Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא אוהב לנקות את הרכב מבחוץ. במכוני שטיפה אני מפחד על הצבע ונזקים חיצוניים, וכשאני שוטף לבד זה לוקח לי כשעתיים.

כך גם הרכב לא "נצנץ" יותר מדי ולא מושך תשומת לב מיותרת - אבל כשנכנסים פנימה, כאילו שנכנסתם לספא נייד וללא גרגר של אבק.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון לכלוך באוטו לא יהרוג אותך.

אבל לא יהיה לך יותר נעים לשבת בסביבה נקייה?

גם לכלוך בחדר לא יהרוג אותך אז מה ההבדל?

אני משתגע מאנשים שנוהגים בתוך פח אשפה.

ראבק אנחנו מעבירים שעות בתוך הרכב כל שבוע , חסר 15 דק להעביר נקיון מבפנים??

מתדלקים כל שבוע שבועיים, חסר תחנות דלק עם שטיפה חינם?

ותאמינו לי עדיף אוטו עם סווירלס מאשר אוטו שנראה כמו עגלת זבל.

פורסם

כשאבי היה מבקש ממני לסדר את החדר הייתי אומר לו שגם ככה החדר יתלכלך מיד שוב , תשובתו היתה " גם אל תנגב את התחת , גם ככה הוא יתלכלך שוב ".

שרף עצים וצואת ציפורים מקלפים את הלכה שעל הרכב , מנסיון עשיר עם רכבים של לקוחות ( יש לי מכון שטיפה ) לשטוף לנקות ולא להתקצמן . ומי שמתקמצן שיעשה לבד , אבל בחיאט , שנה לא לשטוף את האוטו ,סרחון.

• תוכן חדש...