Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שחבר כנסת הוא סוג של ג'וב מאוד חביב. יש לחבר'ה האלו פגרות ארוכות ומרובות מהסוג שכשחוזרים לעבודה צריך לעשות שוב סיבוב לזכור בעצם איפה אתה עובד. וגם כשאין פגרה, לא ממש דופקים כרטיס ואם קשה קצת לקום בבוקר אז לא נורא וממילא ימי העבודה במהלך השבוע אינם משתרעים לכל אורכו ורוחבו והמשכורת נאה מאוד, והתקציב לשמירת הקשר עם הציבור מאפשר גאדג'טים וכל מיני צעצועים נורא נחמדים על חשבוננו ויש גם כל מיני הטבות קטנות מסביב מסוג של עיתונים חינם ואפילו פנסיה לא רעה לאחר שתי קדנציות. בקיצור הסיפור של האוטו די זניח באופן יחסי לדברים האחרים. ובכלל עולה הרושם שכל מי שנושא במשרה ציבורית בכירה במדינה הזו, הופך להיות סוג של בובת חרסינה שצריך לעטוף בצמר גפן משובח ולא חלילה לעייף אותה בעבודה קשה. רק לתת לה לעשות מה שממילא היתה כנראה עושה גם בלי כל הדברים הנחמדים שלמעלה, וזה לדבר.

פורסם

רועי, אני חושב שאתה מעוות את המציאות. אמנם לח"כים פגרות ארוכות, אבל זה לא אומר שהם אינם עובדים בתקופה זו.

לגבי בחירת הרכב - הדגמים המוצעים לח"כים אינם רכבי פאר, סה"כ משפחתיות גדולות, ולמי ששורף הרבה שעות ברכב - והח"כים מתרוצצים הרבה - לא מדובר בפינוק מיותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסדר גמור לחשוב כמו שאתה חושב, לנבחרינו החביבים מכל מקום זה כנראה מאוד מתאים שהציבור חושב כך. וכפי שציינתי אין לי בעיה עם האוטו שלהם, או מחירו, ממילא הם משלמים שווי שימוש אז אפשר מבחינתי גם לצייד אותם באיזה S קלאס נחמדה, יהיה להם עוד יותר נוח להתנייד בכל אותן נסיעות סיזיפיות ארוכות ומייגעות שהם נאלצים לעשות למען כולנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חחחחחחחח עדין לא זו תגובה לאנשים שכן יבואו להתלונן ולא חסר כאלו.

חחחחחח תרים את האנטנה חחחחחח לא קולטים אותך פה טוב חחחחחח עבור...

אני חושב שלאנשים שמנהלים את המדינה מגיע לנסוע ב"מכוניות מנהלים". חוץ מזה שהם לא בחרו את היקר ביותר בקטגוריה למרות שיכלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בסדר גמור לחשוב כמו שאתה חושב, לנבחרינו החביבים מכל מקום זה כנראה מאוד מתאים שהציבור חושב כך. וכפי שציינתי אין לי בעיה עם האוטו שלהם, או מחירו, ממילא הם משלמים שווי שימוש אז אפשר מבחינתי גם לצייד אותם באיזה S קלאס נחמדה, יהיה להם עוד יותר נוח להתנייד בכל אותן נסיעות סיזיפיות ארוכות ומייגעות שהם נאלצים לעשות למען כולנו.

אל תחשוב שאין לי ביקורת על הח"כים - נהפוך הוא, יש לי הרבה ביקורת עליהם. אבל זה לא גורע מהיקף העבודה שלהם - ובמקרה זה הרכב הוא כלי עבודה, לא פחות מאשר אצל כל מנהל או אפילו איש מכירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...