

יחד עם זה, יש ארגונים ששונאים חוכמולוגים כאלה ויחכו לך בפינה.

לכן, אני מציע לך לשלוח מייל קודם כל רק לקצין הרכב. לא להביך אותו לפני אחרים, אבל עדיין ליצור תעוד שמעביר אליו אחריות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חשוב לציין שלא מעניין אותי להתנצח עם אף אחד (קצין רכב, חברת ליסינג וכו'..), רק שהצמיגים יוחלפו.

לא רוצה להתנצח, אבל רוצה תוצאות... לא קל.

הדרך הכי קלה לעשות את זה היא לרכוש את חברת הליסינג שאתה עובד איתה ולהורות לקצין הרכב להחליף את הצמיגים או שיפוטר.

אם זו לא אופצייה, תצטרך להתווכח קצת, או להשתמש ברעיונות שהועלו פה. אני לא מכיר דרך אחרת להגיע לאן שהוא פה בארץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קצין הרכב לא אמור להיות עובד של חברת הליסינג אלא עובד החברה של פותח השרשור. בחברה שלי קצין הרכב עושה הרבה מאמצים (אני שכן ושומע את הצעקות שלו בטלפון) מול חברות הליסינג - לא תמיד בהצלחה. אם קצין הרכב לא מייצג את האינטרסים שלך בנושאי בטיחות, הפתרון הוא כן "רעש" ארגוני. אף אחד לא ירצה לקחת אחריות על "אי טיפול בסכנה בטיחותית".

:turn-l:
פורסם
קצין הרכב לא אמור להיות עובד של חברת הליסינג אלא עובד החברה של פותח השרשור.

עד כמה זה משנה את מהות דבריי בדיוק?... :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה לי את אותו המקרה בדיוק צמיגים בני .3.5 שנים ומאה אלף ק"מ. חברה קטנה ללא קצין רכב. לפני כשלושה חודשים הזמנתי שרות החלפת צמיגים, בא בחור לקח את הרכב ולאחר כשלוש שעות חזר ואמר שהרכב נבדק ע"י בוחן והצמיגים תקינים. תיעדתי את הביקור. והתקשרתי לחברת הליסינג להתלונן שוב. סרבו. הקלטתי. התקשרתי שוב ביום סוער והתלוננתי שהרכב החליק לי בגשם בירידות של הקסטל, באו לבדוק, בדקו, סרבו. הקלטתי. למחרת שוב מזג אוויר סוער. מתקשר לשרות. מקליט. עונה נציגה ואני בפאניקה מוחלטת. מספר ששוב פעם החלקתי והרכב ירד מהכביש ובספק צעקות ספק צרחות אומר לה שאם אני . ומשפחתח נתרסק עם הרכב בגלל שהם התקמצנו על 200 שקל . עצרתי לרגע, השמעתי לה את ההקלטה הקודמת ואמרתי לה שהיא הולכת לככב מחר בחמש אצל רפי רשף (:-) . למחרת בבוקר הכניסו אותי לפנצריה 100 מטר מהמשרד ושמו צמיגים חדשים. לצערי רק ככה זה עובד. אין דרך אחרת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פנה למוסך או לפנצרייה ובקש אישור כי הצמיגים מסוכנים לנסיעה. שלח את האישור לקצין הרכב בתוספת איום כי תראה אותו אחראי באופן אישי לכל תאונה עתידית.

פורסם

מי קבע שהצמיגים פסולים? כל אחד מחליף פה צמיגים לפני ראות עיניו וחברת הליסיניג לא צריכה לממן כל אחד שהחליט להחליף צמיגים. בדר"כ בעת חתימת החוזה יש סעיף לגבי החלפת צמיגים יזומה כל X ק"מ.

כל שאר ההחלפות בדר"כ עקב נהיגה לא נכונה(לחץ אוויר, "פירפורים" וכו).

אם אתה יכול, תעלה תמונה של הצמיגים, מעניין אותי לדעת מה מצבם. האם עדיין יש להם מעל 2 מ"מ בשר? האם יש חתכים בדופן עד למעטפת הברזל? האם הצמיגים עברו טסט לאחרונה? מה הסיבה להחלפה? הרי אף אחד פה לא באמת החליק, הכל זה סיפורי סבתא לחברות הליסינג כדי להלחיץ אותן. האם היית מחליף את הצמיגים במצבם הנוכחי אם זה היה רכבך הפרטי?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אצלנו בחוזה של הרכבים מחליפים כל 30 אלף 2 צמיגים,בלי וויכוחים ורעש,רק בקשה של הצמיגאי מול הליסינג.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...