Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מדברים על ביצועים, על מהירות העברת הילוכים, על צריכת דלק.... בחייכם, את מי זה מעניין, אף אחד כאן הוא לא נהג F1 ולא מנהל קבוצה ב WTCC.

להעביר הילוכים עם שני כפתורים מרגיש לי כמו פלייסטיישן, מכונית צריכה להגיע עם מוט שרשום עליו 1-2-3-4-5 (אפשר גם 6) ו R.

זה כיף וזה מגניב. ומעניין לי את ה*** עם אני יעביר הילוך ב 0.5 שניות לאט יותר מההוא עם הכפתורים.

מה השלב הבא ? מכונית העל של גוגל שגם תנהג בשבילך... זה גם כיף, היא תוכל לעשות את הרינג הרבה יותר מהר ממך...

השיקול היחיד של היצרנים זה המכירות, NOTHING ELSE, ובגלל שפרארי קונים ג'סטין ביברים, שחקני כדורגל וזקנים עשירים, הם ייצרו אותה עם הכפתורים המטופשים בצד ההגה. בשביל מה להם לייצר גיר ידני אם אף אחד לא קונה את זה ?!

בכל מקרה,

אני מוכן לקנות פרארי עם גיר ידני, אבל רק בהנחה, אם הם רוצים שיצרו איתי קשר :-D.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

למה שתהיה בעיה?

השיקול היחיד של היצרנים זה המכירות, NOTHING ELSE, ובגלל שפרארי קונים ג'סטין ביברים, שחקני כדורגל וזקנים עשירים, הם ייצרו אותה עם הכפתורים המטופשים בצד ההגה. בשביל מה להם לייצר גיר ידני עם אף אחד לא קונה את זה ?!

כנראה שגם GT3 קונים אותם אנשים, אחרת כיצד תסביר את העובדה שבדור החדש אין תיבת הילוכים ידנית?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כבר כתבו את זה לפני, אבל אותם האנשים ש"לא אכפת להם מעוד 0.5 שניה" לא באמת קונים את המכוניות האלה, אלא רק מטקבקים בפורומים. אם היו קונים - היו מייצרים. זה עד כדי כך פשוט.

לאנשים שבאמת קונים את המכוניות חשובה החוויה, אך גם הקדמה הטכנולוגית (גם אם רק בשביל הפוזה), והיא בוודאי חשובה ליצרן שכן בפלח השוק הזה זה מקדם מכירות של ממש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

להעביר הילוכים עם שני כפתורים מרגיש לי כמו פלייסטיישן, מכונית צריכה להגיע עם מוט שרשום עליו 1-2-3-4-5 .

מה השלב הבא ? מכונית העל של גוגל שגם תנהג בשבילך... זה גם כיף, היא תוכל לעשות את הרינג הרבה יותר מהר ממך...

כמה אתה צודק ,ואותם חכמולוגים יכתבו אחר כך בפורום ,"כן אבל אני כתבתי לה מה לעשות ,לא סתם עשתה את הרינג...אני כתבתי רינג" ובלי שגיאות ,ובאנגלית.

אנשים קונים את זה אז כנראה שזה טוב,וזה גם חיבור אמיתי לרכב,כי אחרי הכול את הדלת פתחתי לבד.

בעולם שרנו קליאו מגיעה ללא אפשרות לגיר רגיל זה שלב לפני שגולף TSI תגיב טוב יותר בDSG ויפסיקו ליצר אותה כי עושה 0-100 ב8.9 במקום 9.1 בגיר רגיל .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המגמה בעולם הרכב היא לנתק אותך מתנאי הדרך, מכוניות ספורט כדוגמת פורש לא יכולות להיות מנותקות מן המציאות..

וזה חבל כי כל המטרה שלהן היא להפוך את המציאות למקום טוב יותר..

• תוכן חדש...