Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מהבקרים לפני 3 חודשים עצר אותי שוטר , או בוחן יותר נכון ופסל את רשיוני בגלל מידת צמיגים רחבה ממה שכתוב ברישיון.

הוא לקח את הרשיון והשאיר אישור זמני לכמה ימים.

בגלל שהרכב הוא רכב משני לא היה לי זמן לטפל בזה עד עכשיו ( עברו 3 חודשים)

החלפתי למידת הצמיגים שרשומה ברישיון.

מה עושים עכשיו? למי לפנות ? יש לציין כי השוטר לקח את הרשיון ואין לי רשיון בידיי עכשיו.

איך אני מחזיר את הרשיון לרכב ?

פורסם

באתר של משרד הרישוי ניתן להזמין עותק של רישיון הנהיגה , עלה לי לפני כשנה כ-40 ש"ח ושלחו לי אחרי שבוע בדואר את הרישוין (כרטיס פלסטיק לא נייר).

פורסם

אם אני לא טועה, הרכב שלך כרגע נחשב ככזה שהורד מהכביש ולכן אם שוטר יעצור אותך, הוא יוכל לתת לך דוח.

האם קבלת מהבוחן איזה טופס שאיתו אתה צריך להגיע לתחנת משטרה ולהראות להם שהחלפת לצמיגים המתאימים לרישיון?

אם לא תוודא שההורדה לא קיימת יותר, לא יעזור לך כפל רישיון מול שוטר.

פורסם
לך למשרד הרישוי תגיד שנאבד/נגנב לך המסמכים ויוציאו לך חדש.

הוא לא יכול לעשות את זה כי במחשב של משרד הרישוי יהיה רשום שהמשטרה הורידה את הרכב מהכביש

הוא צריך ללכת לאותה יחידת תנועה ע"פ ההזמנה שהוא קיבל מהשוטר ולהראות שהוא החליף צמיגים למידה הרשומה ברישיון רכב, ואז השוטר יחזיר במסוף את הרכב לכביש והוא יוכל לנסוע

פורסם

במידה ושוט אשר יעצור אותך לביקורת רשיונות יבדוק אותך במסוף,

יוצגו לו הנתונים של "רכב תחת הורדה",

במקרה כזה תקבל הזמנה לדין (בית משפט) על נהיגה ברכב תחת הורדה ו 8 נקודות.

במקרה של תאונה צריך לבדוק מול חברת הביטוח האם הביטוח תקף.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מבין למה אתם מנסים להגיד לי מה יקרה אם אני אנהג ברכב מורד מהכביש?

אני מבקש שתגידו לי מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הרישיון בחזרה ולהעלות את הרכב על הכביש שוב.

קיבלתי מהשוטר בזמנו איזה רישיון רכב לתנועה זמנית אבל הוא פג תוקף.

מה אפשר לעשות?

פורסם

ישנם שני מקרים

1.שוטר לקח לך את רשיון רכב אתה חוזר מראה לו שהחלפת צמיגים,מחזיר לך רשיון רכב -נגמר הסיפור

2.שוטר לוקח לך רשיון רכב מחתים אותו באדום משמע פסול-טסט מחדש

במקרה והשוטר ביצע לך הורדה מהכביש בפועל אין מנוס מטסט מחדש וחובה לציין שזה טסט עקב הורדה

פורסם

המקרה הראשון הוא הנכון,

שוטר לקח לי את הרישיון ואמר לי לחזור לתחנה שלו ולהראות להם.

הבעיה היא שעברו 3 חודשים מאז.. בתחנה לא מכירים את המקרה ולא יודעים איפה הרישיון..

כעת אין לי רשיון, איך עושים טסט ללא רישיון רכב?

פורסם

תוציא כפל רישיון וגש עימו לתחנה.

פנה למרכז שירות לאזרח.

יבדקו את הרכב במסוף, אם הטופס אבד סביר להניח שגם הרכב לא רשום תחת הורדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...