רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
קודם כל לפני הכל, בדקתי בכל החנויות חלפים בפ״ת ללא הצלחה. כאן אתם נכנסים לתמונה, האם מישהו מכיר בוודאות פירוקיה או משהו בסגנון שניתן לקנות טמבונים? בין אם הם חדשים או משומשים. באזור פ״ת והסביבה.
הודעה אחרונה מאת odedos, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מושך היום ולוסטר טורבו מהסוכנות כבר נאמר לי שלאחר בדיקה אין צורך בהרצה ובכל זאת אני שואל כי ראיתי פה מספר מקרים שאנשים רשמו על מכוניות חדשות בהרצה(בעיקר מכוניות בעלי אופי ספורטיבי) האם למישהו יש מידע שאומר אחרת?ואם כן על מה מדובר מה צריך לעשות או לא לעשות ולכמה זמן? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 3 תגובות
- 702 צפיות
ראיתי את הדבר הבא וחשבתי שזה יכול להיות פתרון מעניין ונוח לימים החמים: http://www.tjskl.org.cn/images/czad24b2-pz248c103-car_curtain_product_car_curtain_15.html מישהו יודע אם מוכרים כאלו מותאמים לרכב ספציפי בארץ? ואם כן היכן?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
יבוא חלקים מחו"ל 1 2
מאת יריבגרף- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
היי, ביצעתי הזמנה בתחילת החודש מאתר seekpart24.com. עלות כוללת משלוחה כ 65 יורו. המשלוח דרך DHL. ביררתי מולם והם נתנו לי track # של DHL ששם נאמר שהגיע לארץ הקודש כבר ב 14 לחודש ואף נתנו לינק לדואר ישראל. יש לי הרגשה שהעניין לא הולך לעבור חלק. מה עכשיו (כלומר אחרי פסח...)? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
פג תוקף לצמיג
מאת e.e- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 22.7 אלף צפיות
בוקר טוב שמעתי שצמיג בין 4 ומעלה לא עובר בדיקת רישוי שנתית (טסט) , האם זה נכון ? יש תקן כזה ? עזבו רגע את העניין שהצמיג כבר מתייבש והוא בלוי, תאורטית בלבד. נגיד צמיג במצב 100% יש בשר והוא לא יבש.
הודעה אחרונה מאת e.e, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במסיבת עיתונאים שנערכת ברגעים אלו ממש בתל-אביב מכריזה דלק מוטורס על כוונתה להשיק בישראל את הגרסה ההיברידית של במוו סדרה 3 בישראל. במוו סדרה 3 היברידית תהיה המכונית ההיברידית הראשונה שתשווק במוו בישראל אבל לא האחרונה. לקראת סוף השנה תחל דלק מוטורס בשיווקן של הגרסאות ההיברידיות של סדרה 5 וסדרה 7, לצד במוו סדרה 4 החדשה (שטרם הוצגה בדגם סדרתי, אך זה צפוי להופיע בקרוב). ל-3 ההיברידית מנוע בנזין הזהה לזה של גרסת ה-335i, המפיק 306 כוחות סוס מנפח של 3 ליטרים. בזכות מערכת ההנעה ההיברידית מצליח הרכב לספק ביצועים הטובים מאלו של ה-335i עם צריכת דלק הדומה לזאת של דגם ה-316i! רמת אבזור אחת תוצע בדגם - Luxury. זו כוללת בין היתר חישוקי 18 אינטש', חלון שמש, מושבי עור חשמליים…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בצהריים נהגתי לי להנהתי באיילון צפון על הגשר (שנקרא גם מסתבר-גשר גדס) ישר אחרי שעוברים את היציאה לקיבוץ גלויות, כשלפתע הווייז מתחיל לצעוק - מכמונת מהירות לפניך. ללא ספק הופתעתי. מישהו שמע/ראה/טעם?
הודעה אחרונה מאת RonTG, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 718 צפיות
אני תושב חוזר, שהיתי בחו"ל 22 שנה ובזמנו קניתי רכב שעדיין ברשותי (מאוחסן שם עדיין). איך ניתן להביא אותו? אני כאן כבר שנתיים וחצי ושובר את הראש בנושא. ראיתי רכב מסוג דומה בארץ (גם במהדורות חדשות יותר) ולא מבין מדוע קיימת הבעייה הזאת וכיצד לפתור אותה. מדובר בטויוטה MR2 1989. כרגע הדרך היחידה היא לחכות עוד 6 שנים (רכב אספנות) וזה לא נראה לי הגיוני... כל עצה תעזור.. תודה
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קניתי מצבר לפני 3 חודשים (מחנות מצברים מקצועית) vega 55 אמפר ולאחר כמה ימים המכונית שלי ירדה מהכביש לאחר תאונה , ומאז המצבר נמצא אצלי בבית . האם הוא עדיין תקין ? (אם יש מישהו שצריך מצבר תמורת סכום סימלי ?) מה אפשר לעשות עם המצבר הזה ?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
שלום, אני מחפשת רכב חיפושית קבריולט לצילומי פרסומת בדרום הארץ. אם יש מישהו שמעוניין, אשמח לקבל תמונות ופרטי איש הקשר (שם ופלאפון) למייל: [email protected] אפשר לשלוח גם דגמים חדשים וגם דגמים ישנים, בכל הצבעים הצילומים מתקיימים ב- 18.04.13 בדרום הארץ (איפשהו בין כפר מנחם לבית קמה, באזור שדות החיטה). תודה רבה, שיהיה אחלה יום!
הודעה אחרונה מאת Paradiso, -
- 2 תגובות
- 865 צפיות
תגידו , 6500 ש"ח לחידוש רישיון רכב נשמע לכם הגיוני???!!! זאת הייתה ההודעה שקיבלתי במענה הקולי של משרד התחבורה..
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 27.8 אלף צפיות
שלום לכולם אז ככה, עברתי את שלב הספקות, הויכוחים והתהיות והזמנתי מכונית חדשה. אמנם לא כמו שרציתי אבל ... היום התקשר אלי איש מכירות של "איווקס", אשר הפליג ביתרונות המכשיר, וביחוד בעובדה שהתקנתו מוזילה את פרמיית הביטוח. ביקשתי ממנו לבדוק את המכשיר, ובתגובה הוא הציע לי לראות הדגמה ... באינטרנט. יותר מאוחר הוא הסכים לתאם ביקור במרכז התקנות שלהם כדי לבדוק אותו (מעניין איך ....). לפני שאני ממשיך אני ממש ספקן אודות יעילות המכשיר. הוא יקר מאוד, ונדרש עבורו תשלום חודשי (!!), וכאמור, הוא נראה לי חתול בשק, מכיוון שלא קל להדגים את פעולתו (אלא אם מסתכנים...). שאלותי: 1. האם למישהו מכם רכש את המכשיר? 2. האם הוא עובד כפי שמובטח? 3. האם הוא מוזיל את פרמיות הביטוח?…
הודעה אחרונה מאת eylon03, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבעיות: 1. אור ברקס לא נדלק כשלוחצים על הברקס 2. לא ניתן לכבות CRUISE CONTROL 3. בעקבות בעיה מספר 1 זה יכול להוביל לכך שלא ניתן יהיה להוציא את הרכב מהילוך P הדגמים הבעיתיים של Hyundai: Accents ו Tucsons משנים 2007-2009 Elantra משנים 2007-2010 Santa Fe משנים 2007-2011 Veracruzes משנים 2008-2009 Genesis Coupe משנים 2010-2011 Sonata משנת 2011 הדגמים הבעיתיים של Kia: Rondo ו Sportage משנים 2007-2010 Sorento משנים 2007-2011 Sedona משנת 2007 Soul משנים 2010-2011 Optima משנת 2011 לינק להודעה המקורית: http://www.bloomberg.com/news/2013-04-03/hyundai-kia-recall-1-7-million-vehicles-on-electronics.html
הודעה אחרונה מאת mayor, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייי האם יש למישהו כיוון איפה משכירים מכוניות ספורט אמיתית בארץ ליומולדת? מכונית ספורט אמיתית אני מדגיש, לא פיאט 500 פתוחה.. משהו כגון פורש
הודעה אחרונה מאת RS250, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, מישהו התנסה עם חברה זולה בקליפורניה? משך התקופה כשלושה שבועות האם יש הנחה על תקופה ממושכת? . אגב מה מחיר ליטר דלק קליפורינה כיום? אין לי כח לעשות את החישוב מגלונים. תודה מראש. נמרוד.
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 944 צפיות
היום קבלתי דוח תנועה . השני מזה 9 שנות רשיון כאשר גם הישן וגם זה האחרון כתוצאה מאמבוש בכביש שבו העבירה כלל אינה נראית לעין קרי טמינת פח של ממש. מצער אותי מאוד שהמשטרה שלנו עסוקה בהפללת אזרחים תמימים במקום לוודא שעבריינים אמיתיים לא יהיו על הכביש.ממש גועל נפש.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכירים?,זה צמיגים סבירים או איכות סוג ... ? תודה
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
העליתי סרטון ליוטיוב. האם זו האיכות המקסימלית שאפשר להוציא מהמצלמה? תודה לצופים ולעונים
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
http://www.evo.co.uk/videos/supercarvideos/288844/ferrari_f12_v_lamborghini_aventador_v_aston_martin_vanquish_video.html תהנו!
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 968 צפיות
להלן המלצות התנהגות בדרך לקראת ובעת השמע הצפירה של יום השואה החל מחר. ההמלצות מטעם הראשות הלאומית לבטיחות בדרכים: לקראת יום הזכרון לשואה ולגבורה, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים מפרסמת הנחיות בטיחות לנוסעים ברכב בעת הישמע הצפירה יום הזכרון לשואה ולגבורה יצוין השנה ביום שני, כח' בניסן, ה- 8.4.2012. בבוקר יום זה, בשעה 10:00, תישמע צפירת דומיה בת שתי דקות בכל רחבי הארץ. הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים מבקשת לחדד את ההנחיות לנוסעים ברכב ולהולכי הרגל בעת הישמע צפירה: • אפשר לתכנן את מקום העצירה – הצפירה מושמעת בשעות קבועות וידועות. מומלץ לתכנן את העצירה כ- 10 דקות לפני השמע הצפירה בחניון מוסדר, תחנת דלק או מפרץ חניה ולהמתין שם. • אם לא ניתן למצוא מקום חנ…
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בקיבוץ גלויות מתחת לגשר ממש לפני הירידה לאיילון (כשבאים מכיוון שוקן-יפו) מתחבאת מצלמה בין העמודים. המצלמה מצלמת במהירות של בין 55 ל65 קמ"ש.. כביש שהמהירות המותרת בו היא 50! נופלים שם כמו זבובים... נא להזהר! שיתוף שקבלתי בFBK
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 1 תגובות
- 830 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4364853,00.html התחיל בנסיעת מבחן, נגמר בכלא "המבקש רכב על אופנוע בדרך לא עירונית במהירות חריגה מאוד של 234 קמ"ש, מקום שבו מהירות הנסיעה המותרת הינה 90 קמ"ש", מסביר היום השופט שהם. "המבקש אף הצהיר כי נסיעתו האמורה, נועדה לבחון את האפשרות לרכוש את האופנוע שבו בוצעה העבירה". המהירות החריגה, והודאת הרוכב כי בחן את האופנוע, מהווים לדברי השופט עדות לכך שהיה מודע היטב למעשיו. "הפער הקיצוני בין המהירות המרבית המותרת בדרך לא עירונית, לבין מהירות השיא שבה נהג המבקש, מעידה כשלעצמה על קיומו של יסוד נפשי", ממשיך השופט. "בית המשפט (העליון) קבע לא אחת, כי נהיגה פרועה על הכביש מקימה חזקה בדבר מודעותו של המבקש להתנהגותו". למעשה, השופ…
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חיפשתי סנדא שאוכל להתקין בה דפיוזר חדש שרכשתי ולעשות לי שדרוג של מערכת הפליטה, קיבלתי המלצה מחבר למוסך וניגשתי לשם. קיבלתי שירות פשוט מצויין- בעל המוסך עמד והסביר לי את כל מהלך העבודה, עשה לי סיור במחלקות המוסך, הרכב טופל בצורה קפדנית ובתום הטיפול עבר שטיפה ידנית ב-8 ידיים... אבל הפאנץ' היה ליפט אחד שצד את עיניי: בעל המוסך קלט את העניין שלי בליפט ולקח אותי לרכב שעליו, אז הוא גם הסיר כיסוי בד מהדבר הזה: ואז הוא סיפר את הסיפור, מדובר באספן מכוניות שבכל פעם רוכש רכב ומפרק אותו לרמת השלדה ואז בונה אותו מחדש. כשאני כותב "מחדש" אני מתכוון לזה- הרכב מפורק לחלוטין וכל מכלוליו מוחלפים בחדשים לחלוטין. כל צינור, חוט, בולם, קפיץ ברכב- הכל חדש. …
הודעה אחרונה מאת calmride, -
-
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
החל מתחילת השנה ירד שערו של המטבע ין יפני יותר מ- (% 4.5- ) לעומת השקל. למרות זאת מחיר המחירון בארצנו למכוניות הנרכשות (ע"י היבואן) במטבע הנ"ל, נשאר כפי שהיה ואף עלה מאז פרסום המחירון הראשוני בינואר 2012.
הודעה אחרונה מאת Arik TG, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני יודע שהשאלה מצחיקה היא, אבל נניח ואני רוצה ללכת לאולם תצוגה של יבואן של יצרן כלשהו, סתם כדי להתרשם מהרכבים וללא רצון\יכולת קניית רכב ולא לעשות מבחן דרכים. האם זה אפשרי בכלל? מצטער שוב אם השאלה קצת מוזרה. עוד דבר הוא, היום ערכתי חיפוש בתא הכפפות וראיתי כמה PSI צריך לשים בצמיגים, מה שלא הבנתי הוא שהיה כתוב לי שתי שורות שבשתיהן כתוב 160KMH ~ ואז PSI. בשתי השורות האלו יש PSI 38 בכל הצמיגים ובשורה השנייה PSI 32, מה שנכון ויותר הגיוני לסוג רכב זה. מישוה יכול להסביר לי בכל זאת, למה מתכוונים במיוחד עם ה160KM הזה?. תודה!
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשתף בכדי שתימנעו מהמצב שאני נכנסתי אליו, לחלקם מצב זה ידוע . הזמנתי תושבות מנוע מאתר באנגליה שאני מזמין ממנו לא מעט, אתר אמין ותמיד אני מאוד מרוצה ממנו . בכדי להיות נחמדים יותר הם שלחו לי דרך UPS בכדי שיגיע במהרה וכאן התחיל העניין . חשוב לציין ששלחו לי תושבות מנוע לפני דרך הדואר הרגיל וזה הגיע בלי שום תוספת תשלום . בUPS אתה קודם כל משלם עמלת שחרור של 170 ועוד כמה שטויות בתוספת 60 ש"ח כלומר 230 ש"ח, והם מוסיפים מע"מ ועוד כהנה וכהנה . לא משנה מה אתה מזמין זה סכום שאתה חייב לשלם . אלא אם אתה מעוניין לנסוע ללוד לשחרר את החבילה ואני בטוח שגם אז הם יגבו תשלום על משהו . השליח עמד בפתח ביתי עם החבילה ודרש תשלום של 880 ש"ח ושאל איך ייתכן שלא …
הודעה אחרונה מאת shay23, -
- 1 תגובות
- 603 צפיות
"מלם תים גרפה 335 מ' ש' מהתקנת מצלמות המהירות החדשות; עלות תחזוקה שנתית למצלמה - 400 אלף ש'; המערכת "האוטומטית" כבר מעסיקה 42 עובדים" הכתבה המלאה בגלובס- http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000833881#fromelement=hp_firstarticle
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אבד לי הרישיון נהיגה , התקשרתי למוקד ושילמתי דרך האשראי כדי לקבל אחד חדש , אני אמור לקבל אותו בדואר תוך שבוע+. האם דרך המכונה שנמצאת במשרד הרישוי אפשר להוציא את הכרטיס במקום , או שאני חייב לחכות שיגיע בדואר? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
קודם כל , מדובר ברכב השני שלי לאחר הרבה התלבטויות , ולאחר שאני רואה הרבה צעירים מחפשים בפורום יעוץ רכב ראשון ואו רכבים זולים היתי לסכם תקופה של כמעט שנה אם BRAVO 16V 1600 SX שרכשתי לאחרונה , מחר בידיוק 11 חודשים מיום הרכישה. נתחיל בזה שהרכב נקנה במצב חיצוני לא להיט , והוא עדין ככה . קצת קילופים ומכות קטנות פה ושם , לא משהו רציני היתי אומר אבל גם לא נעים לעין , גאנטים היום מקולפים ועברו צביעה . מצב מכני ? לא ידוע . מחיר קניה - 7000 ש"ח כולל רביעית גאנטים מואשרים של OZ אם צמיגים חדשים עליהם , מערכת שובבה להפליא . שראיתי את הרכב עומד למכירה ברחוב ידעתי שזה הולך להיות האוטו שלי , לא היה אכפת לי אם זה יהיה רכב סופר מהיר , או סופר עגלה , סופר זולל או אמין וחסכוני . פשוט…
הודעה אחרונה מאת ofekmoalem, -
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. חבר שלי עושה עלייה ורוצה להביא איתו את הרכב שלו ויאנו 2007 עכשיו הרכב שלו רשום בחול על שם חבר שלו האם הוא יוכל להביא את זה בכל זאת? המחיר של הרכב בחול זה 18 אלף אירו האם הוא יצטרך לשלם על כזה רכב 100 אלף שקל מיסים? זה לא הגיוני.. (הוא רוצה לשלם את 100% המסים). האם אני יכול ללכת לשחרר בשבילו את הרכב או שהוא יצטרך לבוא אתי בשביל כל הפרוצדורה?
הודעה אחרונה מאת cbacba,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 121 אורחים (הצג רשימה מלאה)