Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי כנסת, לא שרים. השרים נוסעים במכוניות שרד של המדינה - אודי A6, וולוו וכו' בהתאם למשרד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חברי כנסת, לא שרים. השרים נוסעים במכוניות שרד של המדינה - אודי A6, וולוו וכו' בהתאם למשרד.

התבלבלתי... מנהל שיכול, מוזמן לשנות את הכותרת..

פורסם

איך אני אוהב את הכותרות הפופוליסטיות והדמגוגיות של התקשורת...

"מחיר הדלק כנראה לא מזיז לח"כים ורק בודדים הזמינו את המכונית ההיברידית טויוטה "פריוס". הצבע המועדף: כסף."

- אפשר לחשוב שהפריוס היא איזה להיט מכירות מטורף בקרב האנשים שהדלק כן מזיז להם.

- במאקו הפריוס פלאג-אין עולה 189,000 ש"ח בלבד...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
40 דגמי "אינסיגנה"

20 דגמי CX-5

קצת מונדאו 2.0 ליטר ומאזדה 6

פריוס בודדות

ופריוס נטענת אחת.

הכתבה המקורית ממאקו:

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-cdfd170c0ee8d31006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

פשששש פשע מאורגן ממש

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

כמו שכל הייטקיסט נוסע עם מאזדה 3 ומנכ"לים נוסעים עם רכב שרד, אז גם חברי כנסת צריכים לקבל רכב צמוד, אם כל הכבוד לצרות עין, הם עדין נציגי ציבור.

השרים יקבלו BMW 528 או סיטרואן C5, כרגע ליצמן צריך להעביר את ה-BMW לשר אחר ויאיר לפיד ויתר על הרכב הצמוד (בכל זאת הוא החליף כבר סדרה 5 בניסאן מורנו).

למי שחושב שכמה יפה שיאיר לפיד לא לוקח רכב, אז הוא יקבל החזרי דלק, חוץ מזה לא נראה לי שהוא מעדיף סיטרואן על פני ניסאן מורנו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איך אני אוהב את הכותרות הפופוליסטיות והדמגוגיות של התקשורת...

"מחיר הדלק כנראה לא מזיז לח"כים ורק בודדים הזמינו את המכונית ההיברידית טויוטה "פריוס". הצבע המועדף: כסף."

- אפשר לחשוב שהפריוס היא איזה להיט מכירות מטורף בקרב האנשים שהדלק כן מזיז להם.

- במאקו הפריוס פלאג-אין עולה 189,000 ש"ח בלבד...

מסכים לגמרי,

מספיק עם הגישה הקומוניסטית הזאת של שמאל,שכולנו צריכים לפדל על אופניים להדחס באוטובוס ולאכול חסות ממוחזרות.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני חושב שהרכבים שהוצמדו לחברי הכנסת הם רכבים ראויים לאדם במעמדם. אין לי טענות בכלל.

nimnim, אין כאן צורך להכניס שמאל-ימין למשוואה.. אני שמאלני בדעותיי וקראת הרגע את דעתי.

פורסם

רכבים הצחקתם אותי!!

צריך לקנות להם כרטיסיות לאוטבוס וזהו, פעם בחודש תקציב למונית ספיישל אם יש ישיבה חשובה.

אתם כאילו שוכחים שהם חברי כנסת? באיזה סרט אתם חיים? מה אתם רוצים שיתנו להם מאזדה 3? טויוטה?

שאתם תגיעו להיות חברי כנסת/ בממשלה תנהגו במאזדה 3 עד אז...

פורסם
אני חושב שהרכבים שהוצמדו לחברי הכנסת הם רכבים ראויים לאדם במעמדם. אין לי טענות בכלל.

.

איפה קראת פה טענות של מישהו? .

פורסם

אתם כאילו שוכחים שהם חברי כנסת? באיזה סרט אתם חיים? מה אתם רוצים שיתנו להם מאזדה 3? טויוטה?

שאתם תגיעו להיות חברי כנסת/ בממשלה תנהגו במאזדה 3 עד אז...

איפה אתה רואה טענות או מענות על הרכבים?

מישהו פה התלונן?

פורסם
כמו שכל הייטקיסט נוסע עם מאזדה 3 ומנכ"לים נוסעים עם רכב שרד, אז גם חברי כנסת צריכים לקבל רכב צמוד, אם כל הכבוד לצרות עין, הם עדין נציגי ציבור.

רכב שרד למנכ"לים? הרכבים של מנכ"לים לא ממוגנים ירי בדרך כלל. אז מה בדיוק שרד במזדה 6 או פורד מונדאו (או אפילו אודי A8 או S קלאס)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איפה צרות עין? מי בא בתלונות? מי אמר משהו רע?

מה קורה איתכם אנשים???

קראתי כתבה במאקו, החלטתי לפרסם, כדי לתת לאנשים מידע ותו לא.

פורסם
איפה אתה רואה טענות או מענות על הרכבים?

מישהו פה התלונן?

חחחחחחחח עדין לא זו תגובה לאנשים שכן יבואו להתלונן ולא חסר כאלו.

• תוכן חדש...