רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, ברשותי גולף שנת 95' ששירתה אותי נאמנה מספר שנים. לא מזמן התבשרתי שאני צריכה להחליף אלטרנטור והחלטתי שהתיקונים של האוטו יותר מדי גדולים עלי (סטודנטית...), ושאני רוצה למכור אותו. השאלה שלי היא מה בעצם עושים עכשיו? לגרוט אותו אני אוכל רק בינואר 2015. למכור לפירוק הבנתי שלא משתלם. פירסמתי בלוח למכירה לפני שבועיים וזה לא ממש הולך (המחירון 9700 ופירסמתי ב-6000, בגלל העניין של האלטרנטור וכי הפח לא נראה טוב). לפנות למוסכים? לסוכנויות? (סוכנות מתעסקת עם רכבים כאלה ישנים בכלל?) אשמח לעצה
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1107/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%90%d7%95%d7%93%d7%99-A3-%d7%a1%d7%93%d7%90%d7%9f-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%aa לדעתי.. נראית סביר+. מה דעתכם? באדיבות CarsForum
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http:\\www.netcarshow.com/chevrolet/2014-camaro_ss http://www.netcarshow.com/chevrolet/2014-camaro_z28/ לדעתי הפרונט נראה הרבה יותר טוב
הודעה אחרונה מאת Dor321, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ייתכן שלכם זה ישמע טיפה טיפשי, אבל אני מחפש חלקים באתרים מחו"ל (EBAY ודומיהם) להונדה אקורד 2005 שמשווקת בארץ, הבעיה שכל החלקים שאני מקבל הם של האקורד האמריקאית, ניסיתי גם לחפש Acura TSX אבל החלקים שונים מאוד (בייחוד ה Head unit, אני מחפש תושבת לדאבל דין) השאלה שלי האם מישהו יודע, מה שם הרכב בחו"ל? או תחת איזה שם לחפש ב EBAY ואמאזון. תודה לעוזרים, מקווה שזה המקום לשאול. וסליחה על הטעות מקודם בפרסום.
הודעה אחרונה מאת -אודי-, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי תקנה טסלה עם המחיר החל מ 379.000 ש"ח או מושכר 6400 ש"ח לחודש כולל הדלק ...החשמל?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 76 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
השאלה שתמיד עניינה אותי, כשמתניעים, צריך לחמם את האוטו לפני הנסיעה? או שזה סתם שטויות ואפשר כבר להתחיל בנסיעה כמה שניות אחרי? אני מדבר על התנעות בבקרים, או אפילו אחרי יום יומיים שהאוטו לא זז.
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי פיגו 307 שנת 2007 1600סמק. ולדעתי צריכת הדלק ברכב גבוהה עד מאוד. מקפיד על לחץ תקין בגלגלים ובנוסף נוסע יחסית רגוע לא משתולל. האמת גם אי אפשר ממש להשתולל עם רכב כזה עצל חחח . עשיתי פעמיים את הבדיקה ויצא לי ממוצע בפעם הראשונה של 1-7.5 לרוב נסיעות בעיר אבל בזמנו לא נהגתי כזה רגוע חח פעם שנייה בדקתי ויצא לי הפעם 1-9.5 שזה גם לדעתי לא משהו בכלל מה אתם אומרים? או שככה זה ברכבים כאלה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.topgear.com/uk/photos/this-is-the-new-jaguar-xjr-2013-03-25 542 כוחות סוס, 4.6 מ 0 ל 100 אבל יותר מהכל לדעתי ממש יפייפה!
הודעה אחרונה מאת Reimond, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכולם, כבר מספר ימים שאני מנסה להבין איך בדיוק להעביר (באמצעות איזה כפתור) ממצב של רדיו למצב של CD וחזרה. ניסיתי כל מיני כפתורים גם על גבי המערכת עמה וגם על גבי ההגה אבל לא ממש הבנתי. כדי להחליף בין המצבים בינתיים הייתי צריך להוציא את הדיסק ולהכניס אותו חזרה.. באוטו הקודם היה לי כפתור שהעביר פשוט מאוד ביניהם. אשמח לקבל עזרה. חג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת vday, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 824 צפיות
ברחוב מחוץ לחלון שלי רכב כלשהו "זועק" למשך 20 שניות כל שעה, זה חופר ומטרד רעש. עד שאני מספיק לצאת מהדירה לחפש האזעקה מפסיקה. הרכב חונה במקום יחסית קבוע ברחוב אני משער. אני מתאר לעצמי שבעל הרכב פשוט לא שומע את רכבו וייתכן כי אינו מודע בכלל למצב. ביום שבו אזהה את הרכב, כיצד כדאי לי לפעול?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 50 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום וחג שמח לכל חברי הפורום הנכבדים באשר הם, אז ככה,_הרכב שלי הוא מאזדה 3 הצורה החדשה. בסיבובים אני ממש לא יציב בכיסא._אני מרגיש שאני צריך ממש להחזיק את עצמי בכדי לא לזוז ממש מהכיסא. אני לא מדבר על סיבובים גדולים או חדים, אלא סיבוב ב-40 קמ"ש בכיכר. אני מנסה לשים את רגל שמאל בדוושת הדמה,_כי הבנתי שזה אמור לייצב את הנהג,_אך לא בדיוק עוזר... מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
אני כל כך מחכה להפניג הזה. קניתי לפני שבועיים כרטיסים. מתכנן לצאת מוקדם,בשעה 7(גר בב"ש) מי בא?
הודעה אחרונה מאת bedok, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
יש לי רכב שהוא משועבד לבנק. הבעיה היא שהרבה שנים יש לי רכבים והחלפתי הרבה מהם אבל אף אחד מהם לא היה משועבד, זה נהייה ככה בגלל איזושהי בבנק שנהייתה לי לכן עכשיו הן שיעבדו לי אותו. אז אם הרכב משועבד בעצם לבנק והוא ״של הבנק״, אז יש אפשרויות של החזרת הרכב להפסיק והוא מחזיר סוגר לי את ההלוואה עליו, או כל סוג אחר שדותה לזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת dandango, -
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
http://www.mako.co.il/cars-cars-news/safety/Article-fa5919600a8ad31006.htm נשמע מסוכן.
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאבא שלי יש רכב ישן שהוא מנסה למכור כמה חודשים , מדובר על פג'ו 106 XR שנת 97 , המצב המכני לא טוב. הוא חשב על הפקדת רישיונות (אמור לקבל חזרה בסביבות ה800 שקל) + שליחה של הרכב לפירוק. מה הפרוצדורה של שליחת רכבת לפירוק? כמה כסף אפשר לקבל על רכב כזה (הרכב לא מספיק ישן להיכנס לגריטה של המדינה וממה ששמעתי בנתיים הנושא מוקפא). תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 0 תגובות
- 640 צפיות
חברת לנד רובר חשפה את הדור השני שלה לריינג' רובר ספורט שלה. מקור: אתר אוטו
הודעה אחרונה מאת ג'יימס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יצאנו לנו לטייל שוב, כמה עקרבים וכמה שהחליטו להגיע עם הפילגש, הפעם בחלקו הקצת יותר מדברי של הארץ. כמו תמיד היה נהדר תמונות להתרשמותכם. חג שמח !
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו כאן נהג בפיאסטה הרובוטית החדשה ? קראתי עכשיו לעומק מבחן שלה בוואלה ,נראה די מבטיח השאלה אם מישהו נהג בה כאן בפועל ? כי לפעמים אני מוצא את המבחנים האלו שלא תמיד משקפים את המציאות כשאני הולך ומבצע נסיעת מבחן . **חבל שגרסת ה 1.0 לא תגיע לארץ
הודעה אחרונה מאת א.ר, -
רישיון לאופנוע
מאת Yony_S- 3 תגובות
- 581 צפיות
מקווה שאני בפורום הנכון, האם מישהו יכול לעשות לי סדר בבאלגן, כשהייתי בן 17 היו חוקים אחרים (עבר 7 שנים מאז ודברים שתנו) כעת אני שוב מתענין בהוצאת רישיון לאופנוע מה התהליך ? תאוריה מחדש וכל שאר הקישקושים ? או בקיצור מישהו יכול לתת הסבר מפורט ? חג שמח
הודעה אחרונה מאת Saar21, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
באחד מהבקרים לפני 3 חודשים עצר אותי שוטר , או בוחן יותר נכון ופסל את רשיוני בגלל מידת צמיגים רחבה ממה שכתוב ברישיון. הוא לקח את הרשיון והשאיר אישור זמני לכמה ימים. בגלל שהרכב הוא רכב משני לא היה לי זמן לטפל בזה עד עכשיו ( עברו 3 חודשים) החלפתי למידת הצמיגים שרשומה ברישיון. מה עושים עכשיו? למי לפנות ? יש לציין כי השוטר לקח את הרשיון ואין לי רשיון בידיי עכשיו. איך אני מחזיר את הרשיון לרכב ?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 840 צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000832488#fromelement=hp_morearticles עושים קומבינה על הגב של הלקוח הפרטי וכל מילה נוספת מיותרת...
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
פורשה זונחת את הגיר הידני ב 911 GT3 החדשה ,כחובב ידניות אני שואל את עצמי האם זו התחלה של מגמה עולמית. גם רנו בקליאו ספורט החדשות הצהירו שלא יהיה גיר רגיל יותר . חברים האם בעצם אנחנו הולכים לעולם ללא גיר רגיל במכוניות ספורט תחילה ואחר כך בעצם יהיה רק אלטרנטיבה לרכב זול יותר ,במכוניות יוקרה כמעט ונעלם לגמרי במילא . כחובב החלפת הילוכים ידנית ומצד שני ברור לו יתרונות הגיר הכפול מצמד אני די מבולבל . לדעתי זה הולך לשם בצעדי ענק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4352715,00.html
הודעה אחרונה מאת VETTI, -
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
איזה דלק כדאי להשתמש בC4?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת (לביצוע טסט שנתי לרכב). נכון שאין הרבה "ימי חוה"מ" בפועל, אבל בכל זאת.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 0 תגובות
- 710 צפיות
אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות אליכם. קודם כל, רציתי לדעת מה המרווח ברגים שיש בגולף 4 שנת 2002? דבר שני, איך אני בידק מרווח ברגים? ושאלה אחרונה, האם יש אפשרות לשים מתאים ממרווח מסויים למרווח אחר, ואפילו ממספר ברגים מסויים למספר אחר כמו לדוגמא מ4 ברגים ל5. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת gilad1000, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אזעקת ביפר, עכשיו יש 2 אזעקות שאני מתלבט ביניהם אז אם תוכלו להגיד לי איזו אזעקה עדיפה אני יודה לכם מאוד. MVP625 רב בריח Guard LS635
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גנב עצלן: הזמין גרר להעמיס רכבים לא שלו גנב עצלן: הזמין גרר להעמיס רכבים לא שלו נהג משאית שהוזמן לגרור שני כלי רכב מחולון, החל לחשוד כי מנסים לערב אותו בגניבה, כשהאדם שהציג עצמו כבעל הרכבים לא ידע היכן הם בדיוק שי אלבלינג פורסם: 24.03.13, 07:43 שתף עירנותו של נהג משאית גרר, שהתבקש להגיע לחולון, מנעה את גניבתם של שני כלי רכב פרטיים וחסכה הרבה עוגמת נפש לבעליהן. האיש, בשנות הארבעים לחייו, קיבל בשעות הבוקר המוקדמות של יום שישי שעבר טלפון מאדם שהזדהה בתור תושב חולון וביקש ממנו לגרור עבורו שני כלי רכב, האחד מסוג סובארו והשני מסוג שברולט ג'י.אמ.סי. נהג הגרר ביקש לדעת היכן עומדים שני כלי הרכב, ולאחר שנמסר לו כי הם חונים ברחוב משה שרת והצדדים סיכמ…
הודעה אחרונה מאת markmakov, -
- 3 תגובות
- 971 צפיות
שלום, במסגרת ניקיונות פסח בטעות זרקתי את הטופס של בית המשפט שבו כתוב מתי נגמרת לי השלילה השאלה אם אני יכול להגיע עדיין למשרד הרישוי ולחדש את הרישיון?
הודעה אחרונה מאת naftali, -
שאלה שחשבתי עליה בעקבות השירשור עם הצמיגים הסיניים (שהיווה השראה בשבילי היום להחליף צמיגי שקר כלשהו שחברת אלבר עברה עליהם, בזוג KUMHO חדשים). אותי מעניין משהו אחר, בעקבות הציתות הזה משירשור הצמיגים, שאני מסכים איתו לגמרי: למה אנשים עדיין נוהגים עם טלפון ביד? למה, אפילו נוכח קנסות דרקוניים, אנשים קונים רכב במעל 50 אש"ח (התופעה קיימת גם ברכבים ששווים פי 10 מהסכום הזה), סמארטפון ב3K ש"ח, אבל מתקמצנים לקנות רדיודיסק BT ב600 ש"ח/דיבורית ב150 ש"ח/אוזניה BT ב50 ש"ח, או לפחות להשתמש באוזניה חוטית שהגיעה בחינם עם הטלפון?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
קניתי רכב לפני חודש במגרש אוטו שי ולפני כמה ימים עשיתי תאונה והכנסתי את רכבי למוסך של "שי" כאשר אני בכלל התכוונתי ללכת למוסך הצמוד אליו אבל שי שיקר לי שזה שתיהם המוסכים שלו, כתבתי לעצמי את כל מה ששי עשה כדי להציג לעורך דין ואפרסם את זה גם כאן שתדעו מי זה "שי", כמובן שזה סיפור ארוך אבל שום דבר לא הומצא\סולף הכל אמת לאמיתה ואני נהגתי כחוק לאורך כל הפרשה.. הבטיח שאני יקבל צמיג מתנה בעסקה רימה אותי בשקרים על המקום אליו רציתי ללכת איים עלי במכות [ולא הסכים לחזור על כך כאשר הקלטתי], וגם צעק עלי עם תנועות פיזיות שיקר למשטרה שאני איימתי שאדקור אותו ביצע תשלום אחד כאשר ביקשתי 4 סיכם איתי על סכום ואחרי העבודה ביקש יותר ולא נתן לי להוציא א…
הודעה אחרונה מאת Dor321,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 120 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- 318i
- PYA
- BoazB11
- ישה
- Itaiosh
- matanff
- yossy
- SlowRide
- Giant_TA
- yor2
- flytomars
- zaf