Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מושך היום ולוסטר טורבו

מהסוכנות כבר נאמר לי שלאחר בדיקה אין צורך בהרצה

ובכל זאת אני שואל כי ראיתי פה מספר מקרים שאנשים רשמו על מכוניות חדשות בהרצה(בעיקר מכוניות בעלי אופי ספורטיבי)

האם למישהו יש מידע שאומר אחרת?ואם כן על מה מדובר מה צריך לעשות או לא לעשות ולכמה זמן?

תודה רבה.

פורסם

תפעל אך ורק ע"פ ספר היצרן בלבד!

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

יש צורך בהרצה בכל רכב פרטי.

את הסוכנות לא ממש מעניין מה תעשה עם הרכב,העיקר שתחזור לרכוש שוב..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

1000-1500 ק"מ ראשונים תשתדל לסוע רגוע, עד 3.5-4 אלף בסל"ד, מידי פעם גם נסיעות ארוכות זה מעולה. תן לאוטו קצת לזוז ולחלקים לעבוד.

אה, כן, ותתחדש. איזה צבע?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה לכולם.

נשמע שזה לא משהו פורמלי אלא פשוט צורת התנהלות עם רכב חדש...

הרכב בצבע אפור מט,קשה לתאר במילים כמה מיוחד זה עושה אותו.

פורסם

אני חשבתי שהרצה של רכב זה לא בנסיעה ארוכה עם סלד קבוע אלא בסל"דים משתנים

רצוי אפילו לפעמים לעלות בסלד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני חשבתי שהרצה של רכב זה לא בנסיעה ארוכה עם סלד קבוע אלא בסל"דים משתנים

רצוי אפילו לפעמים לעלות בסלד

הכי חשוב בלא כל קשר להרצה.שמור על הטורבו..תן למנוע להתחמם לפני שאתה לוחץ..וכמובן בסיום נהיגה דקה אפילו שתיים בסרק מומלץ מאד..אהה שכחתי.תתחדש!!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
תודה רבה לכולם.

נשמע שזה לא משהו פורמלי אלא פשוט צורת התנהלות עם רכב חדש...

הרכב בצבע אפור מט,קשה לתאר במילים כמה מיוחד זה עושה אותו.

זה בערך פורמלי.

פתח ספר רכב ותגלה בדיוק מה צריך לעשות.

פורסם

לפי מיטב הבנתי, סלד סרק לא מומלץ בכלל עקב לחץ שמן נמוך יותר מה שמוריד מיכולת הקרור של הטורבו, אני הבנתי שפשוט כמה דקות אחרונות של נסיעה צריכות להתבצע ברוגע וסלד נמוך.

אותו הדבר בהתחלת נסיעה, לא לחכות אלה להתחיל נסיעה מנהלתית רגועה עד קבלת טמפ' אופטימאלית.

לגבי הרצה, היתי הולך לפי ספר היצרן...

פורסם
לפי מיטב הבנתי, סלד סרק לא מומלץ בכלל עקב לחץ שמן נמוך יותר מה שמוריד מיכולת הקרור של הטורבו, אני הבנתי שפשוט כמה דקות אחרונות של נסיעה צריכות להתבצע ברוגע וסלד נמוך.

אותו הדבר בהתחלת נסיעה, לא לחכות אלה להתחיל נסיעה מנהלתית רגועה עד קבלת טמפ' אופטימאלית.

לגבי הרצה, היתי הולך לפי ספר היצרן...

לא התכוונתי לחכות לפני תחילת נסיעה אלא לחמם בנסיעה רגועה.לגבי הקרור המנוע מייצר לחץ שמן תקין גם בסרק אחרת רכבים היו שופכים מנוע בפקקים...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

זה לא עניין של חובה, זה פשוט רצוי.

בכל חלק שמיוצר יש רמת דיוק מסויימת, משמע לא כל חלק במכלול מתאים לאחר.

מטרת ההרצה היא לגרום לחלקים הנעים במנוע להתאים עצמם לשאר החלקים (אם זה בוכנה בתוך הצילינדר וכ'ו).

הרכב אוטומטי או ידני?

במידה וידני, תסע 1500 ק"מ לא בסל"ד גבוה (תשתדל לא לעבור 4K), לא לבלום עם המנוע (הורדת הילוכים לפני רמזור וכ'ו) כי יווצר לחץ בצילינדר. תבלום רק עם הבלמים.

תשתדל לא להיות במהירות קבועה קרי לא לשמור על סל"ד קבוע בשיוט. 80-100-90-110, זה הכיוון.

במידה ותעשה הרצה "לפי הספר" לרוב תאריך את אורך החיים של המנוע ותמנע צריכת שמן גבוהה לאורך החיים שלו משום שלא יווצרו חופשים גדולים.

תהנה מהעגלה וסע בדרכים טובות:wink:

יבגני, ברכבים חדשים ישנה מערכת אשר ממשיכה להזרים שמן לטורבו גם לאחר כיבוי כמו שבזמן שאתה פותח את הדלת המשאבת דלק מתחילה להזרים דלק לכיוון המנוע.

בגדול עדיף לנסוע רגוע לפני שעוצרים אבל גם זה לא "חובה".

Got To love It

פורסם

הרכב אוטומט...זה משנה משהו ממה שהמלצת ?

כבר החשיך אני יצלם אותו מחר ויעלה.

שוב המון תודה לכולם על העזרה.

פורסם
לא התכוונתי לחכות לפני תחילת נסיעה אלא לחמם בנסיעה רגועה.לגבי הקרור המנוע מייצר לחץ שמן תקין גם בסרק אחרת רכבים היו שופכים מנוע בפקקים...

אין ספק כי הלחץ שמן תקין גם בסרק, אני לא מומחה גדול אבל אני מניח כי המשאבה מכאנית וקשורה לסל"ד לכן יש הבדל בין לחץ בסל"ד גבוהה לנמוך.

האם אני טועה? :?

פורסם
הרכב אוטומט...זה משנה משהו ממה שהמלצת ?

כבר החשיך אני יצלם אותו מחר ויעלה.

שוב המון תודה לכולם על העזרה.

בגדול לא, דיי זהה, אני יודע שב dsg שאתה מאט הוא מוריד הילוכים לבד, אז תראה רק אם הוא מוריד אצלך גם.

אל תסע במהירות שיוט קבועה, ולא להאיץ בברוטליות. אל תעבור 4k סל"ד.

תבדוק שמן כל 200 ק"מ בערך משום שיש נטיה למנוע בעת הרצה לאכול יותר שמן.

תהנה מהרכב.

Got To love It

• תוכן חדש...