Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ייתכן שלכם זה ישמע טיפה טיפשי, אבל אני מחפש חלקים באתרים מחו"ל (EBAY ודומיהם) להונדה אקורד 2005 שמשווקת בארץ, הבעיה שכל החלקים שאני מקבל הם של האקורד האמריקאית, ניסיתי גם לחפש Acura TSX אבל החלקים שונים מאוד (בייחוד ה Head unit, אני מחפש תושבת לדאבל דין) השאלה שלי האם מישהו יודע, מה שם הרכב בחו"ל? או תחת איזה שם לחפש ב EBAY ואמאזון.

תודה לעוזרים, מקווה שזה המקום לשאול.

וסליחה על הטעות מקודם בפרסום.

פורסם

בשביל להקל עליך, תרשום HONDA ACCORD בתוספת השנה שבה אתה מעונין בגוגל.

תדפדף בתמונות ומהר מאוד אתה תמצא גם את שמה השני(והשלישי והרביעי אם קיים).

שמח לעזור. :wink:

פורסם
בשביל להקל עליך, תרשום HONDA ACCORD בתוספת השנה שבה אתה מעונין בגוגל.

תדפדף בתמונות ומהר מאוד אתה תמצא גם את שמה השני(והשלישי והרביעי אם קיים).

שמח לעזור. :wink:

ושב תודה אחי, וסורי על החפירה, אבל הדברים האלו כבר נעשו על ידי לכן פניתי לעצה בפורום

תכל'ס דבר מעצבן לאללה הדגם הזה. אם כבר יש אותו באתר מאנגליה (ששם זה מופיע אקורד כאקורד) אז הם לא עושים משלוחים לארץ.

פורסם

התעלומה נפתרה.

אגב למי שזקוק לשם הדגם נקרא בחו"ל Accord Euro Viii saloon (CL)

2.0 Euro R (אם מדובר בגירסאות הרגילות)

ו CL9 אם מדובר בגירסאות ה 2.4

תודה לעוזרים בכל מקרה.

פורסם

לא כך צריך לעשות.

כדי להזמין חלק עליך להזמין את המדויק. כדי לדעת איזה חלק אתה מזמין, אתה צריך לדעת את המק"ט הספציפי של החלק ולפיו לחפש. סוג הרכב לא רלוונטי אלא המק"ט משום שמספר המק"ט הוא אוניברסלי להונדה והוא יכול להתאים למספר סוגים של מכוניות.

את המק"ט אפשר לדעת לפי החלק הישן, אם במקרה זה מופיע עליו ולא תמיד. אפשר לקבל אותו מהמוסך המורשה. אם יש לך חשבוניות טיפול מהמוסך המורשה מפעמים קודמות, ליד כל חלק שהורכב רשום מספר המק"ט שלו.

אם זה לא הולך אז תזין את מספר השלדה שלך פה:

http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_select_VIN_C20.php

תאתר את החלק. ליד כל חלק יהיה רשום מספר הפריט נראה לי זה לפי האתר, PFK משהו...

אם אתה מזין את המספר הזה בחיפוש בצד שמאל יתן לך גם את מספר המק"ט הכללי של הונדה. לפיו תחפש.

• תוכן חדש...