Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כמו שידוע לכם פסח זאת עונת השיפוצים וכנראה אחד מהשכנים ה"אוהבים" שלי עשה שיפוץ והוא כנראה לקח את הדלי עם הצבע ולפח ובחנייה נפל לו הדלי על הרציפה בגלל שיש ליד הרכב שלי כתם לבן גדול וכול הרכב שלי נראה כמו זירת רצח של דקסטר עם טיפות של צבע לבן על המכסה מנוע.

הלכתי לשטיפה ולפי דעתם צריך לעשות פוליש לרכב שזה מעורך ב600 ש"ח, אני ישמח לשמוע האם למישהו כאן יש פתרון אחר או שרק פוליש זה הפתרון ואם כן אני ישמח להמלצה למקום מומלץ מאזור באר שבע.

תודה לכולם וסוף שבוע נעים

פורסם

מה שלא תחליט, תבקש לראות ממי שיעשה לך את העבודה תוצאה על שטח קטן בהתחלה.

עבודה לא נכונה עלולה להשאיר נזקים.

לגבי היחסים עם השכן. עניין שלך, אבל אם אתה מתכוון לדרוש ממנו השבת נזק, תתעד בתמונה מצב של "לפני".

מה סוג הצבע שנדבק לרכבך?- על איזה בסיס הוא? זה יכול לעזור לגבי אופן ההסרה.

וזה לפורום אסתטיקה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
סתם שאלה לא חשבת על לתבוע את השכן?

לבקש ממנו את הכסף? לתבוע משהוא?

אני לא יודע איזה שכן עשה את זה, החלאה ברח מבלי להשאיר פרטים, אם אני יתפוס אותו ברור שהוא ישלם על הנזק.

פורסם
אני לא יודע איזה שכן עשה את זה, החלאה ברח מבלי להשאיר פרטים, אם אני יתפוס אותו ברור שהוא ישלם על הנזק.

אתה גר בבניין או בבית פרטי?

תשקיע קצת זמן ואני מאמין שאתה תגלה מי צבע את הבית.

ואם אתה גר בבניין אפשר לתבוע את הביטוח של הבניין, אתה לא חייב את השכן בשביל לתבוע אם הנזק נגרם לך בשטח של הבניין תבקש מוועד הבית את הכסף.

פורסם

אפרים, צבע פלסטי לא יחזיק מעמד מול הרטבה בלתי פוסקת (שים עליו סמרטוט רטוב) או נסה לנקות עם קיטורית.

עדיף לנקות לבד ולא להגיע לעימות עם השכנים.

פורסם

סיד יורד בקלות עם מים.

צבע אקרילי אפשר להוריד עם מים חמים מ-א-ו-ד, אבל שים לב שמאחר ומדובר ברכב - בשלב ראשון לא לשפש עם שום כלי חד או גס מחשש לשריטות. נסה לשפוך על הכתם מים שעברו רתיחה (בזהירות) ובדוק מה מצבו לאחר מכן.

נכון לרגע זה אני לא נותן שום המלצה לחומר ממיס (חומצה) כי זה עלול לפגוע בצבע הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מים רותחים ולא נעליים , אתה תהרוס את הצבע , או שתקנה פלסטלינה ותשפשף לאט לאט או שתתן לבעל מקצוע לעשות לך את העבודה . מים רותחים על צבע יחמם את הלכה יותר מדי , אתה יכול ליצור "גלים" בצבע.

• תוכן חדש...