Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא יציב בסיבובים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאזדה 3 זה צעצוע.

קח לעצמך איזה צרפתיה או גרמניה בוגרת מתחילת שנות ה2000.

שתלמד אותך איך באים נכון לסיבוב ואיך יוצאים ממנו על הקוים במדוייק.

צעצוע? מאזדה3 היא בין המובילות, מבחינת אחיזה והתנהגות כביש, בהשוואה למתחרות שלה. הרכב הוא בוודאי לא הבעיה פה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונה המתוקנת לשרותכם:

27387510.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין איפה אתה גר ואיזה כיכרות יש בעיר שלך, שאתה נכנס אליהם ב-40 קמ"ש... אני מחזיק מעצמי נהג מנוסה וואלה אין לי ביצים להכנס לכיכר ביותר מ-30

פורסם
מעניין איפה אתה גר ואיזה כיכרות יש בעיר שלך, שאתה נכנס אליהם ב-40 קמ"ש... אני מחזיק מעצמי נהג מנוסה וואלה אין לי ביצים להכנס לכיכר ביותר מ-30

הוא מתכוון לכיכרות שממשיכים בהם ישר, לא סיבוב מלא (כאילו יציאה שניה\שלישית).

צריך גם לדעת מתי לתת את הברקס ומתי להכניס את הגז. (יש לי כיכר כזאת בעיר, הרכב שלי יכול להזרק בתוכה קצת ב30 קמש אם אתה נוהג רגוע, לעומת זאת אם אני נוהג אגרסיבי ומקצועי יותר אז גם ב40 הוא רק מתחיל קצת להזרק.)

אם לא מפחדים על הרכב אפשר לעשות הרבה דברים, אבל זה טמטום, מסכן נהגים אחרים והסיכוי לתאונה גבוה הרבה יותר. (אנשים לפעמים לא מסתכלים, לפעמים הם מסתכלים אבל חיים בעולם משלהם, ככה שאתה זה שצריך לבלום ואז ב40 קמש קצת קשה לבלום).

חוץ מזה בעיר יש הרבה כתמי שמן, קח בחשבון שפעם אחת תבוא מהר ויהיה בידיוק כתם שמן, אין לך סיכוי לצאת מזה בשלום.

פורסם

ואוו, איך שאתם הסתבכתם עם זה!

הנהג מתלונן שהוא לא יציב במושב. ניסה להשים את הרגל במקום הנכון - לא עזר. ניסה לשנות את תנוחת הנהיגה - לא עזר. ניסה גישה שונה לסיבוב - לא עזר.

אבל! שכחתם משהו חשוב. רגל שמאל לא יושבת על המדרס ברפיון. בסיבובים שבהם יש צורך בתמיכה לוחצים על המדרס. בכוח! הלחיצה דוחפת את הגוף לתוך המושב ומאפשרת לך להישאר יציב למרות השפעת הכוחות על הגוף ולמרות זוית הרכינה של הרכב.

כמובן שגם שיפור תנוחת הנהיגה, הידוק החגורה (יש לצורך זה שיטות מיוחדות הנותנות אפקט של רתמה), אחיזת הגה יעילה יותר וכך הלאה ישפרו את המצב, אך עדיין יש צורך ללחוץ בפועל במקומות הנדרשים (סיבובים חדים, בלימות חדות).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...