Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא יציב בסיבובים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומשקפי שמש עם מסגרת לבנה (גם בלילה ובמקומות סגורים)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

חיכיתי מי יגיע עם ה-No Fear...

צריך רשימה בכללי הפורום של בדיחות שאסור לחזור עליהן יותר, מחמת המיאוס...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אכן המושבים של מאזדה 3 ליסינג זוועתיים. אבל, עדיין, אם יש משהו טוב ברכב זה, מדובר בתחושת היציבות שהוא משרה.

זהו ש.. זה דווקא לא דגם הליסינג אלא דגם הקומפורט היותר מפואר.

פורסם

כמו גם הספויילר שמוסיף 5 כ"ס? 8)

או זה שהמנועים של קורולה ומאזדה 121 לקוחים מ737? 8)

פורסם
חיכיתי מי יגיע עם ה-No Fear...

האמת, רעיון טוב לעוף.

הרגשתי סמכות מטורפת מענישה אותי, זה כאילו שאמרת:

busted-bitch.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זהו ש.. זה דווקא לא דגם הליסינג אלא דגם הקומפורט היותר מפואר.

זה לא משנה זה יפנית והמושבים של המאזדה לא יתקרבו למושבים של יצרנים אירופאים ( מה גם שנראה לי שבין דגם האקטיב לדגם הקומפורט אין הבדל במושבים, תקנו אותי אם אני טועה)

ניסית לשבת כמו שאמרו לך? יש מדריך יפה מאוד ביוטיוב , חפש ״ישיבה נכונה מסלולים״ ביוטיוב , שם מראים גם איך לבדוק אם אתה יושב נכון. אני יושב במושבים חרא של יפנית משנות ה 90 שהחובקים האלה בצד המושבים כבר עייפים ולעולם לא החלקתי או זזתי מהכסא בשום מהירות בשום סיבוב,ואני יושב רחוק כי אני גבוה ( אבל בצורה נכונה).

Miata ND2

פורסם

לא הבנתי..

אם אפשר למצוא תנוחה שגורמת לנהג להפסיק להחליק, למה סתם לקטול את היצרנים היפנים? לא יפה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ניקו, לגבי אינפיניטי אני נאלץ להסכים. :lol:

לגבי יציבות, קודם כל 40 קמ"ש בכיכר זה הרבה מאוד, המהירות הסבירה לרוב 15~25. וגם כמובן דרושה תנוחת ישיבה נכונה.

shocked-lady-driver-be1187.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא, הוא צודק. הנוחות של לקסוס, אינפינטי - זוועה.

אה צודק. לא חשבתי עליהם :)

tzvipper, אתה גם צודק. לא היה לי כח להעיר על זה קודם, אבל כיכר ממוצעת לא מיועדת לנסיעה ב-40 קמש. לא שאי אפשר לעשות את זה, לא שזה גם קשור ממש לתנוחת הישיבה או איכות המושבים, סתם לדעתי זה פשוט מסכן את הנהג ואת האחרים. מילא..

ד"א, אני גם יושב כמעט ב-90 מעלות. לא חושב שזה נח, לפחות לא לי, אבל גם התזוזות הן מינימאליות ואני לא ממש מחליק גם במסלול, וגם התפעול של ההגה קל יותר. אם ממש לא רוצים לזוז אפילו ס"מ, תמיד אפשר להתקין באקטים במקום המושב שיש באוטו :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...