Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכות "פלא" - איווקס או Mobileye

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה, עברתי את שלב הספקות, הויכוחים והתהיות והזמנתי מכונית חדשה. אמנם לא כמו שרציתי אבל ...

היום התקשר אלי איש מכירות של "איווקס", אשר הפליג ביתרונות המכשיר, וביחוד בעובדה שהתקנתו מוזילה את פרמיית הביטוח.

ביקשתי ממנו לבדוק את המכשיר, ובתגובה הוא הציע לי לראות הדגמה ... באינטרנט.

יותר מאוחר הוא הסכים לתאם ביקור במרכז התקנות שלהם כדי לבדוק אותו (מעניין איך ....).

לפני שאני ממשיך אני ממש ספקן אודות יעילות המכשיר. הוא יקר מאוד, ונדרש עבורו תשלום חודשי (!!), וכאמור, הוא נראה לי חתול בשק, מכיוון שלא קל להדגים את פעולתו (אלא אם מסתכנים...).

שאלותי:

1. האם למישהו מכם רכש את המכשיר?

2. האם הוא עובד כפי שמובטח?

3. האם הוא מוזיל את פרמיות הביטוח?

4. בשורה התחתונה - שווה?

תודה!

שי

פורסם

שי ערב טוב

ישנם שתי מערכות שהם מקבילות האחת איווקס שמשוווקת בצורה של שיטת הליסינג

וישנה מערכת מקבילה המובילאיי שיש לה יתרונות נוספים כגון זיהוי הולכי רגל/אופניים והיא נמכרת בעלות של 5500 ש"ח כולל התקנה והיא שלך ללא התחייבות המערכת משווקת ע"י היבואנים ומשווקים בארץ .אם אתה באזור הצפון אשמח להדגים לך את המערכת שמותקנת על רכב הדגמה ללקוחות העסק שלי

תודה אפי

057-6493333

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

המערכת עובדת, אבל חייבים לשפר. לפחות פעם אחת מנעה אפשרות של תאונה רצינית ברגע של חוסר ריכוז רגעי (רכב עצר פתאומית לפניי בכביש מהיר). בתוך העיר בתנועה צפופה המערכת רק מפריעה, אלא אם כן אתה מתרגל לנסוע כמו סבתא שלא ממהרת לשום מקום ולא מתעצבן מרכבים שנדחקים לפניך

יש הנחה בביטוח, אבל עם הסתייגויות אצל חברות שונות, אתה צריך לתת פרטי חברה וסוכנות לAWACS, והם מבררים בשבילך עם יש הנחה.

תמיכה מהחברה גרועה.

מנסיון (מועט) שלי החברה לא ממש אמינה.

כל האמור לעיל מתייחס לחברת AWACS

פורסם

שים לב יש 2 חברות שמשווקות את המוצר האחת איווקס ששיטת השיווק כמו שכתבתי רק בשיטת התשלומים והמערכת לא שלך,ויש את המוביילאיי שהמערכת נמכרת לך כולל התקנה והיא שלך ואותה אנו משווקים

אפי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

לדעתי המערכות האלא מביאות תועלת ליצרן!! (ולאנשי השיווק)

אני חושב שמי שיש לו או יהיה לו מערכת כזאת אז הוא יסמוך עלייה וירשה לעצמו לקרוא עיתון להתעסק ברדיו יותר וכל מיני דברים אחרים,לדעתי יותר טוב שתקח את הכסף הזה ותשקיע אותו בנהיגה מתקדמת! זה יתן לך תמורה הרבה הרבה הרבה יותר טובה!

הבהרה:

הדברים הנאמרים הם לדעתי בלבד!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

אמרו את זה גם על חגורות בטיחות וגם על כריות אויר (שמגבירות את הבטחון לקחת סיכונים). המציאות לא הסכימה!

הפתרון לנהג השאנן הוא חינוך חינוך ושוב חינוך (ראה שרשורים כמו תאונת הפאג'רו)

חברים,

מובילאיי זו חברה ישראלית ,מהמובילות בעולם בתחום*, שמפתחת את המערכות האלה (אלגוריתמים וכו')

AWACS היה היום המשווק המזוהה ביותר עם המערכות של החברה. כיום מובילאיי גם מפיצה בעצמה את המערכות שלה.

אמנם לא ניסיתי בעצמי, אבל כבר היום המערכות האלה הן פלא אמיתי (אני מאמין שלכל נהג, גם למקצועי ביותר יש רגעים של חוסר ריכוז) ויש עוד שפנים בכובע (בעתיד המכוניות תהיינה עתידניות, אבל ממש!)

* אמנם יצא לי לפגוש את אחד ממייסדי החברה, אבל הסופרלטיבים נלקחו מויקיפדיה, שידועה כקמצנית בסופרלטיבים.

פורסם

לא פלא ולא נעליים. שימוש חכם בטכנולוגיה סטנדרטית ותו לא. ואני אומר לך את זה בתור אחד שמפתח מוצר בתחום הזה בימים אלה (אם כי לא באמצעות זיהוי תמונה). ובנוגע לויקיפדיה - כותבים שם אנשים כמוני וכמוך, לא הייתי מתייחס לזה כאל תורה מסיני. ואת כל זה אני אומר מתוך הערכה לפועלם של מובילאיי והכרה ביכולה של המערכת להציל חיים (אם כי את אופן פעולת המערכת לא אהבתי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"פלא" במרכאות, כי המערכות האלה עובדות נפלא כבר היום (שוב, לא מניסיון אישי). הצרכן הבלתי מקצועי בעליל, אברי גלעד, למשל, מהלל את המערכות האלה, מצד שני אותו צרכן מהלל ריטלין קצת בעוורון.

המובאה מויקיפדיה היתה בשל ה"גילוי הנאות" (יצא לי לפגוש את אחד המייסדים). מניסיוני, החברים בויקיפדיה נזהרים מסופרלטיבים כמו מאש, לזו היתה הכוונה. אני מודע למדי לאופן בו מתנהלת האנציקלופדיה החפשית.

פורסם

ראיתי את הפרסומות למוביל-איי וזה ללא ספק הדבר המעצבן ביותר שראיתי בטלוויזיה בזמן האחרון.

מראים שם מטומטמים ומטומטמות, שמתעסקים בכל מיני דברים באמצע נהיגה, כמו למשל אמא שמתעסקת עם הילד שלה מאחורה...ואז כשמגיע הולך רגל לכביש המערכת מתריעה לה ונמנע אסון.

רק שאני מכיר מערכת יותר טובה למניעת מקרים כאלה שנקראת Pay attention BITCH :evil: ,אם תשתמשי בזה,לא תצטרכי שמשהו אחר יצפצף לך.

V5

פורסם

אבא שלי קנה את המערכת MOBILEYE עם הביואיק לאקרוס החדשה שלו , יצא לי גם לנסוע איתה מספר פעמים.

בקיצור:

לא נוחה , כל הזמנן מצפצפת ומתריאה כאילו כל רגע יהיה תאונה ובכלל לא מתאימה למי שיש לא אופי נהיגה 'מסוים' או כבישי ישראל שאף אחת לא ייתן לך אפילו לשמור מרחק בכביש מהיר מבלי להכנס במרווח.

גם אבא שלי לא אהב והחזיר את המערכת לחברה עבור זיכוי.

פורסם

יצא לי לנהוג ברכב שמותקנת בו מערכת mobileye.

המערכת עושה את העבודה אבל היסטרית קצת ומושפעת מאוד מהחזרי אור (שמשות מכוניות\שלטי הכוונה גדולים). אני מניח שהיא עושה שירות טוב לנהגים מבוגרים או כאלו שלא נותנים תשומת לב מספקת לכביש. אני חושש שכמות התראות השווא יגרמו לכך שהיא תאבד אפקטיביות מהר מאוד.

בקיצור, המערכת הזו באה לפתור בעיה שניתן היה לפתור בקלות ע"י חינוך לנהיגה בטוחה ונכונה.

אגב, המערכת הזאת מאוד פולשנית לאלקטרוניקה של הרכב (מתחברת למצב האיתות וכו') ולכן פוטנציאל הבעיות גדל (אין לזה גיבוי בשטח, אבל ככל שמתעסקים יותר בחשמל של הרכב הפוטנציאל גדל).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות מאחורי המערכת, ואני יכול לומר בוודאות שלמרות שהייתי סקפטי מה שהם עשו זה מדהים. (הם משתמשים במצלמה פשוטה, ולא ברדאר, החזרי לייזר למיניהם, אולטרסאונד וכו').

המערכת למרות שהיא מעצבנת בעיר בהחלט יכולה לעזור ואני חושב שרוב יצרני הרכב ילכו לכיוון הזה ואפילו יותר מזה, לרכבים שבולמים לבד (רואים את זה במכוניות יוקרה מסויימות כבר).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם אלי הם היתקשרו ולא רציתי,

לא בגלל שהמערכת לא טובה או לא יעילה אלה בגלל שהם רוצים גם תשלום ראשון גבוהה וגם תשלום חודשי (על מה בדיוק הם רוצים תשלום חודשי ?)

פורסם

גם איתי הוא דיבר אתמול, טען ש ה 99 שקל זה עבור אחריות ודמי שכירות.

אגב הם נותנים זיכוי לביטוח על סך של 700 שקל (טען שאני מקבל בדואר תוך מס' ימים) וגם טען שיש החזר מלא על הרכב בתנאי של תעונה חזיתית....

לא יודע אם המערכת טובה או לא, מה שכן, שיטת מכירה שלהם היא מאאאד זולה וישראלית. להבטיח זיכוי מלא על הרכב בתנאי של תעונה ועוד בטלפון (כמובן שהעיסקה מתבצעת בטלפון) זה מה זה לא...

• תוכן חדש...